Boka nu och få 20% rabatt på alla nedanstående priser. Dras av i kassan. Gäller enbart nya kunder.

Vad vill du boka?

Intuitiv Coachning

I detta samtal lyssnar jag, vägleder dig att möta dina rädslor, förstå dig själv bättre genom att bli medveten. Jag har utvecklat en stark medvetenhet om människors beteendemönster/problem genom egen insikt och självläkande inom beroende relationer. Jag har en stark intuition för vad människor behöver jobba med och är mkt inkännande och kan hjälpa dig inom många områden såsom

Högkänslighet, Beroende av kärlek & Bekräftelse, Rädsla för intimitet i relationer/släppa in. People Pleaser syndrom, Medberoende samt Trauma. Självförtroende & Självkänsla. Att hitta sin egen väg & våga ta steget. Negativa tankemönster, att sätta gränser.

Massage

Går endast att boka på fredagar :) En skön avslappnande massage för rygg, axlar nacke och huvud. En behandling som ger dig ett fantastiskt avslut på veckan. Utförs med naturliga oljor och avslappnande musik.
Det är du värd!
Rabatterat pris 20% på denna behandling
Djup Avslappnings Massage
En ljuvligt djupt avslappnande massage för hela kroppen. Avslutas med 20 min huvud och nackmassage. Behandlingen är 50 min behandlingstid + 10 min övrig tid

Kan ej kombineras med bokadirekt rabatt
En lyxig Massagebehandling men harmoniska oljor. För dig som verkligen behöver finna lugn, komma ned i varv och mjuka upp muskulaturen. En behandling som inte behöver smärta men det kan vara hårt tryck om så önskas. Med rogivande musik och ekologisk oljor.
Släpp allt och sjunk in i denna djupa sköna avslappnande behandling för hela kroppen. Gör ditt sinne lugnt och avslappnat med andra ord ett perfekt avslut på dagen.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Soulharmony

Varmt Välkommen hit! Att hjälpa människor är ngt jag gör från hjärtat. Jag älskar det jag gör. Jag erbjuder intuitiv vägledning & Massage.

Om du inte hittar lediga tider varmt välkommen att ringa direkt till mig 0737-088231.

Kommentarer från andra om mina behandlingar:

"Du hittar precis mina ställen utan att jag behöver peka ut dem. Helt fantastisk behandling." Yvonne

"Efter din behandling känner jag mig mycket lättare, som att tyngden jag bar på försvann" Sara

Mina specialområden är:

Massage
-Ländrygg smärta/stelhet
-Att få dig att släppa taget och slappna av fullständigt
-Släppa på sånt som du har burit på länge
-Kraftig värk vid menstruation
-Spända axlar
-Huvudvärk/Nackont/Migrän
-Spända käkar

Intuitiv Vägledning & Healing
-Depression
-Självförnekelse, Hopplöshet
-Beroende relationer
-Meningslöshet & Att inte veta vem du är
-Negativa tankemönster
Det är ett resultat av min egen väg. Många års sökande efter mening passerade innan jag förstod att mina problem satt i kroppen genom trauma & Post.t stress. Jag leder dig inåt och hjälper dig att hitta vägen tillbaka till dig själv.

SOULHARMONY är mitt hjärtas röst - att gå min egen väg vilket jag gjorde år 2013. Jag heter Linda Fuchs. Sedan 2013 har jag behandlat och hjälpt människor både kroppsligt & själsligt.

Jag arbetar med Massage & Intuitiv Healing som mitt främsta verktyg men har i botten en utbildning till Dipl. Massageterapeut.

SOULHARMONY står för frid i själen att må bra i kropp & själ. Jag jobbar med att hitta roten till problem ej endast symptom.

Det tog ett tag innan jag förstod att jag hade speciella "massage händer". Som många uttryckte det. Jag är Dipl. Massage terapeut & använder även Ayurveda tekniker i mina beh.

Jag utgår från ett helhetsperspektiv om kroppen dvs att hela kroppen påverkas om en liten del är i obalans, därför är hela kroppen viktig. Jag behandlar med verktyg som svensk massage och ayurveda.

Telefon 0737088231
Webbsida
E-post
Öppettider Se kalender för bokningsbara tider
Adress
C/O Minc Anckargripsgatan 3
21116 Malmö
Centralt Malmö