1. Hem
  2. Coaching Gustavsberg

Samtalscoach & Organisationskonsult Monica Elsinga

betyg5 Fantastiskt bra(41 betyg)
Odelbergsväg 9A, 134 40, Gustavsberg
Varmt välkommen till mig för coachingsamtal som leder dig fram mot mål och mening. När något skaver, när du vill nå ett mål, när du vill ha en förändring eller något helt annat. Personligt eller professionellt. Som Organisationskonsult hjälper jag organisationer/arbetsplatser, stora som små, med grupp/individutveckling, kommunikation, coaching/handledning, förändringsarbete och/eller mål- och visionsarbete. Hittar du ingen samtalstid som passar maila, ring eller skicka ett sms så löser vi det. Företag: maila mig eller ring så bokar vi in ett första kostnadsfritt möte.
7102

Boka tjänst

Coaching

  • Samtalscoaching
    60 minuter, 850 krMer info
    Boka
  • Samtalscoaching 10 gånger
    90 minuter, 7 950 krMer info
    Boka
  • Samtalscoaching 6 gånger
    90 minuter, 4 950 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Monica Elsinga
5
(41 betyg)
Diplomerad Samtalscoach & Organisationskonsult
Coaching är ett kraftfullt verktyg som hjälper dig att nå dit du vill. Jag arbetar med coaching med psykosyntesen som grund som tar hänsyn till hela människan och alla människors inneboende resurser & potential. Allt för att hjälpa dig att nå dit du vill eller skapa den förändring du önskar. Du kanske vill: - nå ett speciellt mål - skapa förändringar i ditt liv (privat eller professionellt) - bli medveten om syfte eller mål i livet - stärka din vilja - eller något helt annat

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
41 betyg
Jessika L.
till Monica Elsinga
Kommer alltid ut med nya insikter och verktyg för att utveckla mig själv och må bättre framöver!

Visa mer

Jeanette B.
till Monica Elsinga
Att kunna prata om jobbiga saker i livet och att kunna känna sig helt trygg, lugn och redan efter första besöket få en tydlig plan för att nå ett "må mitt bästa jag plan". Kan varmt rekommendera.

Visa mer

Eva P.
till Monica Elsinga
Som vanligt att träffa Monica, trevligt och givande, toppen.

Visa mer

Eva D.
till Monica Elsinga
Rekommenderas varmt!

Visa mer

Om företaget

Mycket varmt välkommen på en resa från ditt nuläge till ditt önskade läge. Helt enkelt när du längtar efter något mer. Jag heter Monica och har alltid varit intresserad av hälsa, företagande och möten med människor. Och av att skapa mötesplatser och stunder där du som människa har möjligheten att växa och att bara vara. Jag är 58 år, har 2 utflugna barn och bor med min man på Ingarö. Innan min nuvarande verksamhet som samtalscoach & organisationskonsult startade & drev jag, tillsammans med min namne, Body Joy under 17 års tid. 17 år av lärande och utveckling. Body Joy var 2 fullvärdiga träningsanläggningar som låg på Värmdö och som vi sålde 2020. Coaching är till för dig när: något skaver, du vill nå ett mål, du vill stärka din självkänsla, du vill hitta ditt livs syfte eller få till livspusslet. Det kan handla om ditt privata eller professionella liv. "Otroligt proffsiga samtal, Monica är engagerad och får en att tänka till, stanna upp, reflektera och ger kraft att nå mina mål" Jessica "Våra samtal har gett mig så mycket mer än jag hade kunnat förvänta mig. Monica coachade mig till att hitta mina värderingar, gav mig redskap att kunna leva mina värderingar och coachade mig till att själv komma fram till konkreta aktiviteter för att utvecklas och fortsätta i rätt riktning. Samtalen med Monica gav mig även otroligt mycket energi. Monica besitter ovärderliga egenskaper som coach: inlyssnande och närvarande med en lugn och positiv energi som sprider sig i rummet." Katarina Som organisationskonsult kontaktar ni mig när er organisation eller arbetsplats, stor som liten, behöver hjälp med grupp/individutveckling, kommunikation, coaching/handledning, förändringsarbete och/eller mål- och visionsarbete. Träning, hälsa och yin yoga ligger mig också mycket varmt om hjärtat. Min tro är att allt hänger ihop och att vi behöver se och ta hand om alla delar för att må så bra vi är ämnade att göra. Hoppas vi ses!

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 07071411 XXVisa nummer

  • Odelbergsväg 9A, 134 40, Gustavsberg