1. Hem
  2. Friskvård Nödinge

MindWell

Inte tillräckligt med recensioner än
Ängarnas Väg 10, 449 33, Nödinge
Varmt välkommen till Linda på MindWell. Jag jobbar med helheten och arbetar för att stärka balansen mellan kropp, själ och sinne. Tillsammans skapar vi ett upplägg som anpassas till dina behov. Genom Reiki och Coaching skapas fantastiska förutsättningar för att balansera och stärka den egna förmågan och hitta nya möjligheter utifrån individuella förutsättningar.  Du möts på ett professionellt sätt. Genom kunskap och lång erfarenhet anpassas upplägget så att det möter dina behov för att få balans i livet. MindWell erbjuder Reiki behandlingar Coaching (personlig utveckling, stresshantering, medarbetarutveckling) Ledare- & Teamutveckling Workshops för såväl arbetsgrupper som chefer för att ge konkreta verktyg till stresshantering och för att öka motivation och arbetsglädje Utbildningar Naturunderstödd återhämtning, i samarbete med Stall Alfhem, Grön Arena gård i Ale Jag är medlem i Svenska Reikiförbundet.
20283

Boka tjänst

Coaching Ledarutveckling 60 min

  • Coaching Ledarutveckling
    60 minuter, 1 500 krMer info
    Boka

Coaching Personlig utveckling 60 min

  • Coaching Personlig utveckling 60 min
    60 minuter, 1 200 krMer info
    Boka

Coaching Stresshantering 60 min

  • Coaching Stresshantering 60 min
    60 minuter, 1 200 krMer info
    Boka

Övrigt - Annan

  • Coaching Medarbetarutveckling
    60 minuter, 1 300 krMer info
    Boka

Reiki behandling 25 min

  • Reiki behandling 25 min
    25 minuter, 450 krMer info
    Boka

Reiki behandling 50 min

  • Reiki behandling 50 min
    50 minuter, 850 krMer info
    Boka

Personal

noImage
LindaCoach, Ledarutvecklare & Reikimaster
Certifierad Coach, Ledarutvecklare & Reikimaster Jag jobbar med helheten för att skapa balans mellan kropp, själ och sinne.

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Varmt välkommen till MindWell! Företaget startade för att jobba med helheten och arbeta för att stärka balansen mellan kropp, själ och sinne. Genom reiki och coaching skapas fantastiska förutsättningar för att balansera och stärka den egna förmågan och hitta nya möjligheter utifrån individuella förutsättningar.  Du möts på ett professionellt sätt, genom kunskap och lång erfarenhet anpassas upplägget så att det möter dina behov för att få balans i livet. MindWell erbjuder Reiki behandlingar Coaching (personlig utveckling, stresshantering, medarbetarutveckling) Ledare- & Teamutveckling Workshops för såväl arbetsgrupper som chefer för att ge konkreta verktyg till stresshantering och för att öka motivation och arbetsglädje Utbildningar Naturunderstödd återhämtning, i samarbete med Stall Alfhem, Grön Arena gård i Ale

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 07072542 XXVisa nummer

  • Ängarnas Väg 10, 449 33, Nödinge