1. Hem
  2. Massage Sälen

Mountain Lodge - Stöten

betyg4.6 Fantastiskt bra(10 betyg)
Granfjällstorget 2 i Stöten, 780 91, Sälen
Välkommen till oss på Mountain Lodge i Stöten. Vi har inför säsongen 2023/2024 utökat så att vår massör Márk finns på plats under hela vintersäsongen. Vårt behandlingsrum ligger i anslutning till vår relaxavdelning. Där du kan unna dig en skön stund oavsett om det är efter skidåkning eller bara som en skön aktivitet under din ledighet. I våra massagebehandlingar ingår EJ vistelse i relaxen, Bokning och mer info om relaxen hittar du på Mountainlodge.se. Du kan självklart även ringa oss i receptionen på 0280-650 600. Välkommen till Mountain Lodge.
8322

Boka tjänst

Massage

  • Klassisk massage 30 min
    30 minuter, 600 krMer info
    Boka
  • Hot Stone Massage
    50 minuter, 900 krMer info
    Boka
  • Klassisk massage 50 min
    50 minuter, 900 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Márk
4.6
(10 betyg)

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
10 betyg
Susanne Å.
till Márk
Lyhörd och duktig! Mina vader mådde så mycket bättre efteråt

Visa mer

Nikolina B.
till Márk
Fantastiskt, kommer absolut att återvända.

Visa mer

Håkan E.
till Márk
Skön avslappnade massage efter en kall dag

Visa mer

Henrik P.
till Márk
Mark var trevlig men tyvärr blev inte massagen (klassisk 50 min) alls enligt beskrivningen och därmed inte som jag förväntat. Mark masserade bara baksidan av kroppen och min upplevelse var att han inte var en skolad massör. Jag bad om “strong” massage. Jag tyckte Mark var alldeles för lätt på handen. Delvis var det mer en taktil massage än en klassisk.

Visa mer

Om företaget

Välkommen till oss på Mountain Lodge i Stöten. Här kan du boka dig en riktigt skön massagebehandling. Vårt behandlingsrum ligger i direkt anslutning till vår fina relax med stor bastu och utomhusbad. Vår massör heter Márk och är utbildad i Klassisk Svensk massage samt utövare av koppnings massage.

Bilder

Detaljer och kontakt