Boka Massage - Svensk klassisk 30 min 30 min , 550,00 kr

Vid smärta, värk eller stelhet rekommenderas att boka Osteopati.

Massage används i huvudsak för att lindra smärta samt för att öka cikulationen i muskulatur, bind- och stödjevävnad.

Genom en kombination av tryck och töjning, bearbetas bind- och stödjevävnad i syfte att öka cirkulationen samt att minska smärt- och spänningstillstånd.

_DSC3358.jpg

Osteopatkliniken Visby

Osteopatkliniken Visby är en specialistmottagning med expertkompetens inom undersökning, diagnostik, manuell behandling och rehabilitering av smärta och dysfunktion i rörelse- och stödjeorganen samt differentialdiagnostiska kunskaper för att identifera smärta av annan orsak.

Vi erbjuder högkvalitativ behandling för Dig som har smärta, värk eller stelhet. Vår specialistkompetens är inom osteopati, personlig träning, medicinsk akupunktur, idrottsmassage & hälsoprofilering.

I samråd med Dig skräddarsyr vi en behandlingsplan som är individ- och behovsanpassad. Vi behandlar även idrottsskador och rehabiliterar efter operation.

Vanliga besvär som osteopatisk behandling svarar bra på är ländryggssmärtor, nack- och axelbesvär som nackspärr och frusen skuldra, ischias, huvudvärk, muskel- och ledvärk, tennisarmbåge, karpaltunnelsyndrom, smärtor- och funktionsnedsättning i leder samt smärta från idrottsskador- och förslitningar.

Rickie Viberg

- Osteopat, BSc (Hons) Ost, D.O.
Skandinaviska Osteopathögskolan Göteborg/Dresden International University 2014-2019.

- Diploma of Fitness & Sports / PT utbildning med specialistinriktning inom fitness & rehabilitering
TAFE (Technical and Further Education) QLD Australien 2012-2014

- Certificate lll & IV in fitness, Sunshine Coast Institute of TAFE 2012-2014

- Diplomerad massör & massageterapeut
PHYSIO ACADEMY 2019

Kurser i ortopedisk manuell terapi, spinal manipulation, avancerad ledmanipulationsteknik för rygg- och extremitetsleder, svensk klassisk massage, triggerpunktsbehandling, TENS och medicinsk akupunktur/dry needling.

Medlem i svenska osteopatförbundet, SOF som säkerställer osteopatens utbildning och arbete. Har genom förbundet en patient- och ansvarsförsäkring.

Vi finns i samma byggnad som Friskis & Svettis

Varmt välkommen att kontakta oss för tidsbokning, alternativt boka Din tid genom bokadirekt!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider MÅN - FRE: 08- 17
LÖR - SÖN: STÄNGT

Om det inte finns någon ledig tid i kalendern som passar dig kan du höra av dig till oss på telefon, så hjälper vi dig att boka en passande tid.


Adress
Norra Hansegatan 18
621 41 Visby
Bingeby-Österby
Öppna i Google Maps 🗗