På fri fot

betyg4.8 Fantastiskt bra(37 betyg)
Rådhustorget 3, 614 34, Söderköping
Pga av arbetstidsförkortning( pga av Coronakrisen) gör jag numera inga hembesök. Jag arbetar övervägande med fotvårdsbehandlingar. Vill du boka en tid för gelelackning eller förstärkning går det bra att skicka ett mejl eller ringa. Dessa behandlingar går inte att boka i kalendern. Välkommen att boka tid!

Boka tjänst

Fotvård

 • Fotvård/ Friskvårdsbidrag50 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka
 • Lyxig fotvård 50 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka

Medicinsk fotvård

 • Nagelkorrigering50 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka
 • Medicinsk betingad fotvård 530 kr · Mer info
  Boka
 • Minifotvård med längre fot och underbensmassage 50 minuter, 530 kr · Mer info
  Boka
 • Nagelsvamp30 minuter, 350 kr · Mer info
  Boka
 • Nageltrång30 minuter, 350 kr · Mer info
  Boka
 • Tejpning av hälsporre 30 minuter, 380 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Christina Forsman Nilsson
(36 betyg)
Medicinsk fotterapeut

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
37 betyg
Hon tog hand om fötterna på bästa vis
En skön avkoppling där jag tryggt kan njuta av att få underbara fötter av en mycket kunnig och med mycket känsla för sina kunders behov. Christina DU är bäst!👣🥰
Trevlig, lättsam, kan varmt rekommendera
Väldigt nöjd

Om företaget

På fri fot,Christina Forsman Nilsson, diplomerad medicinsk fotterapeut vid Axelsons fotvårdsskola i Stockholm 2009. Inom det fotterapeutiska yrke omfattas man av Hälso och sjukvårdslagen vilket innebär tystnadsplikt samt ej behandling av barn under 8 år. Medlem i Sveriges Fotterapeuter vilken är en fri och obunden rikstäckande yrkesorganisation som arbetar för att bevara kompetensen och kvalitetsnivån inom fotvårdsyrket . Medlemskap innefattar obligatorisk behandlingsskadeförsäkrin Företaget drivs som AB- Christina Forsman Nilsson AB sedan september 2009. Utbildad undersköterska samt mentalskötare. Lång erfarenhet inom medicinsk sjukvård ( medicin, operation, infektion, disktriktssjukvård mm) samt inom psykiatrisk vård och i huvudsak med ungdomar. Kriminalvårdare och därav företags namnet På fri fot. Således en akademisk examen i folklivsforskning ( etnologi) samt sociologi och psykologi.

Bilder