Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Välbefinnande


Öronljus
En behandling för öronrelaterade besvär som tinnitus, bihålor, klåda, yrsel, vaxbildning.
Rekommenderas även inför dykning/flygning om man smärtar eller besväras av lock känsla i öronen vid tryckförändringar

Tjänster

Ett blodprov som jag analyserar i mikroskopet. Här kan man se läckande tarm, njur, galla och leverstress. Fettsyrabrist mm.

AKUPUNKTUR

Blodanalys, Mätning av ditt akupunktursystem. Behandling med högteknologisk akupunktur qi power ( nålfri) och öronakupunktur , konsultation i Herb Pharmas örter samt ljusterapi.
Behandlingen anpassas alltid utifrån dina specifika behov.
Mätning av flödet i ditt akupunktur system. Ljusterapi. Högteknologisk akupunktur med Qi power( nålfri). Öronakupunktur. Behandlingen anpassas alltid utifrån dina specifika behov.
Behandling med högteknologisk akupunktur av olika värk och smärttillstånd. Vrickning, muskelfästen, muskelinflammation, ledband , svullnad svårläkta sår mm. Samt ljusterapi
Öron akupunktur med kulplåster. Plåster som sitter kvar ca 7 dagar. Behandlar och Stimulerar 5 Må bra punkter och är bra för kropp och själ. Även för olika beroenden.

VÄLBEFINNANDE

Unna dig en stund av av lugn och ro. Till rogivande musik slappnar du av med hjälp av ljusterapi. En avkoppling som ger dig energi som du varit en dag i skogen. Bra vid Stress, trötthet och sömnsvårigheter. Behandlingen ger dig påfyllnad av energi och lugn.
Behandling med Bioptron ljusterapilampa 30000 lux. Effektiv behandling för stress,trötthet,ångest, årstidsbundna depressioner, smärta, akuta inflammationer, idrottsskador,bensår mm. Eller bara för ditt eget välbefinnande

VÄLBEFINNANDE

Balansering av dina chakrabalansering med Bioptron ljusterapilampa. Jag fyller dina chakra med det ljus din kropp behöver. För ditt välbefinnande.

REGRESSION


Under en regression kan du få hjälp med att lösa upp blockeringar, rädslor och annat som ligger i dina cellminnen och på något sätt hindrar dig i ditt liv. Du är i ett djupt meditativt tillstånd.
Vi börjar alltid med ett samtal

SAMTALSSTÖD

Om du behöver någon att prata med så finns jag . Samtal om
Livet och dess upp och nergångar sorg och separationer.
Jag har tystnadsplikt.@

MASSAGE

En behandling som hjälper kroppen med att ta bort skräp/stagnationer under huden och öka blodcirkulationen. Tex vid värk nacke, axlar, rygg och ben

Massage


Nio eteriska oljor appliceras på fötter och rygg varvid hela kroppen behandlas. På ryggen droppas de på som regndroppar och stryks ut med en massageteknik hämtad från en av Lakotaindianernas healingmetoder. Som avslutning på behandlingen ligger klienten med en varm handduk på ryggen, vilket är underbart skönt och som också snabbar på och ökar behandlingens effekt.

Regndroppsmassagen kan bl.a. vara välgörande för: immunförsvaret, ryggbesvär, ledbesvär, magbesvär, stress, välbefinnande och avslappning
En behandling som hjälper kroppen med att ta bort skräp/stagnationer under huden och öka blodcirkulationen. Tex vid värk nacke, axlar, rygg och ben

Shen Men kropp och själ i balans

Eva-Lena heter jag och har jobbat som undersköterska i många år de senaste som specialist undersköterska på en akutmottagning. Under många år har jag utbildat mig inom många områden bla till regressionsterapeut och i stödjande samtal. Efter att livet vänts upp och ner så Valde jag att byta inriktning helt och fokusera på att hjälpa människor att hitta tillbaks till kroppens självläkande förmåga. Jag tittade närmare på TCM traditionell kinesisk medicin och hittade Herb Pharma Naturterapi. I november är utbildningen färdig så fram tills dess gör jag elevbehandlingar till reducerat pris.

Visa kontaktinformation
Öppettider Månd-fred 15-20
Adress
Västergatan 16
434 30 Kungsbacka
Kungsbacka
Öppna i Google Maps 🗗