Vad vill du boka?

Nu är vi inflyttade till Källgatan 4. 
Varmt välkomna 
mvh team Caelia Clinic
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

FOTVÅRDSBEHANDLINGAR

Behandlingen börjar med ett mjukgörande fotbad. Naglarna slipas, rensas och klipps efter behov. Behandling av förhårdnader, liktornar, hälsprickor, nageltrång, vårtor och nagel/fot svamp. Som avslutning: En avslappnande fotmassage.

Behandlingen är mycket bra för dig med diabetes men också bra för dig med fina fötter.
Behandlingen börjar med ett mjukgörande fotbad. Naglarna slipas, rensas och klipps efter behov. Behandling av förhårdnader, liktornar, hälsprickor, nageltrång, vårtor och nagel/fot svamp. Som avslutning: En avslappnande fot och underbensmassage.

Behandlingen är mycket bra för dig med diabetes men också bra för dig med fina fötter.
Behandlingen börjar med ett lyxigt väldoftande mjukgörande fotbad. Gott tilltugg, mjuk peeling, naglarna slipas, rensas och klipps efter behov. Behandling av förhårdnader, liktornar, hälsprickor, nageltrång, vårtor och nagel/fot svamp. Som avslutning: En lång avslappnande fot och underbensmassage.

Behandlingen är mycket bra för dig med diabetes men också bra för dig med fina fötter.
1a. Behandlingen börjar med ett mjukgörande fotbad. Klippning, rensning och slipning av naglar på båda fötterna oavsett vilka naglar som är drabbade. Filar lite kort på hälarna, så de blir mjuka. Lunulan tar 24min. 12 min på varje fot. Därefter avslappnande massage.

Återbesök tar vi på plats.
Lunula 30min
30 min 300,00 kr

Diamond Microdermabrasion

Den totala behandlingen med allt din hud behöver för bästa resultat. Rengöring, hudytan slipas med hjälp av diamantslip som tar bort torra döda hudceller och cirkulationen stimuleras med hjälp av det lätta vacumsuget, portömning vid behov, kemisk peeling, avslutas med serum och mask som slussas ner med hjälp av ultraljud.
Resultatet blir en ren, återfuktad hud med ny lyster!
Microdermabrasion är behagligt, avslappnande och dessutom säkert och effektivt.
Behandlingen inleds med rengöring och hudanalys, sedan slipas hudytan med diamantslipen samtidigt som blodcirkulationen stimuleras av det lätta vacumsuget, avslutas med ultraljud som hjälper till att slussa serum ner djupare i huden. Redan efter första behandlingen får huden en underbar lyster!
Microdermabrasion är behagligt, avslappnande och dessutom säkert och effektivt.

RF - Radiofrekvens

RF är en icke kirurgisk metod, men effektfullt som ett ansiktslyft. Elektromagnetiska vågor stimulerar nybildningen av kollagen och elastin i det djupa hudlagret (dermis).
Är en väl beprövad behandlingsteknik för att uppnå stramare och fastare hud. Lyfter, slätar ut och minskar rynkor.

- Behandling av påsar under ögonen
- förbättring av hals och kindernas spänstighet
- minskning av rynkor och kråksparkar
- stärkning av huden, förbättring av cirkulation
- Rf är också en behandling för att reducera fett och det fungerar på hela kroppen men används främst för ansiktet.

Görs bäst i kur på 3- 6 behandlingar med 2 - 4 veckors mellanrum.
Vid 3:e och 6:e behandlingen ges 45% rabatt.
Görs bäst i kur på 3-6 behandlingar, med 2-4 veckors mellanrum. Vid 3:e och 6:e behandlingen ges 45 % rabatt

ANSIKTSBEHANDLINGAR

Om man känner att man vill boosta upp hyn ibland eller har en problemhud är det toppen att köra en 30 minuters behandling!
Rengöring, aha-peeling samt passande avslutande mask och creme.
Ingår: Rengöring, aha-peeling, massage av ansikte hals samt dekolltage och axlar, avslutande passande mask och creme.
Skräddarsyr efter kundens behov!
I ansiktsbehandling 60 min skräddar syr jag behandlngen efter kunden och hudens behov.
Rengöring, aha-peeling, ånga, portömning, massage ansikte, avslutande mask samt creme. Behövs det fokuseras mer på portöming hoppar man över massagen, eller ibland har man inte så stora problem och vill ha mer massage.
I ansiktsbehandling 90 min ingår: Rengöring, aha-peeling, ånga, portömning, plockning av bryn, massage av ansikte- hals samt dekolltage och axlar, avslutande passande mask samt creme.

KEMISK PEELING

Neostrata 20.35 eller 50% (Rengöring, kemisk peel, guldmask, avslutande produkter)
Neostrata 20.35 eller 50% (Rengöring, kemisk peel, guldmask, avslutande produkter)


DERMAPEN

1 beh 1995kr
2 beh 3591kr(10% rabatt)
3 beh 5087kr(15% rabatt)
1 beh 1195
2 beh 1995kr(10% rabatt)
3 beh 2735kr(15% rabatt)
1 beh 1995 kr
2 beh 3430kr ( 10% rabatt)
3 beh 4775 kr (15% rabatt)

MUSKELAVSLAPPNANDE MEDEL

Aquagold
60 min 4.995,00 kr Mer info
En behandling som ger mycket glow och lyster. verkar på fina linjer, poruppstramande. Minskar inflammationer, svettningar i ansiktet samt taljproduktionen.
Hyperhidros innebär att man svettas överdrivet mycket. Detta kan uppfattas som väldigt jobbigt och kan innebära att den som lider av svettning upplever en försämrad livskvalitet.

