Vad vill du boka?


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Hypnoterapi

Om du vill bli av med ditt dåliga mående så är Hypnoanalys något för dig. I hypnoanalysen hittar vi svaren på det som får dig att må dåligt och frigöra det som orsakar problemet till t.ex. utbrändhet, ångest, depressioner m.m.

Du kanske har fastnat och kommer inte vidare i ditt liv. Då är hypnoanalys även något för dig. Här når vi källan till problemet när du är i hypnos, där kroppen är helt avslappnad och sinnet fokuserat. Det här är en helt privat, djupgående och individuell terapi.

Varje konsultation tar c:a 60-75 minuter. Vi träffas en gång i veckan i 10 veckor. Hypnoanalys är en form av psykoanalys under hypnos. Främst använder man sig av fria associationer kring den viktiga barndomen då man byggde upp sin grund till vuxenlivet.
Hypnoanalys är också en fantastisk väg till personlig utveckling som gör det möjligt att våga vara den person man vill vara. Analytisk hypnoterapi ger bestående resultat.

Även i Hypnoanalys krävs det ett engagemang från dig. Det är ingen quickfix, även om man når kärnan snabbare än i andra terapier. Ju större engagemang från dig desto snabbare når vi målet. Du kommer får uppgifter mellan sessionerna.

Boka ett introsamtal så får du veta mer om Hypnoanalysen.

10 sessioner; 10.000 kr (ord. 1050 kr/ session)
Ett första samtal där du får mer information om vad hypnoanalys innebär. Jag ringer upp dig på den tid du bokat så kan vi känna efter om vi vill arbeta tillsammans.

Välkommen!
Suggestionsterapi används vid problem som rökning, nagelbitning, examensnerver, bantning, avslappning, dåligt självförtroende m.m.
Att sluta röka behöver en behandlingstid på 3 gånger och görs i grupp.

Pris för företag 1000 kr + moms
Du kan genom "tidigare liv terapi" TLT och och regressionsterapi hitta svaren på problem du har idag som du inte har någon aning om varifrån de kommer. Regression står för återgång. Man går tillbaka till det tillfället där problemet uppstod och det kan vara i det här livet eller tidigare liv. Man kan också låta själen visa vägen i vad det är man är i behov av och se just nu för att utvecklas som person. Man behöver inte tro på tidigare liv för att uppleva ett tidigare liv.
Olika problem som det t.ex. kan handla om:
Oförklarliga fysiska och/eller psykiska problem Rädslor och fobier av olika slag Dåligt självförtroende Problem i relation/relationer. En session tar mellan 90-120 minuter.

Ur terapeutisk synvinkel spelar det ingen roll om upplevelsen av det tidigare livet är historiskt sant, en inre omstrukturering, parallellt liv eller någon form av psykiskt implantat. Huvudsaken är att klienten känner en förbättring i nuet. Det kan ta 1-4 sessioner att nå resultat. (Ur expanderat medvetande nr 3, 2016.)

Kurser

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läknings-processer och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle.

Reiki 2 lär du dig använda Reiki på distans. 2-dagars kurs

Kurstider 10.00-17.00. Förmiddags och eftermiddagsfika ingår. Det går bra att ta med egen mat eller köpa på restaurangerna i närheten.

Anmälningsavgift 500 kr Swisha till 0723-713 233, betalas inte tillbaka vid avbokning. Hela kursavgiften ska vara inbetald före kusstart.

Meditation i grupp

Ledd meditation i grupp, tisdag kvällar.
För vana och nybörjare.

Övriga behandlingar

I helande massage kombineras muskelmassage och bindvävsmassage med energibehandling (healing). Olika kombinationer som kan behandlas, t.ex. rygg + nacke eller ben + armar, är beroende på var besvären sitter. Massagen sätter igång blodcirkulationen och gör att behandlingen upplevs mer fysisk. Energidelen är den viktigaste och längsta delen av behandlingen. Man arbetar framförallt med energier i kroppen men i metoden ingår även behandling på energifältet runt kroppen.
När energier balanseras och blockeringar i energiflödet släpper stimuleras kroppens egna läkande krafter. Stressrelaterande problem motverkas såväl mentalt som lokalt i kroppen.

Pris för företag 700 kr + moms
Reiki är friskvård. Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet.
Reiki arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen, som aktiverar "må-bra-hormoner" i kroppen som till exempel oxytocin, dels genom kroppens subtila energisystem som vid exempelvis akupunktur och akupressur. Genom beröringen löser man upp spänningarna och klienten kan då släppa taget om det som orsakade smärtan från början.
Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe.

Pris för företag 700 kr + moms.
Kris, lösningsfokuserade och motiverande samtal.

Pris för företag 700 kr + moms

Milagre

Milgare är ett företag som genom Hypnoterapi hjälper dig till livskvalité. Hypnoterapi är kraftfull terapi för att hitta det som stör sinnet och hälper dig till varaktiga förändringar för bättre mående.
Annat som du kan få hjälp med är att bli och förbli rökfri, lära dig hantera stress och öka ditt självförtroende med hjälp av hypnos.
För att få svar på existentiella frågor kan tidigare liv- och regressionsterapi vara till stor hjälp. Det kan även hjälpa dig hitta de sedan länge glömda styrkor och potential i ditt inre. Vill du ha, Reiki, helande massage eller medial privatsittning går det också bra.
Det går även att inhandla ekologiska tvålar, Medimix och Dr OJ, från Indien.
Välkommen!

Telefon 0723-713 233
Webbsida
E-post
Öppettider Tidsbokning
Adress
Engelbrektsgatan 12
432 42 Varberg
Öppna i Google Maps 🗗