Vad vill du boka?

Välkommen!

För att boka i Stockholm klicka här: http://selfimprovementStockholm.bokadirekt.se

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Akupunktur

Akupunktur
Fullbokat
50 min 600,00 kr Mer info
Akupunktur
Är världens äldsta medicinska behandling, sedan tusentals år tillbaka förstahandsvalet i Kina för att uppnå hälsa, balans och för att bibehålla hälsan. Vi har de senaste 34 åren utbildat flera hundra akupunktörer i Skandinavien på vår 3-åriga utbildning. Akupunktur är troligen mest förknippat med smärtlindring, men det är så mycket mer man kan göra.
WHO har listat ett flertal behandlingsområden, tex allergi, astma, huvudvärk, rygg- och ledbesvär, PMS, stress, sömnstörningar, m fl.
Kosmetisk akupunktur
Fullbokat
60 min 800,00 kr Mer info
Vitaliserar huden och organen.
Minskar rynkor, påsar under ögonen, mörka ringar, hängande ögonlock, åldersfläckar, ärr.
Avslappnande för hela kroppen
Xin Ping terapi
Fullbokat
50 min 900,00 kr Mer info
Terapin bygger på traditionell kinesisk medicin, för att behandla kropp och själ. Skapar frid i sinnet.

Dornmetoden

Dornmetoden
Fullbokat
50 min 800,00 kr Mer info
Dornmetoden är en manuell terapi som på ett mjukt och skonsamt sätt korrigerar förskjutna kotor. Klienten gör enkla, naturliga rörelser under behandlingen. Klienten lär sig också självhjälpsövningar.

Hypnos

Hypnos
Fullbokat
50 min 900,00 kr Mer info
Hypnos
En mycket beprövad metod som mest förknippas med att sluta röka, minska på sötsuget, bota fobier, rädslor, viktminskning och sömnproblem. Metoden är även mycket effektiv för att stärka självförtroendet, hitta sig själv, finna mening i livet. Hypnos går mycket bra att kombinera med våra andra behandlingar, mycket verksamt tillsammans med psykoterapi.

Vi är medlemmar i Svenska föreningen för klinisk hypnos och Centrum för hypnos och psykoterapi.

Psykoterapi

Psykoterapi
Fullbokat
50 min 900,00 kr Mer info
Psykodynamisk psykoterapi
Det handlar om samtal där man tillsammans med terapeuten kan bearbeta olika svårigheter i livet exempelvis, ängslan, oro, rädslor, oförrätter, kränkningar, skilsmässor, sorg, barndomstrauman, mobbning och vid viktiga livsval. Man kan arbeta med starka sinnesrörelser som är oönskade, eller hindrar oss i livsprocessen. Metoderna som vi arbetar med förutom att behandla orsakerna, har stort fokus på individens potential och positiva utveckling. Psykoterapi är utmärkt även för att förstå sig själv och andra, hitta vägen till att förverkliga sitt liv med lust och mening.
Psykoterapi/hypnos
Fullbokat
50 min 900,00 kr Mer info
Här kombinerar vi samtal med hypnos för att klienten ska få kontakt med sitt inre och därigenom möjlighet att lösa inre konflikter på ett på ett djupare plan. Samtidigt med terapin får man en djup, skön avslappning.

Stresshantering

Stresshantering
Fullbokat
50 min 800,00 kr Mer info
Stresshantering med de mest beprövade metoderna.
Våra livsvillkor, livsstil, familjesituation, arbetssituation och många andra faktorer gör att de flesta av oss har mycket höga stressnivåer. Eftersom det är så vanligt blir man van vid det och det som är helt onaturligt, upplevs med tiden som normalt. Det är kanske först när man insjuknar i någon av det moderna samhällets många varianter av stressrelaterade sjukdomar som man vaknar till. Vi har utmärkta program för att reducera stress, den troligen största orsaken till ohälsa i våra dagar.
Medlem i Svenska Akupunkturförbundet

Self-Improvement AB, Enköping

På praktiken i Enköping jobbar både Gunilla Nordin och Miguel Rodriguez.
Gunilla jobbar tisdagar och torsdagar.
Miguel måndagar och onsdagar.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Rådmansgatan 4A
749 49 Enköping
Intill Pausparkeringen
Öppna i Google Maps 🗗