Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Massage

Terapeutisk massage är specifikt anpassad till dig och dina besvär och behov. Det kan handla om en långvarig stelhet i tex axlar och rygg, eller en mer aktuell smärta efter ansträngning. Efter din beskrivning och en undersökning av muskelfunktion behandlar jag med massage och töjning.
Svensk klassisk massage är en skön och avslappnande behandling. Jag arbetar igenom hela kroppen med djupgående massage. Jag släpper på spänningar och ökar genomströmningen i musklerna.
Taktil behandling är en mjuk massage, där jag använder varm olja och utför massagen genom mjuka strukturerade rörelser. Jag går igenom hela kroppen. Behandlingen är särskilt bra för dig som har värk, sömnproblem, är stressad eller bara har ett behov av djup avslappning.

Käkledsbehandling

Vaknar du med huvudvärk, trött käkmuskulatur eller har du bettskena? Då kan käkledsbehandling vara en bra ide. När vi är stressade är det vanligt att bita ihop lite för mycket. Behandlingen börjar med en undersökning av muskulaturen för att sedan massera både utanpå och, med handskar, inne i munnen. Många blir hjälpta redan efter första behandlingen, ibland krävs det två-tre behandlingar för att få ett bra resultat. Jag avslutar med en skön ansiktsmassage.

Nyhus Friskvård AB

Visa kontaktinformation
Adress
Lilla Munkebäcksgatan 7A
416 72 Göteborg
Bagaregården
Öppna i Google Maps 🗗