Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Individuella Sessioner

I regressionen kan du uppleva dina barndomsminnen, dina iscensättningar, och det vi kallar symboliska liv dvs scenarion som symboliserar något du behöver se och genomleva som har med din nu-situation att göra. Regression är en djupgående behandling som jobbar med det undermedvetna. Det är en meditativ upplevelse där jag leder dig in i en avslappning och du kan jobba med dina djupgående rädslor, problem eller frågetecken som du har i livet. Det är en inre resa som hjälper dig att lösa upp spänningar och känslor på djupet.

Utbildningen till Dipl. Regressions Terapeut ett år. Jag har själv upplevt fantastiska resultat av denna metod. Nu har jag kommit halvvägs i utbildningen och kan därav erbjuda det rabatterade priset. Ord pris 900 kr per session
Detta är en individuell session fokuserat på att leda dig inåt och sätta fingret på kärnproblemet. På ett ödmjukt men rakt och ärligt sätt hjälper jag dig att komma tillbaka till din kropp.
Tankar och känslor som inte har blivit upplevda sitter kvar i kroppen och skapar blockeringar & mönster som vi bär med oss i våra relationer och vardagliga liv. Dessa mönster sitter på en djup omedveten nivå och behöver komma upp till ytan för att lösas upp.

Jag hjälper dig att;
Lösa upp nedtryckta känslor
Bryta mönster
Möta dina rädslor och ge dig verktyg som du kan använda när rädslan kommer upp
Högkänslighet
Beroende av kärlek & Bekräftelse
Rädsla för intimitet i relationer/släppa in
People Pleaser syndrom
Medberoende samt Trauma
Självförtroende & Självkänsla
Att hitta sin egen väg & våga ta steget
Negativa tankemönster, att sätta gränser.


Jag går direkt till kärnproblemet och rakt på sak. Detta är för dig som verkligen känner en längtan efter att lyssna på ditt hjärtas röst och som verkligen vill jobba med dig själv. Jag har en stark medvetenhet om människors beteendemönster/problem genom min egen insikt och självläkande inom beroende relationer. Jag har en stark intuition för vad människor behöver jobba med och är mkt inkännande.

Massage

Djup Avslappnings Massage
En ljuvligt djupt avslappnande massage för hela kroppen. Avslutas med 20 min huvud och nackmassage. Behandlingen är 50 min behandlingstid + 10 min övrig tid

Kan ej kombineras med bokadirekt rabatt
Djup avslappnande huvud massage som innebär massage i nacke, hårbotten och stimulerar energipunkter i ansiktet. Massagen hjälper dig att slappna av fullständigt och släppa taget. För dig som har för mycket i huvudet och bara vill sjunka in i en fantastisk avslappning.
Naturliga och ekologiska oljor
Släpp allt och sjunk in i denna djupa sköna avslappnande behandling för hela kroppen. Gör ditt sinne lugnt och avslappnat.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Soulharmony

Soulharmony flyttar till nya lokaler den 1 Augusti. Återkommer om adress när allt är klart. Observera att det endast går att boka speciella datum i Augusti då förberedelser för ny lokal äger rum.

Du har provat allt och inget funkar. Då har du kommit rätt!

Om du inte hittar lediga tider eller vill boka samma dag ring direkt 0737-088231

Testimonials;

Lotta, egen företagare
Absolut bäst! Magi!

Elisabeth, egen företagare
"Vill du uppleva en helt underbar massage vill jag varmt rekommendera SoulHarmony! Helt annorlunda än andra massagebehandlingar. Linda använder sin intuition, är mycket närvarande och lyssnar på kroppen."

Specialområden:

Massage
-Ländrygg smärta/stelhet
-Att få dig att släppa taget och slappna av fullständigt
-Släppa på sånt som du har burit på länge
-Kraftig värk vid menstruation
-Spända axlar
-Huvudvärk/Nackont/Migrän
-Spända käkar
-Släppa på kontroll

Intuitiv Coaching
-Depression
-Utbrändhet
- Hopplöshet
-Beroende relationer
-Meningslöshet & Att inte veta vem du är
-Negativa tankemönster

Många års sökande efter mening passerade innan jag förstod att mina problem satt i kroppen genom trauma & Post.t stress. Jag leder dig inåt och hjälper dig att hitta vägen tillbaka till dig själv.

Jag som driver Soulharmony heter Linda Fuchs och jag älskar det jag gör, att hjälpa människor minska smärta och skapa medvetenhet om kroppen.

SOULHARMONY är mitt hjärtas röst - att gå min egen väg vilket startade 2013. Namnet står för frid i själen dvs att känna balans i kropp & själ.

Jag arbetar med Massage & Intuitiv Healing som mitt främsta verktyg men har i botten en utbildning till Dipl. Massageterapeut. Mina behandlingar är en mix av svensk massage och ayurveda.

Mitt fokus är att hitta roten till problem ej endast symptom.

Jag utgår från ett helhetsperspektiv om kroppen dvs att hela kroppen påverkas om en liten del är i obalans, därför är hela kroppen viktig.

Telefon 0737088231
Webbsida Kommer snart
E-post
Öppettider Se kalender för bokningsbara tider
Adress
Studio Nordenskiöldsgatan 24, vån 2 United Spaces
21119 Malmö
Centralt Malmö