Vad vill du boka?

Individuella Sessioner

Jag läser just nu till Samtalsterapeut och kan därför erbjuda sessioner till ett lägre pris.

I detta samtal lyssnar jag, vägleder dig att möta dina rädslor, förstå dig själv bättre genom att bli medveten. Jag har utvecklat en stark medvetenhet om människors beteendemönster/problem genom egen insikt och självläkande inom beroende relationer. Jag har en stark intuition för vad människor behöver jobba med och är mkt inkännande och kan hjälpa dig inom många områden såsom

Högkänslighet, Beroende av kärlek & Bekräftelse, Rädsla för intimitet i relationer/släppa in. People Pleaser syndrom, Medberoende samt Trauma. Självförtroende & Självkänsla. Att hitta sin egen väg & våga ta steget. Negativa tankemönster, att sätta gränser.

Massage

Kom in på en skön behandling som inbjuder dig till att komma ner i varv och mjuka upp dina muskler. Släpp taget för en stund. Fokus på rygg, nacke och axlar eller ett specifikt problemområde med smärta.
Kom ner i varv och mjuka upp dina muskler. Släpp taget för en stund. Fokus på rygg, nacke och axlar eller ett specifikt problemområde med smärta.
Går endast att boka på fredagar :) En skön avslappnande massage för rygg, axlar nacke och huvud. En behandling som ger dig ett fantastiskt avslut på veckan. Utförs med naturliga oljor och avslappnande musik.
Djup Avslappnings Massage
En ljuvligt djupt avslappnande massage för hela kroppen. Avslutas med 20 min huvud och nackmassage. Behandlingen är 50 min behandlingstid + 10 min övrig tid

Kan ej kombineras med bokadirekt rabatt
Denna behandling ges endast mellan kl 11-14 på vardagar. Kom in på en skön behandling över lunchen och kom ner i varv och mjuka upp dina muskler. Släpp taget för en stund. Fokus på rygg, nacke och axlar eller ett specifikt problemområde med smärta.
Släpp allt och sjunk in i denna djupa sköna avslappnande behandling för hela kroppen. Gör ditt sinne lugnt och avslappnat med andra ord ett perfekt avslut på dagen.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Soulharmony

Soulharmony är Studio Malmö:s Hälso mottagning för Massage & Samtalsterapi. Det är öppet för alla företag och anställda i huset & omkring.

Om du inte hittar lediga tider och vill boka samma dag ring direkt på 0737-088231.

Testimonials;
Sebastian Kamieniarczyk, Storyhotel
”Jag är glad att jag lyssnade på rådet att besöka Linda. Behandlingen gjorde verkligen underverk med alla spänningar som har besvärat mig efter en stressig period”

Anja Westling, United Spaces
"Jag har svårt att släppa kontrollen och slappna av, hos Linda känner jag mig trygg och kan helt släppa taget."

Specialområden:

Massage
-Ländrygg smärta/stelhet
-Att få dig att släppa taget och slappna av fullständigt
-Släppa på sånt som du har burit på länge
-Kraftig värk vid menstruation
-Spända axlar
-Huvudvärk/Nackont/Migrän
-Spända käkar
-Släppa på kontroll

Intuitiv Coaching
-Depression
-Utbrändhet
- Hopplöshet
-Beroende relationer
-Meningslöshet & Att inte veta vem du är
-Negativa tankemönster

Många års sökande efter mening passerade innan jag förstod att mina problem satt i kroppen genom trauma & Post.t stress. Jag leder dig inåt och hjälper dig att hitta vägen tillbaka till dig själv.

Jag som driver Soulharmony heter Linda Fuchs och jag älskar det jag gör, att hjälpa människor minska smärta och skapa medvetenhet om kroppen & hur detta hänger ihop med våra psykologiska mönster.

SOULHARMONY är mitt hjärtas röst - att gå min egen väg vilket startade 2013. Namnet står för frid i själen dvs att känna balans i kropp & själ.

Jag arbetar med Massage & Intuitiv Healing som mitt främsta verktyg men har i botten en utbildning till Dipl. Massageterapeut. Mina behandlingar är en mix av svensk massage och ayurveda, en teknik jag utvecklat själv.

Mitt fokus är att hitta roten till problem ej endast symptom.

Jag utgår från ett helhetsperspektiv om kroppen dvs att hela kroppen påverkas om en liten del är i obalans, därför är hela kroppen viktig.

Telefon 0737088231
Webbsida Kommer snart
E-post
Öppettider Se kalender för bokningsbara tider
Adress
Studio Nordenskiöldsgatan 24, vån 2 United Spaces
21119 Malmö
Centralt Malmö