Optimum Kungälv

betyg4.6 Fantastiskt bra(64 betyg)
Utmarksvägen 8, 442 39, Kungälv
Bli smärtfri, skadefri och välpresterande med OptimumMetoden! Målet med OptimumMetoden är att skapa ett bestående resultat, samtidigt som uppkomsten av nya besvär undviks. Vi går till grunden för att hitta orsaken till besvären och åtgärdar dem på djupet istället för att endast lindra symptomen. Om du är nyfiken på om OptimumTräningen är för dig erbjuder vi en kostnadsfri 30 minuters screening som bokas nedan. Kom ihåg att maila in din besvärshistorik senast 24h innan mötet. Om du redan vet att du vill boka dig för träningssessioner rekommenderar vi att du bokar minst två tider direkt. Detta för att få lagom tidsintervall mellan mötena och därmed bästa möjliga flöde i ditt tillfrisknande. Tiderna är avbokningsbara. Startpaketet omfattar första och andra mötet, totalt ca 3 timmar. Du betalar hela startpaketet, dvs båda två mötena, efter första mötet. Därav står det 0 kr för möte 2 nedan när du bokar. Vänligen läs utförliga instruktioner under "Mer info" innan du klickar på "Sök tid". Om du har långt att resa eller många olika problem att åtgärda rekommenderar vi att du bokar möte 1 och 2 samtidigt, dvs ett förstamöte på totalt 3h. Vi räknar med att du som kund upplever en omedelbar förbättring gällande dina symptom eller funktion under första mötet och har därför en nöjd-kund garanti. Denna innebär att om du inte märker någon skillnad är mötet kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något mer. Kom ihåg att ta med träningskläder och att maila oss din besvärshistorik senast 24h innan ditt möte. OBS - Har du några frågor till oss om besöket eller i övrigt rekommenderar vi att du mailar till info@optimum-metoden.se istället för att lämna meddelande i meddelanderutan vid bokningen. Varmt välkommen till oss!

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Personal

noImage
Personlig behandling - Helena
(64 betyg)
OptimumTerapeut, Osteopat
Presentkort

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
64 betyg
till Personlig behandling - Helena
Mycket professionellt bemötande.
till Personlig behandling - Helena
Kroppen upprätad! Som att gå på moln på väg därifrån!
till Personlig behandling - Helena
Helena gjorde underverk igen!
till Personlig behandling - Helena
Jag upplevde att mitt gav dubbla budskap eftersom den låg i ett Yoga centrum. Det var också svårt att hitta då det saknades skyltning.

Om företaget

OptimumMetoden är en banbrytande behandlings- & träningsmetod som åtgärdar grundorsaken till kronisk smärta. Detta görs genom att återskapa kroppens naturliga, muskulära balans. När musklerna och lederna är i balans tar de upp en ”lagom” del av den belastning som det innebär att sitta, stå, och röra på sig och resultatet blir att besvär i allt ifrån fötterna till huvudet lindras eller försvinner helt och vi får tillbaka den livskvalité vi alla är designade för. Varmt välkommen till oss!

Bilder