1. Hem
  2. Massage Strängnäs

Norrlands Chiropraktik AB

betyg4.8 Fantastiskt bra(196 betyg)
Seminarievägen 10, 645 33, Strängnäs
Vad är kiropraktik? Ett naturligt sätt att behandla besvär i leder och muskulatur och en erkänd och framgångsrik behandlingsform i stora delar av världen. När kan kiropraktisk behandling behövas? Vid nedsatt ledrörlighet och muskulära besvär vilket kan uppstå av en mängd olika orsaker. Vi kallar det ledmässig rörelseinskränkning och försämrad muskulär funktion. För mer information se www.norrchiro.se Obs.I Strängnäs jobbar jag på Mälarlundens Vårdcentral. Du behöver inte anmäla dig i receptionen utan går till mitt väntrum.

Boka tjänst

Kiropraktik

  • Kiropraktik återbesök
    30 minuter, 200 krMer info
  • Kiropraktik nybesök
    45 minuter, KostnadsfriMer info

utövare

noImage
Louise Olofsson Leg kiropraktor
4.8
(196 betyg)

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
196 betyg
Anna Ö.
till Louise Olofsson Leg kiropraktor
Helt fantastiskt ! Trodde inte det var möjligt att bli så återställd. Kändes helt balanserad i kroppen och ryggskottet gav med sig. Tack!

Visa mer

Malin E.
till Louise Olofsson Leg kiropraktor
Toppen upplevelse

Visa mer

Magnus Å.
till Louise Olofsson Leg kiropraktor
Fantastisk kiropraktor och människa 👍

Visa mer

Per E.
till Louise Olofsson Leg kiropraktor
Kunnig och effektiv

Visa mer

Om företaget

Louise Olofsson – legitimerad kiropraktor Jag utexaminerades från Skandinaviska Kiropraktorhögskolan (SKHS) 1989 och går på de vidareutbildningar som erbjuds på SKHS. Just nu en ettårig utbildning inom geriatrik. Sedan 1989 är jag medlem i Kiropraktiska Föreningen i Sverige (KFS) och har alla försäkringar som krävs för att få arbeta som legitimerad kiropraktor. Jag följer rekommenderade kvalitetssäkringsregler. Min första klinik öppnade jag i Stockholm 1990. Efter tio år gick flyttlasset till Jämtland och Strömsund. Idag har jag kiropraktorverksamhet både i Strängnäs, Mälarlundens Vårdcentral, och Strömsund.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 07062874 XXVisa nummer

  • Seminarievägen 10, 645 33, Strängnäs