Boka Microblading: Kosmetisk semi permanent bryn-tatuering: Inkl. Återbesök: Snygga bryn i 15 månader? 60 min , 1.995,00 kr

Permanent Makeup / #Kosmetisktatuering
Framhäv dina ögonbryn i 15 månader!

Detta är en process. Vi rekommenderar 2-4 behandlingar med 2-3 veckors mellanrum för bästa och mest långvarig resultat. Vi bjuder på det första återbesöket, därefter kostar det 495kr per gång.


Alla behandlingar inleds med en konsultation där vi tillsammans går igenom dina förutsättningar och önskemål. Man ritar fram den önskad formen med en penna. Sedan tillförs pigment i brynen med hjälp av microblading. När man arbetar med microblading som är en manuell metod, för man in pigment i det översta hudlagret genom att rista in små hårstrån med "mikro-blad."

Behandlings tid beror på område. Men normalt 80 -120 min.
Eftersom en del av färgen kommer att försvinna inom ett par veckor, är det viktigt att du kommer tillbaka för efter 2-3 veckor. (Ingår i ordinarie pris).

Behandlingen börjar med en enkel allergi test om du är osäker på en eventuell allergisk reaktion. Därför ingår också nästa återbesök i priset.

Efter behandlingen
Omedelbart efter ingreppet kan man bli lite svullen eller rödflammig. Direkt efter behandlingen är färgen alltid starkare än slutresultatet. Men ca 50% av färgen försvinner under läkningen. En lindrande salva appliceras på det behandlade området och vi rekommenderar att applicera en läkande salva hemma under de kommande dagarna.

Under den tiden bildas små skorpor som ska ramla av sig själv. OBS!!! Du får inte pilla bort dem själv!

Det tar mellan ca 7 dagar innan en permanent make-up behandling har helt läkt. Färgen försvinner först men kommer tillbaka sedan.

Man kan se det färdiga resultatet Först efter 4-5 veckor. Efter 2-4 besök har du snygga bryn som inte tvättas bort i ca 15 mån

Återbesök måste bokas av kunden senast 2-3 veckor efter den första behandlingen.

(Denna bokningen gäller dessutom för återbesök (495kr)

Pris: Bryn: 1995 kr återbesök 495 kr

Effektiviteten varar ca 12-15 månader

Stil|SPA Mandorla #massagegöteborg

I hjärtat av Linnéstaden där trendiga butiker & exklusiva restauranger möter den vackra Slottsskogens natur hittar du en unik oas på Nordhemsgatan 67 i Göteborg.

Mandorla Stil|SPA har sedan 2009 varit kända för sin djupgående #ryggmassage och sina unika #massagepaket för en eller två personer! Idag erbjuder Stil|Spa allt från klassiska ansiktsbehandlingar till lyxiga Sparitualer & effektiva skönhetsbehandlingar med #fillers, #botox #bbglow och mycket mer.

Vi på Mandorla tror på en balans mellan yttre skönhet och inre hälsa .

info@mandorla.se


Upplev något nytt, spännande & framförallt välgörande.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Öppettider

Mån-fre 10:00-19:30
Lör 13:00-18:00 (två /månad)
Adress
Nordhemsgatan 67
413 09 Göteborg
Linnéstaden
Öppna i Google Maps 🗗