Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Hypnoterapi

I hypnoanalysen hittar vi svaren på det som får dig att må dåligt

Här når vi källan till problemet när du är i hypnos, där kroppen är helt avslappnad och sinnet fokuserat. Det här är en helt privat, djupgående och individuell terapi.

Hypnoanalys är också en fantastisk väg till personlig utveckling som gör det möjligt att våga vara den person man vill vara. Analytisk hypnoterapi ger bestående resultat.

Även i Hypnoanalys krävs det ett engagemang från dig. Det är ingen quickfix, även om man når kärnan snabbare än i andra terapier. Ju större engagemang från dig desto snabbare når vi målet. Eftersom det är en individuell terapi är det svårt att säga hur många gånger det behövs. Du kommer får uppgifter mellan sessionerna.


Boka först ett gratis introsamtal för att urskilja vad du behöver i din unika situation.
I det här samtalet urskiljer vi just din unika situation och vad just DU behöver för att komma ur denna situation!


Välkommen!
Coachning med inslag av inspirerande samtal och hypnos för dig som är på väg att starta eget.

Suggestionsterapi används vid problem som t.ex rökning.

Annat man kan få hjälp med är bantning, avslappning, dåligt självförtroende m.m.

Boka ett kostnadsfritt introsamtal så berättar jag mer.Du kan genom "tidigare liv terapi" TLT och och regressionsterapi hitta svaren på problem du har idag som du inte har någon aning om varifrån de kommer eller styrkor du anade men inte visste du hade.

Regression står för återgång. Man går tillbaka till det tillfället där problemet uppstod och det kan vara i det här livet eller tidigare liv. Man kan också låta själen visa vägen i vad det är man är i behov av och se just nu för att utvecklas som person. Man behöver inte tro på tidigare liv för att uppleva ett tidigare liv.

Olika problem som det t.ex. kan handla om:
Oförklarliga fysiska och/eller psykiska problem Rädslor och fobier av olika slag Dåligt självförtroende Problem i relation/relationer. En session tar mellan 90-120 minuter.

Ur terapeutisk synvinkel spelar det ingen roll om upplevelsen av det tidigare livet är historiskt sant, en inre omstrukturering, parallellt liv eller någon form av psykiskt implantat. Huvudsaken är att klienten känner en förbättring i nuet. Det kan ta 1-4 sessioner att nå resultat. (Ur expanderat medvetande nr 3, 2016.)

Milagre

Milgare är ett företag som genom Hypnoterapi hjälper dig till livskvalité. Hypnoterapi är kraftfull terapi för att hitta det som stör sinnet och hälper dig till varaktiga förändringar för bättre mående.
Annat som du kan få hjälp med är att bli och förbli rökfri, lära dig hantera stress och öka ditt självförtroende med hjälp av hypnos.
För att få svar på existentiella frågor kan tidigare liv- och regressionsterapi vara till stor hjälp. Det kan även hjälpa dig hitta de sedan länge glömda styrkor och potential i ditt inre.

Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Tidsbokning
Adress
Engelbrektsgatan 12
432 42 Varberg
Öppna i Google Maps 🗗