På Caelia Clinic kan vi hjälpa dig med överdriven svettning under armarna. Detta görs via injektioner. Efter bedövning ges Injektionerna lokalt på det berörda området med många små stick. Medlet blockerar svettskörtlarnaoch har effekt i ca 6-7 månader.

För att bibehålla effekten behöver du göra om behandlingen. Effekten förlängs efter varje behandling. Detta beror på att svettkörtlarna inte får tillbaka sin fulla aktivitet efter varje injektion.
Ett återbesök ingår när man gör en behandling med Muskelavslappnande medel. Ibland bokas detta in efter en cryo behandling men då kan en kostnad tillkomma för materiell.

FILLERS

Filler 1ml (Behandling av rynkor och djupa linjer)
Fillers Lip Volyma 1 ml. Ger volym och tydligare definition på ett naturligt sätt
Fillers Perlane 1ml. Lyfter djupare rynkor och veck.
(Intensiv fuktbehandling som förbättrar hudstrukturen, ger elasticitet och lyster. Påverkar den egna kollagenproduktionen enligt kliniska studier.)
Filler kurbehandling 1.0 ml x 3 6000 kr

COOLIFTING

Coolifting gör det möjligt att under högt tryck av koldioxid öppna upp cellmembranen i huden och på så vis föra ner en muskelavslappnande peptid samt finfördelad hyaluronsyra djupt ner i hudens lager. Detta ger en ordentlig fuktboost och muskulaturen i ansiktet slappnar av så att befintliga rynkor blir mindre synliga samt förebygger uppkomsten av nya rynkor.

Coolifting lämpar sig för hela ansiktet och ger direkt synbart resultat.

Resultatet är individuellt beroende på ålder och hudtillstånd. Resultatet efter en kur håller upp till sex månader.

Man kan göra enstaka behandlingar som en "röda mattan"- behandling för ett tillfälligt ansiktslyft inför en stor fest eller bröllop, men för bäst resultat rekommenderas en kur om 4-8 behandlingar. Du gör 1 behandling /vecka. Därefter gör du påfyllning var 4-6 vecka.

Detta är en snabb behandling som du lätt hinner med.

Du blir ej ljuskänsligt eller känslig för sol, därför lämpar sig denna behandling även under varma sommarmånader.

Kur om 3 behandlingar 3495:-

PRP

PRP används ockdå för behandling av håravfall.
När tillväxtfaktorerna injiceras i hårsäckarna som är lite trött, startar en mängd positiva reaktioner i huden då stamcellerna får signaler om att produktionen av hårceller ska öka, vilket betyder fler byggstenar till varje hårstrå. PRP skapar även nybildning av fler små blodkärl i anknytning till området som bidrar med ytterligare näring.
Behandling med PRP ökar kollagenproduktionen och blodcirkulationen som ger nytt liv i huden. Resultaten ger en slätare och mer elastisk hud. Vanliga behandlingsområden är huden omkring och under ögonen, kinder, haka, dekolletage och händer.
Här används din egen plasma som materiell på huden i kombination med microneedling och dermapen. Små kanaler skapas av dermapen och Plasman slussas ner i dessa kanaler. Du får en förbättrad hudstruktur av dina egna tillväxtfaktorer tillsammans med de yttre faktorer som skapas av dermapen behandlingen. En jättebra kombination som ger bättre lyster, och hudföryngring utan injektion.
Dessutom helt naturligt då vi arbetar med det som kommer från dig själv.

Caelia Clinic

Välkommen till Caelia Clinic. Det här är en klinik som erhåller Injektioner, hudvård och medicinsk fotvård. Jag som som startade kliniken heter Therese Almér och är leg. Sjuksköterska,Certifierad injektionsbehandlare inom fillers och Muskelavslappnande behandlingar. Jag arbetar enbart med originalprodukter gällande alla injektionsbehandlingar. Är medlem i estetiska injektionsrådet samt Filler academy for nurses.
Medicinskt ansvarig Läkare: Maria Centerman.

Therese når du på: 0763083742

Önskar du en ren, frisk och fräsch hud? Här kan du få professionella och effektiva behandlingar.
Vår hudterapeut Cecilia har många års erfarenhet av huden. Hon är medlem i SHR och har en Cidesco examen.

Cecilia når du på: 0705414401

Huden är kroppens största organ och det är viktigt att vi tar hand om den på hela kroppen. Tessan tar hand om huden på dina fötter. Hon är omtyckt och har ett fint handlag. Tessan jobbar främst med Medicinsk fotvård och är en klippa på att få fina resultat på nagelsvamp med Lunula laser. Tessan är medlem i Fotterapeuter riksförbund

Tessan når du på: 0736217332

Vi erbjuder massor av härliga behandlingar för ditt välmående. varmt välkommen att läsa mer på vår hemsida www.caelia.se

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån-Ons 09.00-19.00
Tis 10-15.00
Ons 10-15.00
Tors 09.00-20.00
Fre 09.00-16.00
(eller efter överenskommelse)
Adress
Källgatan 4
645 31 Strängnäs
Storgärdet-Tallåsen-Tosterö
Öppna i Google Maps 🗗