OsteopatenVäst

Medlem i Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin
betyg4.8 Fantastiskt bra(35 betyg)
Fredriksvallsgatan 7, 302 32, Halmstad
Välkommen! Vi behandlar smärta och värk utifrån varje individ. Behandlingen sker utifrån varje persons individuella förutsättningar för att skapa det bästa möjliga utgångsläget för hälsa och välmående. Inom osteopatin ses människan som en helhet där alla delar påverkar varandra, om en del av kroppen har nedsatt funktion, t ex en led, så måste resten av kroppen anpassa sig och kompensera för detta vilket kan skapa överbelastning, inflammation och smärta i andra delar av kroppen.

Boka tjänst

Osteopati

  • Förstagångsbesök osteopatisk behandling friskvård60 minuter, 700 kr · Mer info
    Boka
  • Återbesök osteopatisk behandling friskvård 40 minuter, 700 kr · Mer info
    Boka

Massage

  • Massage Friskvård40 minuter, 600 kr · Mer info
    Boka

terapeut

noImage
Josephine Janson
(35 betyg)
Osteopat D. O.

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
35 betyg
till Josephine Janson
Fick fantastisk hjälp med min rygg! Mycket trevligt bemötande!
till Josephine Janson
Behaglig och kunnig.
till Josephine Janson
Öppet och trevligt bemötande. Professionell. Noggrann analys och bra tips för den egna träningen. Känner mig trygg och i goda händer.
till Josephine Janson
Hej! Vi är mycket nöjda med det trevliga bemötandet samt behandling som verkar ha bra efekt. Vi ser fram emot att följa rekommenderade övningar. Vi känner oss trygga och litar på rådgivning, diagnos och behandling. Stort tack:-)

Om företaget

Osteopaten diagnotiserar och behandlar olika besvär relaterade till smärta och värk. En behandling hos oss börjar med att du berättar om de besvär som du söker för. Vi kommer att prata om din allmänna hälsa, livstil och eventuella tidigare skador eller sjukdomar. Informationen gör terapeuten får en helhetsbild av dina besvär, orsak och vad som gör att symtomen bibehålls. Därefter utförs en hållning- och rörelseanalys och även mer specifika tester beroende på besvär. Behandlingen kan därefter se väldigt olika ut beroende på individ och besvär. Tekniker för muskler, leder, ligament, nervsystem och fascia är vanligt förekommande under behandling. Behandlingar anpassas för vuxna i alla åldrar, ungdomar och barn som har fyllt 8 år. Torsdagar ojämna veckor är jag på plats på Hylte Padelcenter, för att boka tid där gå in via www.osteopatenvast.com

Bilder