1. Hem
  2. Annan Malmö

Susanne Bladh Kroppsterapi, Lymfmassage, Gua Sha

betyg4.9 Fantastiskt bra(49 betyg)
Holmgatan 4, 211 45, Malmö
Välkommen till mig Susanne Bladh för Totum kroppsterapibehandling samt för lymfmassage och Gua Sha & koppning ansikte. Hittar du ingen ledig tid som passar? Hör av dig på mejl eller telefon så löser vi det.
Medlem i Svenska friskvårdsförbundet.
På sociala medier hittar du mer information om mig.
Facebook: Susanne Bladh Totum kroppsterapi
Instagram: susannebladhkroppsterapi

10062

Boka tjänst

Kroppsterapeut

  • Totum Kroppsterapi behandling 60min
    60 minuter, 745 krMer info
    Boka
  • Totum Kroppsterapi behandling 90min
    90 minuter, 1 020 krMer info
    Boka
  • Lymfmassage 90 min.
    90 minuter, 1 020 krMer info
    Boka
  • Gua Sha och Koppning ansikte
    60 minuter, 695 krMer info
    Boka

utövare

noImage
Susanne Bladh
4.9
(49 betyg)
Kroppsterapi, lymfmassage, ansiktsmassage
Kroppsterapi - Lymfmassage - Gua Sha & Koppning ansikte

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
49 betyg
Rebecka M.
till Susanne Bladh
Helt underbar Gua Sha och Lymfmassage hos Susanne. Kände mig så väl omhändertagen och det var så otroligt skön och avslappnade behandling. Efter behandlingen upplevde jag ett större flöde i kroppen och ett lugn. Susanne ger ett lugn, intuitiv och mjuk intryck. Och jag kände mig så väl omhändertagen! Den här behandlingen rekommenderar jag verkligen 🌟🌟🌟🌟🌟

Visa mer

snjezana t.
till Susanne Bladh
Den ultimata lyxupplevelsen!Kombinationen av lymfmassage och guasha gjorde att en känsla av lyx infann sig och jag kunde känna hur min kropp jublar av glädje.Rekommenderar varmt!

Visa mer

Anneli P.
till Susanne Bladh
Så glad jag kan gå till Susanne fått hjälp med ångest värmevallningar självkänslan Tack 🫶

Visa mer

Lina S.
till Susanne Bladh
Susanne är så professionell, lyhörd och kan varmt rekommendera en behandling

Visa mer

Om företaget

Totum kroppsterapi är en behandlingsform som ser till hela människan, kropp och psyke. Metoder som används i behandlingen är bl.a. en kombination av muskelmassage, akupressur, zonterapi, pulsering, andningsteknik och samtal. Ingen olja används.
Behandlingsformen passar för ALLA och har god effekt på fysiska och psykiska åkommor, t.ex. problem med rygg, nacke och axlar, huvudvärk, stress, ångest och trauma. Läs mer om behandlingsformen på Totum kroppsterapi danska webbsida https://totum.dk/kropsterapi/ Lymfmassage är en mjuk behandlingsmetod som sker enligt ett specifikt mönster och ordning. Jag arbetar med mjuka lätta tryck, drag och pumpliknande grepp samt bindvävsgrepp. Olja används. Syftet med lymfmassage är att få i gång flödet, leda bort lymfvätska från svullna områden med skadade eller borttagna lymfnoder till friska områden där vätskan kan tas om hand och forslas bort. Ett riktigt effektivt sätt att få fart på lymfan. Behandlingen passar ALLA, men speciellt personer med någon typ av mindre svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom. Klienten brukar uppleva sig “lätt i kroppen” efter massagen.
Blockeringar kan uppstå i lymfsystemet av olika orsaker, till exempel av skador eller operationer, stress, rökning, för litet vätskeintag, dåliga matvanor, miljögifter, eller hormonella obalanser. Det kan också vara en medfödd nedsättning. Genom att använda massageverktygen Gua Sha & koppor i ansikte, nacke och hals sätter jag igång lymf- och blodcirkulationen vilket bl.a. kan minska svullnader och spänningar och ge din hud lyster, lyft och avslappning. Det är en naturlig ansiktsbehandling helt enkelt! Läs mer på https://www.studiofridhalsa.se/

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 07616930 XXVisa nummer

  • Holmgatan 4, 211 45, Malmö