Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

Soulmassage 60 min - 5 kort
Linda Fuchs, 3.600,00 kr, värde 4.000,00 kr Mer info
Ett fem kort laddat med 60 min behandlingar. Gäller även på Regressionsterapi och samtal. Betala 725 kr per behandling istället för 800 kr
...fler kort
Visa alla kort hos SoulHarmony

Individuella Sessioner

Detta är en individuell session fokuserat på att leda dig inåt och sätta fingret på kärnproblemet. På ett ödmjukt men rakt och ärligt sätt hjälper jag dig att komma tillbaka till din kropp.
Tankar och känslor som inte har blivit upplevda sitter kvar i kroppen och skapar blockeringar & mönster som vi bär med oss i våra relationer och vardagliga liv. Dessa mönster sitter på en djup omedveten nivå och behöver komma upp till ytan för att lösas upp.

Jag hjälper dig att;
Lösa upp nedtryckta känslor
Bryta mönster
Möta dina rädslor och ge dig verktyg som du kan använda när rädslan kommer upp
Högkänslighet
Beroende av kärlek & Bekräftelse
Rädsla för intimitet i relationer/släppa in
People Pleaser syndrom
Medberoende samt Trauma
Självförtroende & Självkänsla
Att hitta sin egen väg & våga ta steget
Negativa tankemönster, att sätta gränser.


Jag går direkt till kärnproblemet och rakt på sak. Detta är för dig som verkligen känner en längtan efter att lyssna på ditt hjärtas röst och som verkligen vill jobba med dig själv. Jag har en stark medvetenhet om människors beteendemönster/problem genom egen insikt och självläkande inom beroende relationer. Jag har en stark intuition för vad människor behöver jobba med och är mkt inkännande.

Massage

Denna behandling kombineras med Massage. Dry Needling är en effektiv behandlingsmetod för att behandla kraftiga spänningar som man gått runt med länge. Bäst effekt får man vid behandling av nacke, axlar eller spända armar. Det är en teknik där man använder sig av akupunkturnålar för att upphäva besvär och smärta i en muskel. Dry needling ger bra resultat om man har gått för länge med sina besvär. Målet är att få en lokal effekt som ökar cirkulationen i muskeln och detta gör man genom att arbeta med nålen i muskeln tills den slappnar av. Man behandlar de så kallade triggerpunkerna, som kan kännas som hårda strängar i muskeln. Efter behandlingen kan det kännas som träningsvärk men detta brukar försvinna 1-2 dagar efter behandlingen.
För dig som är ny och ska prova för första gången. Behandlingen innehåller rygg, axlar samt nacke.
En terapeutisk djupt behandlande massage för hela kroppen eller ett problemområde. En massage med hårdare tryck där jag fokuserar på ditt problem och gör vad som krävs för att behandla det.
Cirka 50-55 min behandlingstid, räkna med 60 min totalt.
Trött och energilös, spänd och har gått länge med smärta så att den blivit del av vardagen? Kanske till och med sömnproblem eller migrän. Psykisk eller fysisk smärta eller både och. Känsla av att inte ha någon energi kvar. Stress i kropp och sinne. Svårt att fokusera.
Detta är en djup olje massage med värmande oljor. Fokus på avslappning och att ge dig ny energi. innehåller både fotmassage, huvudmassage och nacke.
50-55 min behandlingstid.
En massage behandling med fokus område rygg, axlar nacke samt huvud.
Räkna med 35 min behandlingstid+5 min övrig tid
Jag har en längtan efter att slappna av och att unna mig något där jag kan släppa taget för en stund. Mitt största behov är att lösa upp spänningar och komma ner i avslappning. Desto mer jag väljer att släppa taget kommer jag uppleva djupet i behandlingen. Behandlingens fokus är att föra dig ner i ett djupt avslappnat tillstånd och lösa upp dina spänningar med mjuka djupa rörelser. Trycket blir så som du behöver så att du kan slappna av men ändå få en behandling som löser upp spänningar. Räkna med 50-55 min behandlingstid.
Denna behandling ges endast mellan kl 11-14 på vardagar. Kom in på en massage över lunchen, får dig ner i varv och mjukar upp dina muskler. Släpp taget för en stund. Fokus på rygg, nacke och axlar eller ett specifikt problemområde.
Släpp allt och sjunk in i denna djupa sköna avslappnande behandling för hela kroppen. Gör ditt sinne lugnt och avslappnat. Behandlingen ges med ekologiska värmande oljor.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

SoulHarmony

Soulharmony jobbar på djupet med Massage & Regressions terapi.

Vill du att jag ska komma ut till ert företag och massera? Maila till lindafuchs@icloud.com

SOULHARMONY är mitt hjärtas röst - att gå min egen väg vilket startade 2013. Namnet står för frid i kropp & själ.

Jag heter Linda Fuchs och är Dipl Massageterapeut. Jag jobbar även med Regressioner & Samtal. Har mer än fyra års erfarenhet av massage. Är utbildad på Axelssons i Stockholm.

Jag älskar det jag gör. Mina behandlingar kan vara terapeutiska dvs behandlande eller avslappnande. Behandlingarna är unikt anpassade till behov.

Om du inte hittar lediga tider eller vill boka samma dag ring direkt 0737-088231

Specialområden:

Massage:
Min behandlingsmetod är en blandning av svensk klassisk massage & ayurveda.
Jag fokuserar på djupet delvis att hitta roten till dina smärtor

Special områden
-Käk spänningar
-Ländrygg smärta/stelhet
-Släppa på sånt som du har burit på länge
-Kraftig värk vid menstruation
-Huvudvärk/Nackont/Migrän
-Släppa på kontroll

Regression
Regression är en metod där man går ner i det omedvetna sinnet för att se grundorsaken till varför man har olika reaktioner. En regression leder dig inåt i ett avslappnat tillstånd och hjälper till exempel att lösa upp rädslor, öka förståelse för mönster du upprepar i relationer. Med hjälp av regression kommer vi ner i det omedvetna sinnet, vi får chansen att lösa upp djupa beteendemönster som ofta kommer upp i nära relationer. I regressionen kan du uppleva dina barndomsminnen och symboliska liv- scenarion som symboliserar något du behöver se och genomleva som har med din nuvarande situation att göra. Det rekommenderas att göra flera gånger.

Vanliga behandlingsområden Regression

-Depression
-Utbrändhet
- Hopplöshet
-Beroende relationer
-Att inte veta vem du är
-Negativa tankemönster


För frågor maila till lindafuchs@icloud.com.

Telefon 0737088231
Webbsida Kommer snart
E-post
Öppettider Måndag-Fredag 11-19
Adress
Yogagården, Stora Nygatan 38
21142 Malmö
Centralt Malmö