Simones Skönhetsvård

Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation
betyg4.7 Fantastiskt bra(36 betyg)
Hvitfeldtsgatan 6, 456 31, Kungshamn
OBS OBS!! LÄMNAT SMÖGEN!!! NU har Simones Skönhetsvård ÅTER kommit tillbaka till den tidigare Salongen i Kungshamn, Hvitfeldtsgatan 6. Det går att nå mig på telefonen. 0707760670 JUST nu renoveras det och det är inte helt klart MEN jag tar emot er kunder. RING EL SMS:A Det kommer att bli fräscht och fint. Det är inte mycket kvar. Sedan får det bli ett litet firande tycker jag! Den senaste trenden inom skönhetsbehandlingar är så kallade ”Hybridbehandlingar” där man använder sig av två eller flera behandlingsmetoder som tillsammans maximerar effekten av varandra, alltså ger ett bättre och snabbare resultat än de enskilda behandlingarna i sig. Ps. Här på salongen arbetar jag med munskydd och visir. För allas skull skyddar vi oss så mkt som det går. Känn dig trygg hos mig på Simones. Önskar du att handla kan du även få produkter utkörda eller skickade.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Presentkort

Köp presentkort

Valfritt belopp

utövare

noImage
Hanna Presentkort
noImage
Simone
(32 betyg)
Aukt Cidesco Dipl Hudterapeut 3D Bryn FransstylistPresentkort

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
36 betyg
var bra, gick snabbt o lätt och trevligt bemötande!
Super bra! Rekommenderas varmt.
Är nöjd fick ett trevligt bemötande av Hanna som utförde behandlingen. Är nöjd med resultatet av färgning av ögonfransar och vaxning av ögonbrynen.
Fick ögonfransar böjda och med färg, ögonbrynen åtgärdades samtidigt. Blev en "ny" människa

Om företaget

Välkommen! Simones Skönhetsvård Etab -93 drivs av Simone Söderström. Här erbjuds Du många olika profesionella behandlingar. Ansiktsbehandlingar, resultat inriktad hudvård. Bla INFUZION, Microneedling, NBE 1000, Permanent Makeup. Eyeliner & Ombrebryn, Fransar, laschlift, fransförlängning. shellac/manicure. MAKEUP, bröllop, fest & kurs i grupp el privat. Fotvård, vaxning, massage & cellulit behandling. Konsultation. Friskvård EPASSI Auk hudterapeut & Cidesco Diplomerad. Master i OMBREE Brows, 3D Microblading, Eyeliner. Kosmetisk PM. Få dina bryn ifylla och det ser naturligt ut. En eyeliner förhöjer lyfter och du ser piggare ut. Ett smart val och bekvämt. Uppdaterar mig och följer med den allra senaste tekniken. Det är en passion att skapa något som förhöjer, förskönar och inte minst förenklar Din vardag. Här på salongen brinner Vi för det Vi jobbar med och sätter kunden i fokus. Varje dag får vi möjlighet att följa många fina kunder och det är glädje att få ge det bästa till varje kund. Varmt välkommen på en behandling eller att köpa dig något trevligt. Det finns en välfylld butik. Kanske ett presentkort? Vill du boka ett EVENT? info@simonesskonhetsvard.se

Bilder