Boka Holistisk kostrådgivning 60 min 60 min , 950,00 kr

Är du kanske osäker på vilken hjälp du egentligen behöver? Eller; vill du ha coaching kring din relation till mat och din kropp? Har du kanske provat allt i kostväg men ändå inte hittat hem? Har du beroendebeteenden kring mat? Under en timme skaffar vi oss en helhetsbild av vad som är viktigast för dig att förändra och vad som är nästa steg.

Jag arbetar med ett holistiskt perspektiv vilket innebär en helhetssyn på människan - sinne kropp och själ. Det betyder att när det är relevant berör vi inte bara sådant som rutiner, mat och motion - utan också ut bakomliggande orsaker till problemen du upplevt.

Du får flera konkreta tips, recept och råd med dig.Du bokar ett tillfälle, två eller fler. Vu utvärderar dina behov när vi ses. Jag arbetar med fler läkande principer för att skapa hälsa med mat som medicin: inflammationsdämpande, syra/basbalans, tarmflora, hormonbalans, blodsockerbalans osv. Jag tar intryck från växtbaserad kost, stenålderskost, ayurvedsikt tänk, medelhavskost, GI och funktionsmedicinska principer för kost... bland annat. 

SAMTAL VIA SKYPE/Google hangouts
Om du inte redan har Skype så kan du ladda ner det här: ww.skype.com/sv/get-skype/

Du bör ha möjlighet att tala helt ostört med stängd dörr - d.v.s. tiden för vårt möte respekteras på samma sätt som om du kom till mig på mottagning.

Skärmavbild 2014-06-11 kl. 16.59.59 (1).jpg

Nilla Gunnarsson

Nilla Gunnarsson är bl.a. certifierad:

Kost och näringsrådgivare
NLP-Coach
NLP Break-through-coach
Atlantean Healing practitioner
Angel Medium

Förutom att ta emot privata klienter så är Nilla författare (mat och hälsa), kostrådgivare online (driver onlineprogram kost) och arbetar med receptutveckling. Hon står bakom bloggen nillaskitchen.com

Nilla har bakgrund bl.a. som kock och kökschef och med pedagogiskt arbete med barn. Förutom yrkesstudier har hon pluggat sociologi och språk.

Läs mer om Nilla: nillaskitchen.com/nilla-gunnarsson-om-mig/

Böcker:

Sju steg till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker; bokförlaget Max ström, 2016

Laga glutenfritt : pasta, pizza, pajer, piroger och andra klassiker; bokförlaget Semic, 2016

Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och desserter; bokförlaget Semic, 2015

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån-fre: 10.00-19.00
Lör-Sön: Stängt
Adress
Online/via Skype
129 45 info@nillaskitchen.com
Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