Vad vill du boka?

Vi är en klinik inriktade på skönhet, hälsa och ditt välmående. Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingar inom dessa områden. 
Vi ligger i hjärtat av Sköndals mysiga centrum och du tar buss 188 från Gullmarsplan mot Sköndalsbro, hållplats Sköndals centrum kliver du av och är 1min från kliniken. Även bussar som stannar i Norra Sköndal kan man ta (7min prommenad)

Vi älskar barn & djur men ber er att lämna dom hemma för att alla ska få en sådan lugn upplevelse som möjligt.

I vår lokal utbildar Renovatio Academy främst inom injektion och fransutbildningar. För kursutbudet och frågor hänsvisas till mailen: info@renovatio.se

Hela Januari och Februari har vår senaste stjärna Therese Madsen 20% RABATT PÅ ALLA SINA BEHANDLINGAR. Rabatten dras av i kassan.

Varmt välkomna hälsar/
Emelie, Micke, Therese M, Kersti, Therese B
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

Massage
Mikael Almberg, 600,00 kr, värde 700,00 kr Mer info
Klassisk svensk massage.
Triggerpunktsbehandling.
...fler kort
Visa alla kort hos Sköndals hälso - & skönhetsklinik

-- Grund & Fortsättningskurser Renovatio Academy

Privatkurs. Du lär dig genom teori & praktik lashlift med keratin och färgning av fransar. Utbildningen är 6h lång och efter genomgång av teori så gör jag en modell medans du tittar på, sedan gör du en modell helt själv. Du fixar antingen modell själv eller så gör jag det. Efter bokad kurs ringer jag upp dig för mer information ang kursen.
I priset ingår
Teori+praktik
Startkit
Diplom
Fika
Support efter kurs.

För mer info Maila info@renovatio.se eller ring mig direkt 079-34 95 397
Jag har jobbat med lashlift sedan 2012 och har god kännedom kring olika märken och de produkter du kommer att jobba med.
/Emelie Matsson

-- Vårkampanj

Återskapar förlorad volym och konturer i ansikte och hals. Lyftande effekt utan injektioner och nålar helt smärtfritt. En kur på 4ggr rekommenderas ( minst 1 vecka mellan gångerna) för att få maximal effekt. Små smältande silkestrådar penetreras djupt ner i huden till underliggande förslappande vävnader. Effekt syns direkt efter behandlingen men konturer och volym blir mer tydliga efter några veckor.
Återskapar förlorad volym och konturer i ansikte och hals. Lyftande effekt utan injektioner och nålar helt smärtfritt. En kur på 4ggr rekommenderas ( minst 1 vecka mellan gångerna) för att få maximal effekt. Små smältande silkestrådar penetreras djupt ner i huden till underliggande förslappande vävnader. Effekt syns direkt efter behandlingen men konturer och volym blir mer tydliga efter några veckor.
Bra hudvård rekommenderas mellan behandlingarna då trådarna behöver mkt fukt när dom jobbar i huden.

Fransar

En permanent fransböjning på dom egna fransarna som öppnar upp ögat fint och ger ett naturligt lyft. Håller 6-8 veckor beroende på fransarnas egna växtcykel. Kan färgas direkt efteråt. Använd inte mascara eller låt fransarna komma i kontakt med vatten, svett, tårar eller krämer första 24h. Sköts sedan som vanliga fransar.
En permanent fransböjning på dom egna fransarna som öppnar upp ögat fint och ger ett naturligt lyft. Håller 6-8 veckor beroende på fransarnas egna växtcykel. Använd inte mascara eller låt fransarna komma i kontakt med vatten, svett, tårar eller krämer första 24h. Sköts sedan som vanliga fransar.
Syntet fransar appliceras på kundens egna fransar, en lösfrans på varje mogen frans.
Rekomenderas om det har gått mellan 2-3 veckor sedan kunden fyllde på sina fransar senast.
Rekomenderas om det har gått mellan 4-6 veckor sedan kunden fyllde på sina fransar senast.
Tunnare fransar appliceras i knippen med 2-7 st i varje, beroende på kundens egna frans kvalité eller önskemål.
Rekomenderas efter 3-4 veckor
Rekomenderas om det har gått mer än 4 veckor sedan sista påfyllning.

