1. Hem
  2. Tatuering Lund

Romantic Tattooing

betyg5 Fantastiskt bra(7 betyg)
Kungsgatan 2b, 223 50, Lund
Välkommen till Romantic Tattoo - en tatueringstudio med över 15 års erfarenhet. Vårt erfarna team av tatuerare har specialiserat sig på old school, semi-realistic och fine-line blackwork tattoos. Varje tatuerare bär på en unik talang. Utforska deras profiler, låt dig inspireras och boka din tid hos den tatuerare vars verk talar mest till dig.
21193

Boka tjänst

Kostnadsfri Konsultation - Elias

  • Kostnadsfri konsultation - Elias
    Varierande prisMer info
    Boka

Tatuering - Elias

  • Tatuering 1h
    60 minuter, Från 1 500 krMer info
    Boka
  • Tatuering 2h
    120 minuter, Från 2 500 krMer info
    Boka

Tatuering - Simon

  • Tatuering - Simon Gyllström
    Från 1 200 krMer info
    Boka

Kostnadsfri konsultation - Simon

  • Kostnadsfri konsultation - Simon Gyllström
    Varierande prisMer info
    Boka

Personal

noImage
Elias - Sad tattooist
5
(7 betyg)
Tatuerare
Hej! Mitt namn är Elias och jag har jobbat som tatuerare i 8 år. Jag specialiserar mig på tunnare linjer, semi-realism, blackwork och lite surrealistiska knasiga motiv.
noImage
Simon
Hej! Jag är Simon Gyllström, även känd som Simontattooing. Med över 15 års erfarenhet som tatuerare och en passion för old school-stilen, har jag byggt mitt namn både nationellt och internationellt. När jag inte är på Romantic, så är jag ute och gästar olika studios och tatueringskonvent runt om i världen. Jag älskar att skapa unika tatueringsmotiv anpassade för varje kund. Du är välkommen att komma med din egen idé, eller välja något från min bok för inspiration. Boka en tid eller konsultation för att diskutera din framtida tatueringsidé!
noImage
Joakim

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
7 betyg
Justin S.
till Elias - Sad tattooist
Så jävla nöjd!

Visa mer

Filip A.
till Elias - Sad tattooist
Gjorde min första tatuering här och är väldigt nöjd med bemötandet och man kunde vara lite ”jobbig” utan några problem alls

Visa mer

Max L.
till Elias - Sad tattooist
Har tatuerat mig hos Elias flertalet gånger nu. Superbra bemötande och konsultation med bollande av idéer för att få ett schysst resultat som sedan lirar med mina förväntningar. Kan varmt rekommendera denna fantastiska studio!

Visa mer

Leo H.
till Elias - Sad tattooist
Är jättenöjd, Elias var jättebra och jag kommer att komma tillbaka!

Visa mer

Om företaget

Välkommen till Romantic Tattoo - en tatueringstudio med över 15 års erfarenhet. Vårt erfarna team av tatuerare har specialiserat sig på old school, semi-realistic och fine-line blackwork tattoos. Varje tatuerare bär på en unik talang. Utforska deras profiler, låt dig inspireras och boka din tid hos den tatuerare vars verk talar mest till dig. Obs! Är du osäker på hur lång tid du ska boka för din tatuering så kan du maila oss för att få hjälp.

Bilder

Detaljer och kontakt