Boka ageLOC - demonstration och kostnadsfri konsultation 30 min , 0,00 kr

Hur är det med din hälsa? Vill du känna dig piggare och ha mer kraft för ett aktivt liv? Har du någonsin undrat varför vissa ser unga ut för sin ålder?

Vi har samlat ihop olika unika, patentskyddade produkter som identifierar genkluster som är kritiska för åldrandeprocessen.

Innovationer som riktar in sig mot huvudkällan till åldrandet både på insidan och utsidan - våra gener.

Testa gratis!
Kom förbi och lär dig om hur du kan ta hand om din hälsa från både in- och utsidan!

ageLOC Me - få en demo på den första världslanserade produkten på Personifierad hudvård. Lanserades i Mars 2016.

Energi- & Näringstillskott. Vi berättar om bästa valet av kosttillskott med komplett innehåll av viktiga vitaminer, mineraler, fytonäring och antioxidant mikronäring för kroppens dagliga hälsobehov.

Galvanic SPA behandlingar. Hjälp din hud att utrycka sig på ett yngre sätt.
Hud- & kroppsvårdsprodukter för yttre skönhet.

IMG_3466.jpg

Smögen SPA - Behandlingar

Smögen SPA bedriver sin verksamhet i Stockholm och på Smögen. Vi är inget traditionellt spa utan erbjuder annorlunda och skräddarsydda lösningar för vår hälsa på in- och utsidan.

Tanken är att du som kund ska kunna få en upplevelse i lugn och harmonisk miljö. Där du både kan se och känna ett resultat. Med olika träningsformer, mätbara hälsoinstrument erbjuder vi det allra senaste inom anti-aging teknologin, nyheter och innovationer för hud & hälsa.

• Yoga - Träna på att slappna av i kroppen, minska din stress i en härlig personlig miljö. Efteråt känner du dig fylld av energi och mer harmonisk.

* Yin yoga - är en stillsam form där vi stannar i ett antal olika positioner i 3 – 5 minuter. På det fysiska planet stretchas bindväven runt muskler, skelett, leder och ligament. Vi blir rörligare i lederna och på så sätt mjukare och mer flexibla. En lugn yogaform som passar alla.

• Stavgångpass med Bungy
Pump - Lär dig gå/springa med BungyPumpstavar i ett inspirerande och fartfyllt stavgångspass

• Mind To Body - ett nytt koncept baserat på 25 års erfarenhet från olika traditioner och sporter. I individuella sessioner lär du dig designade tekniker och former som ger dig möjlighet att hitta balans och en naturlig klarhet. Resultatet blir starkare självförtroende, självkänsla och en vilja att ta stegen i den rikting du önskar.

• Galvaniska skönhetsbehandlingar med den senaste tekniken för att bromsa åldrandet – en innovation som kallas för age LOC.

• Scanna av ditt antioxidantvärde. Detta mäter vi med en så kallad Bio-Photonic scanner. I mätningen ingår information om varför detta värde är så viktigt och hur du kan förbättra det.

• Mätning av dina inre hälsoresurser med pulsdiagnostik som visar
kondition, energiresurser, stressnivå, puls, kroppsstyrka och biologisk ålder.

För mer information om oss, läs på boka direkt om passen eller besök vår hemsida smogenspa.se. Slå gärna en signal.

Varmt Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Döbelnsgatan 47-49, 6 tr
113 52 Stockholm
Vasastan
Öppna i Google Maps 🗗