KONSULTATION

För mer info om någon av våra behandlingar. Vi går igenom hur behandligen går till och du ställer dina frågor.

Kosmetisk tatuering nya set

Microblading.
En bredare eyeliner/vinge (ej fransradsmarkering) . Om du ät osäker på vad du ska boka är du välkommen att kontakta mig på telefon eller boka in en kostnadsfri konsultation
En markering mellan fransraden som gör att fransarna upplevs fylligare och ger ögat en piggare blick. Behandlingen utförs med maskin och håller 3-5 år beroende på kundens hudtyp, vistelse i sol, skötsel etc. Vanligast är att man gör svart färg men med brun svart blir tatueringen lite mjukare och rekomenderas om du är äldre.
En markering mellan fransraden som gör att fransarna upplevs fylligare och ger ögat en piggare blick. Behandlingen utförs med maskin och håller 3-5 år beroende på kundens hudtyp, vistelse i sol, skötsel etc. Vanligast är att man gör svart färg men med brun svart blir tatueringen lite mjukare och rekomenderas om du är äldre. Kan även göras under ögat.
En markering mellan fransraden som gör att fransarna upplevs fylligare och ger ögat en piggare blick. Behandlingen utförs med maskin och håller 3-5 år beroende på kundens hudtyp, vistelse i sol, skötsel etc. Vanligast är att man gör svart färg men med brun svart blir tatueringen lite mjukare och rekomenderas om du är äldre.
Fräknar
60 min 1.500,00 kr Mer info
Behandlingen utförs med maskin. Och vi blandar färgen på fräknarna själv för att få så naturligt resultat som möjligt. Ett återbesök inom 6 veckor ingår i priset.
För dig som har mkt eget hår och bara vill tatuera halva brynen.
Man fångar upp läpparnas form med en kontur som man sedan skuggar in i läppen. Färgen väljs efter kundens önskemål och egna läppfärg.
En kombination av shading/ombre och 3d bryn. Ger illusionen av ett fylligare bryn.
Skuggade bryn, ger en mer sminkad effekt. Även kallad powder brows
En eller två skönhetsfläckar ingår i priset.

Kosmetisk tatuering påfyllningar

Microblading
Microblading. I priset ingår ett återbesök inom 6v vid behov.
Om du tycker att din kosmetiska tatuering har släppt mkt färg genom åren och vill göra en touch up.
En kombination av shading/ombre och 3d bryn. Ger illusionen av ett fylligare bryn. Även kallad kombo bryn.

Laserbortagning tatuering

Borttagning av gammal tatuering på kroppen eller ansiktet. Hur många gånger som behövs är beroende på tatueringens ålder, pigment och hur djupt det sitter. Boka gärna in en kostnadsfri konsultation vid fler frågor. Priset är per påbörjad halvtimme. Vill du applicera en kräm bedövning (med lidocain) innan så rekommenderar vi att du kommer 15 min innan behandlingens start så får du sitta med det i väntrummet.
Borttagning av gammal tatuering på kroppen eller ansiktet. Hur många gånger som behövs är beroende på tatueringens ålder, pigment och hur djupt det sitter. Boka gärna in en kostnadsfri konsultation vid fler frågor. Priset är per påbörjad halvtimme.

Makeup

Den största dagen i ditt liv och du ska vara finast på festen, Låt oss få äran att hjälpa dig med sminket då. Vi kan även ordna bättre pris för dina tärnor. Denna bokning är provsminkningen och summan betalas då, sedan bokar vi in den riktiga tillsammans.
Ska du på fest och behöver du hjälp men en makeup som framhäver dina bästa drag i ansiktet? Eller ska du på det där extra viktiga jobb mötet och behöver en elegant vardags makeup? Oavsett så kan vi hjälpa dig efter dina önskemål. Tag gärna med din egna bas, mascara eller favorit läpprodukt!

MEDITATION ANDNING

Meditation med olika andningsövningar mot stress, låg energi, verk eller bara för att lära sig att meditera. En utvecklande meditation i olika stadier.

