Boka Antioxidantmätning 30 min , 200,00 kr

Äter du tillräckligt med frukt och grönt?
För att skydda sig mot fria radikaler, atomer som skadar dina celler, behöver kroppen anti-oxidanter. Anti-oxidanterna finns mest i frukt, bär och grönsaker.

Vad är en Skanner? Varför bör jag skanna mig?
Skannern, ett revolutionerande verktyg som har utvecklats för att mäta antioxidantnivån i din hud. Den visar hur effektiva dina kosttillskott är när det gäller att förbättra din antioxidantnivå.

När du mäter ditt värde hos oss, blir du mer medveten om antioxidantnivån i din kropp. Detta ger dig den ”knuff” du kan behöva för att förbättra din hälsa. Mätningen görs på din hand, är helt smärtfri och tar ca 5 minuter. Resultatet visas direkt på skannerns dator och metodens teknologi är Nobelprisbelönad.

Mätning och utvärdering. Inklusive scannerkort.

IMG_3466.jpg

Smögen SPA - Behandlingar

Smögen SPA bedriver sin verksamhet i Stockholm och på Smögen. Vi är inget traditionellt spa utan erbjuder annorlunda och skräddarsydda lösningar för vår hälsa på in- och utsidan.

Tanken är att du som kund ska kunna få en upplevelse i lugn och harmonisk miljö. Där du både kan se och känna ett resultat. Med olika träningsformer, mätbara hälsoinstrument erbjuder vi det allra senaste inom anti-aging teknologin, nyheter och innovationer för hud & hälsa.

• Yoga - Träna på att slappna av i kroppen, minska din stress i en härlig personlig miljö. Efteråt känner du dig fylld av energi och mer harmonisk.

* Yin yoga - är en stillsam form där vi stannar i ett antal olika positioner i 3 – 5 minuter. På det fysiska planet stretchas bindväven runt muskler, skelett, leder och ligament. Vi blir rörligare i lederna och på så sätt mjukare och mer flexibla. En lugn yogaform som passar alla.

• Stavgångpass med Bungy
Pump - Lär dig gå/springa med BungyPumpstavar i ett inspirerande och fartfyllt stavgångspass

• Mind To Body - ett nytt koncept baserat på 25 års erfarenhet från olika traditioner och sporter. I individuella sessioner lär du dig designade tekniker och former som ger dig möjlighet att hitta balans och en naturlig klarhet. Resultatet blir starkare självförtroende, självkänsla och en vilja att ta stegen i den rikting du önskar.

• Galvaniska skönhetsbehandlingar med den senaste tekniken för att bromsa åldrandet – en innovation som kallas för age LOC.

• Scanna av ditt antioxidantvärde. Detta mäter vi med en så kallad Bio-Photonic scanner. I mätningen ingår information om varför detta värde är så viktigt och hur du kan förbättra det.

• Mätning av dina inre hälsoresurser med pulsdiagnostik som visar
kondition, energiresurser, stressnivå, puls, kroppsstyrka och biologisk ålder.

För mer information om oss, läs på boka direkt om passen eller besök vår hemsida smogenspa.se. Slå gärna en signal.

Varmt Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Döbelnsgatan 47-49, 6 tr
113 52 Stockholm
Vasastan
Öppna i Google Maps 🗗