Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Behandling mot sockersug

Laserterapi med samtal.

Behandlingen sker med hjälp av lågenergi laser och jag stimulera olika punkter och bla ämnesomsättningen och minimerar sötsuget
För att få en hållbarare och stabiliserande effekt av behandlingen rekommenderas 2 behandlingar inom 1 vecka .
I samtalet går vi igenom dina kostvanor och du får tips på vad och hur du kan upptäcka och bli medveten om det gömda sockret i vår dagliga intag av mat och dryck.

Varje behandling tar ca-50 min

Pris: 850 kr/gång, 3000 kr/4 gånger

Nikotinavväjning/ sluta röka / sluta snusa

Laserterapi med samtal.
Behandlingen är en kombination av kinesisk medicin (akupunktur) och modern teknik ( laser ). Kan liknas med akupunktur med ljus.
Med hjälp av lågenergilaser penna stimulera jag olika punkter på kroppen som bl.a annat minimera den fysiska abstinensen och nikotinsuget och ökar upp kroppens egna endorfinproduktion och detta gör att det bli lättare för dig att sluta att röka och sluta snusa vilket kommer att underlätta och hanteta ditt nikotinstopp.
Behandlingen är helt smärtfri och du får en avslappnade stund.
Behandlingstiden är 90 minuter

Det ingår ett kostnadsfritt återbesök inom ett år
om behov skulle uppstå.

Nikotinavväjning/ Sluta röka / Sluta snusa

Laserterapi med samtal.
Behandlingen är en kombination av kinesisk medicin (akupunktur) och modern teknik ( laser ) kan liknas med akupunktur med ljus.
Med hjälp av lågenergilaser penna stimulera jag olika punkter på kroppen som bl.a annat minimera den fysiska abstinensen och nikotinsuget och ökar upp kroppens egna endorfinproduktion vilket underlätta för dig att sluta röka och snusa.
I denna behandlingen ingår en plus- behandling för att minimera sötsuget och viktuppgången som kan uppkomma i samband med rök och snusstoppet.
Behandlingen är helt smärtfri och du får en avslappnade stund.
I behandlingen ingår det samtal både före och efter behandlingen.

Behandlingstiden är 90 minuter

Det ingår ett kostnadsfritt återbesök inom ett år
om behov skulle uppstå.


Nikotinavväjning

Stressbehandling med lågenergi laser och samtal

En behandling för dig som upplever negativ stress i vardagen, kanske i arbetslivet eller privat?

Stress beskriver hur en människa reagerar, stress är kroppens försvar och kroppen varvar upp i hotfulla eller pressande situationer. Det vanliga är att förklara stress med att en människa har passerat gränsen för sin förmåga att tåla påfrestningar. Energi frigörs för en insats som kräver allt just i den situationen, blir situationen långvarig uppstår obalans i systemet och det är just balansen mellan nedbrytande och återställande krafter som avgör hur hälsan påverkas.

Symptom på långvarig stress kan variera men ofta märker man av huvudvärk, yrsel, migrän, matsmältningsproblem, tandgnissel, halsbränna och sömnproblem.

Behandlingen med laser stimulerar nervtrådar och när impulserna når hjärnan frisätts morfinliknande ämnen, däribland endorfin vilket ger en känsla av lugn och välbefinnande.

Tillsammans med vår personal så kommer ni gå igenom vad i just din tillvaro som orsakar stress och utarbeta en plan för att hantera dessa situationer på bästa sätt.

Pris: 850 kr/gång, 3000 kr/4 gånger

Relief Sjöbo

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Lilla Norregatan 1
275 30 Sjöbo
Öppna i Google Maps 🗗