Muskelsupport

betyg4.8 Fantastiskt bra(9 betyg)
Klässbolsvägen 24, 671 95, Klässbol Arvika
Välkommen till Muskelsupport! Vill du få förbättrad rörlighet? Har du smärta? Värk? Känner du dig stel i kroppen? Jag kanske kan hjälpa Dig med en unik kombination av behandlingsmetoder. Mer information om mig och mina behandlingar finner du på min hemsida: www.muskelsupport.se och Facebooksida: muskelsupport Hos mig betalar du med Swish eller kort. Jag säljer egna presentkort, men boka direkts presentkort gäller inte hos mig. OBS! Avbokning av tid ska göras senast dagen före den bokade tiden. Sent eller ej avbokad behandling kommer att debiteras.

Boka tjänst

Standardtjänster

  • Massagebehandling och Djupvågsbehandling60 minuter, 700 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Monica Andreasson-Lysell
(9 betyg)
Certifierad Massör

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
9 betyg
Bra behandling, mycket kunnig terapeut. Ska bli spännande att se resultatet efter några mer behandlingar.
Välkomnande, trevlig och proffsigt! Bra genomgång innan, och bra behandling - som funkade mycket bra! Ser fram till nästa behandling.
Kändes som en välbehövlig behandling av rygg- och nackmuskler.
Jättebra behandlingsform 👍

Om företaget

Jag är diplomerad avancerad massageterapeut utbildad på Bergqvist massageutbildningar i Linköping Djupvågsbehandling Atlasbalans - behandling av fascia Hälsocoach (personlig träning, kostrådgivning och coaching). Stresspedagog vid Munka Folkhögskola Certifierad Massör av Branschrådet för Svensk Massage Kvalitetssäkrad och försäkrad via Kroppsterapeuternas Yrkesförbund Jag arbetar med en helhetssyn på hälsa för hela människan. Med mina kunskaper och erfarenheter vill jag ge massagebehandlingar som kan avhjälpa smärta och släppa på spänningar, samt ge stöd och verktyg till självläkning, god hälsa och välbefinnande.

Bilder