Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Ansiktsbehandlingar

FOTVÅRDSBEHANDLINGAR

Behandlingen börjar med ett mjukgörande fotbad. Naglarna slipas, rensas och klipps efter behov. Behandling av förhårdnader, liktornar, hälsprickor, nageltrång, vårtor och nagel/fot svamp. Som avslutning: En avslappnande fotmassage.

Behandlingen är mycket bra för dig med diabetes men också bra för dig med fina fötter.
Behandlingen börjar med ett mjukgörande fotbad. Naglarna slipas, rensas och klipps efter behov. Behandling av förhårdnader, liktornar, hälsprickor, nageltrång, vårtor och nagel/fot svamp. Som avslutning: En avslappnande fot och underbensmassage.

Behandlingen är mycket bra för dig med diabetes men också bra för dig med fina fötter.
Behandlingen börjar med ett lyxigt väldoftande mjukgörande fotbad. Gott tilltugg, mjuk peeling, naglarna slipas, rensas och klipps efter behov. Behandling av förhårdnader, liktornar, hälsprickor, nageltrång, vårtor och nagel/fot svamp. Som avslutning: En lång avslappnande fot och underbensmassage.

Behandlingen är mycket bra för dig med diabetes men också bra för dig med fina fötter.
1a. Behandlingen börjar med ett mjukgörande fotbad. Klippning, rensning och slipning av naglar på båda fötterna oavsett vilka naglar som är drabbade. Filar lite kort på hälarna, så de blir mjuka. Lunulan tar 24min. 12 min på varje fot. Därefter avslappnande massage.

Återbesök tar vi på plats.
Lunula 30min
30 min 300,00 kr

ANSIKTSBEHANDLINGAR

Om man känner att man vill boosta upp hyn ibland eller har en problemhud är det toppen att köra en 30 minuters behandling!
Rengöring, aha-peeling samt passande avslutande mask och creme.
Ingår: Rengöring, aha-peeling, massage av ansikte hals samt dekolltage och axlar, avslutande passande mask och creme.
Skräddarsyr efter kundens behov!
I ansiktsbehandling 60 min skräddar syr jag behandlngen efter kunden och hudens behov.
Rengöring, aha-peeling, ånga, portömning, massage ansikte, avslutande mask samt creme. Behövs det fokuseras mer på portöming hoppar man över massagen, eller ibland har man inte så stora problem och vill ha mer massage.
I ansiktsbehandling 90 min ingår: Rengöring, aha-peeling, ånga, portömning, plockning av bryn, massage av ansikte- hals samt dekolltage och axlar, avslutande passande mask samt creme.

DERMAPEN

Effektiv Anti-Aging ögonbehandling ca 30 min
1 beh 995 kr
2 beh 1790kr (10% rabatt)
3 beh 2535kr (15% rabatt)
1 beh 1690kr
2 beh 3185kr (10% rabatt)
3 beh 4475kr(15% rabatt)
1 beh 1795kr
2 beh 3230kr(10% rabatt)
3 beh 4575kr(15% rabatt)
1 beh 995 kr
2 beh 1790kr( 10% rabatt)
3 beh 2535kr(15% rabatt)

1 beh 495 kr
2 beh 890 kr(10% rabatt)
3 beh 1260kr(15% rabatt)
1 beh 995
2 beh 1790kr(10% rabatt)
3 beh 2535kr(15% rabatt)
1 beh 1795 kr
2 beh 3230kr ( 10% rabatt)
3 beh 4575 kr (15% rabatt)

KEMISK PEELING

Neostrata 20.35 eller 50% (Rengöring, kemisk peel, guldmask, avslutande produkter)
Neostrata kur behandling x5 2900 kr
Neostrata 20.35 eller 50% (Rengöring, kemisk peel, guldmask, avslutande produkter)

Neostrata kur behandling x5
Större partier, tex rygg 3150 kr

MASSAGE

Rengör inne i vävnaden, ger frisk och elastisk hud.
Rengör inne i vävnaden, ger frisk och elastisk hud.
Rengör inne i vävnaden, ger frisk och elastisk hud.

MUSKELAVSLAPPNANDE MEDEL

Hyperhidros innebär att man svettas överdrivet mycket. Detta kan uppfattas som väldigt jobbigt och kan innebära att den som lider av svettning upplever en försämrad livskvalitet.