Mikael

Estetisk Akupunktur behandling. Behandling som hjälper till med
1.sträcker hängande hud.
2.hjälper till att minimera eller ta bort fina linjer och rynkor, gör linjerna mjukare.
3.reducerar påsar eller mörka ringar under ögonen.
4.förbättrar ansiktsfärgen.
5.minskar dubbelhaka.
6.ger en hälsosam glans.
7.minskar storleken på porerna.
8.ger en klarare blick.
9.hjälper till att lyfta hängande ögonlock.
10.ökar blodflödet till huden.
11.ökar kollagen och keratin produktionen, pga ökat blodflöde i huden.
12.främjar tillväxt av huvudhår.
13.mjukgör huden.
14.ingen kirurgi.
15.förstärker immunförsvaret.

Naglar

Ett permanent nagellack som håller ca 2-4 veckor beroende på naglarnas egna kvalitè och levnadsstil. Gelelacket funkar även som en förstärkning på nageln.
Hand och nagelscrubb. mineralbad. puts av nagelband. polering av nageln och filning av form. hand och arm massage. Behandlingen avslutas med ett nagellack i färg eller transparant.
Hand och nagelscrubb. mineralbad. puts av nagelband. polering av nageln och filning av form. hand och arm massage. Behandlingen avslutas med ett förstärkande gelelack i färg eller transparant.

Nålfri fillers/ Hyaluron pen

Nålfri fillers. För läppar eller utfyllnad av förlorad volym i ansiktet så som nasolabialvecken eller rökrynkor. Även kindben eller bara som en boosterbehandling av fukt (hyaluronsyra) åt ansiktet. Fillers skjuts in i i läppen med en hastighet på 800km/h. Nästan helt smärtfritt. Återbesök rekomenderas eftet ca 2 mån för mer bestående resultat. Har du gjort ett annat märke på fillers måste det ha gått minst 6 månader sedan sist. Boka gärna in en kostnadsfri konsultation om du har mycket frågor eller är osäker om du kan göra. Vill du göra en annan fillers än Revolax eller Croma så får du höra av dig minst en vecka innan behandling så kan jag beställa hem den.
1 ml x 2
Kom antingen 2 personer till detta pris eller vill du använda båda ml själv fördelat på 2 områden går det också bra. exempelvis läppar plus nasolabialvecken.

Går även att du/ni kommer vid 2 olika tillfällen, men då måste ni boka in behandlingen med mig så det blir rätt tidsmässigt. Den första personen/tillfället betalar hela summan då.

vid behandlingen används hyaluronpen/nålfri fillers som är näst intill smärtfri.

Reiki healing

I denna behandling så utförs en Reiki healing på 60 minuter där vi låter energin från Reiki rensa och läka kroppen. Det kan både vara en avslappnande samt känsloladdad behandling då vi blockerar upp kroppen. En väldigt effektiv behandling.

MASSAGE

70 minuters avslappningsmassage
I den här behandlingen så börjat vi med en riktigt bra andningsövningar för att på riktigt komma ner i varv och avstressa oss ner till en fantastisk meditation. Sen avslutar vi med en avslappnande helkroppsmassage eller med en klassisk svensk massage.
I denna behandling ingår en helkroppsmassage på 90 minuter där vi antingen masserar för avslappning eller klassisk svensk massage, det går även att kombinera den båda.
Avslappningsmassage hel/halv kropp med ekologisk massageolja.
Massage med triggerpunktsbehandling
Massage med triggerpunktsbehandling
Friskvårdsmassage
Klassisk svensk massage

Sköndals hälso - & skönhetsklinik

Sköndals hälso - & skönhetsklinik ägs av Mikael Almberg och Emelie Matsson vi driver en klinik för just hälsa och skönhet. Vi erbjuder olika behandlingar så som massage, meditation, fransbehandlingar, fillers, kosmetisk tatuering, hudbehandlingar och laserborttagning av tatueringar. I våra lokaler utbildar även Renovatio Academy.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Öppet torsdagar & fredagar 8-16. Övriga tider endast tidsbokning.
Adress
Sköndalsvägen 79
128 66 Sköndal
Sköndal
Öppna i Google Maps 🗗