METANOIA

betyg4.9 Fantastiskt bra(143 betyg)
Bergendals väg, 774 68, Horndal
Välkommen till Metanoia! COVID -19 För att jag ska kunna bedriva min verksamhet ber jag dig att ta ett personligt ansvar när det kommer till din, min och andras hälsa. Är du förkyld eller har någon form av förkylningssymptom skall du avvakta att boka din behandling och stanna hemma.  Har du tagit vaccin avvakta med din bokning 2 dagar efter din spruta.  Behandlingarna utförs vid Bruksparken, Horndal (Bergendals väg 3).  OBS. Åker du efter GPS kan den vara något missvisande. Efter du passerat järnvägen åker du tills det kommer gula byggnader på höger sida. Håller till vid fotvården. Omboka eller avboka: Om du behöver omboka eller avboka kan du göra det via bokningsbekräftelse som du får på mail. Du kan också ringa på tel: 073-0481101. Avbokning/ ombokning sker minst 24h innan din bokade tid med den länk och kod som du fått i den bekräftelse du erhöll vid bokningstillfället, du kan också ringa eller skicka ett sms. Skulle du däremot strunta i att komma till din behandling utan att meddela kommer en debitering till dig på hela behandlingskostnaden. Betalning sker via swish, klarna eller faktura.  Välkommen!

Boka tjänst

 • Behandlande massage 60 min 60 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Behandlande massage 30 min 30 minuter, 375 kr · Mer info
  Boka
 • Käkledsbehandling 60 min 60 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka
 • Käkledsbehandling 30 min 30 minuter, 450 kr · Mer info
  Boka
 • Svensk klassisk massage 60 min 60 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • Svensk klassisk massage 30 min 30 minuter, 495 kr · Mer info
  Boka
 • Ansiktsmassage 30 min 30 minuter, 350 kr · Mer info
  Boka
 • Taktil massage 70 min 70 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Kinesiologitejp 30 min 30 minuter, 200 kr · Mer info
  Boka
 • Lymfmassage 90 min 90 minuter, 950 kr · Mer info
  Boka
 • Tejpning av lymfsystemet 30 min 30 minuter, 300 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Linn Danielsson Massageterapeut
(143 betyg)
Massageterapeut
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
143 betyg
till Linn Danielsson Massageterapeut
Första besöket hos Linn var en mycket behaglig behandling för att öka flödet i lymfsystemet. Jag rekommenderar Linn till er alla som vill få ett professionellt ,personligt och behagligt bemötande.
till Linn Danielsson Massageterapeut
Jättebra och kunnig i väldigt trivsam och avslappnande miljö. Varma rekommendationer!
till Linn Danielsson Massageterapeut
Tack! Linn, du är inte bara fantastiskt duktig på det du gör, du är dessutom service minded och bemöter alltid mig som kund på ett positivt sätt 👍
till Linn Danielsson Massageterapeut
Toppen!

Om företaget

Välkommen till Metanoia! Jag är utbildad massageterapeut- och lymfmassör på Axelsons gymnastiska institut i Stockholm, samt diplomerad kostrådgivare med kognitiv inriktning på Sverigehälsan. Jag utgår från ett helhetsperspektiv då både kropp, kost och mående hänger ihop. Hoppas att du hittar en behandling som passar just dig! Metanoia är medlem i kroppsterapeuterna vilket innebär att du som kund kan känna en trygghet under hela behandlingen.

Bilder