På Caelia Clinic kan vi hjälpa dig med överdriven svettning under armarna. Detta görs via injektioner med Botolinumtoxin. Efter bedövning ges Injektionerna lokalt på det berörda området med många små stick. Botolinumtoxin blockerar svettskörtlarnaoch har effekt i ca 6-7 månader.

För att bibehålla effekten behöver du göra om behandlingen. Effekten förlängs efter varje behandling. Detta beror på att svettkörtlarna inte får tillbaka sin fulla aktivitet efter varje injektion.
Ett återbesök ingår när man gör en behandling med botox. Ibland bokas detta in efter en cryo behandling men då kan en kostnad tillkomma för materiell.

RESTYLANE

Restylane filler (Behandling av rynkor och djupa linjer)
Restylane Lip Volyma 1 ml. Ger volym och tydligare definition på ett naturligt sätt
Restylane Perlane 1ml. Lyfter djupare rynkor och veck.
(Intensiv fuktbehandling som förbättrar hudstrukturen, ger elasticitet och lyster. Påverkar den egna kollagenproduktionen enligt kliniska studier.)
Restylane kurbehandling 1.0 ml x 3 5000 kr

COOLIFTING

Coolifting gör det möjligt att under högt tryck av koldioxid öppna upp cellmembranen i huden och på så vis föra ner en muskelavslappnande peptid samt finfördelad hyaluronsyra djupt ner i hudens lager. Detta ger en ordentlig fuktboost och muskulaturen i ansiktet slappnar av så att befintliga rynkor blir mindre synliga samt förebygger uppkomsten av nya rynkor.

Coolifting lämpar sig för hela ansiktet och ger direkt synbart resultat.

Resultatet är individuellt beroende på ålder och hudtillstånd. Resultatet efter en kur håller upp till sex månader.

Man kan göra enstaka behandlingar som en "röda mattan"- behandling för ett tillfälligt ansiktslyft inför en stor fest eller bröllop, men för bäst resultat rekommenderas en kur om 4-8 behandlingar. Du gör 1 behandling /vecka. Därefter gör du påfyllning var 4-6 vecka.

Detta är en snabb behandling som du lätt hinner med.

Du blir ej ljuskänsligt eller känslig för sol, därför lämpar sig denna behandling även under varma sommarmånader.

Kur om 3 behandlingar 3495:-

Caelia Clinic

Jag heter Therese Almér och är leg. Sjuksköterska, Medicinsk Hud & Laserterpeut, Lymfflödesmassör och Certifierad Restylanebehandlare. Jag håller till i en mysig lokal på Strängnäs vackraste gata, Gyllenhjelmsgatan 12.

Önskar du en ren, frisk och fräsch hud? Här kan du få professionella och effektiva medicinska behandlingar i form av kemisk peel, Restylane , lymfmassage och dermapen mot acne, rynkor, torr och solskadad hud.

Behandlingarna inleds med en konsultation. Då går vi igenom din bakgrund och dina önskemål samt går igenom vilken behandling som kan passa dig och dina behov bäst. Vi går igenom kostnad och vad du kan förvänta dig för resultat av behandlingen. Det är viktigt för mig att du får realistiska förväntningar och att du känner dig lugn och trygg genom hela behandlingen. Som sjuksköterska har jag en humanistisk och holistisk syn på människan där jag förstår att alla delar hänger ihop. Jag förstår vikten av att må bra fysiskt o psykiskt att ha en balans mellan kost fysisk aktivitet och vila och vad det kan ha för inverkan på huden som är kroppens största organ.

Caelia medicinsk hudvård är en Certifierad Restylane Klinik, här får du ett säkert, hygieniskt och personligt omhändertagande. Med personlig omtanke i trivsam miljö gör jag mitt bästa för att du ska känna dig nöjd. tel: 076-3083742

Medicinskt ansvarig Läkare: Mats Stridsberg överläkare, docent.

Telefon 076-3083742
Webbsida
E-post
Öppettider Mån-Ons 09.00-19.00
Tis 10-15.00
Ons 10-15.00
Tors 09.00-20.00
Fre 09.00-16.00
(eller efter överenskommelse)
Adress
Gyllenhjelmsgatan 12
64530 Strängnäs
vägen upp mot kyrkan