Boka 3D HIFU/Ultight KONSULTATION 30 min , 0,00 kr

Är du redo att lyfta din hud till en ny nivå?

Som första salong i Sverige kan vi erbjuda kombinationen av 3D HIFU och Ultight för ditt bästa resultat.

JUST NU FÅR DU BEHANDLING AV ÖGONLOCK/BRYNLYFT GRATIS, VÄRDE 3500 KR, VID BOKNING AV HELT ANSIKTE!

Med högintensivt fokuserat ultraljud kan du få ett åtstramande, lyftande och slimmande resultat med effekten att skulptera ansiktet eller kroppen utan att ta till kniven.

Detta är en icke invasiv behandling som hjälper till att stimulera cellerna och resulterar i vävnadsföryngring och ökad kollagenproduktion. Lös och slapp hud blir åtstramad och får sig ett lyft.

Med 3D HIFU kan vi även fokusera på att komma åt envisa fettdepåer och ta bort fett permanent i behandlingsområdet.

Vid en noggrann konsultation kommer vi fram till just ditt behandlingsbehov.

Indikationer med fina resultat:

– Fina linjer och rynkor
– Slapp hud i ansikte och på kropp
– Fettdepåer i ansikte och på kropp
– Odefinierad käklinje

Behandlingen medför inga speciella restriktioner varken före eller efter behandling och kan genomföras alla årstider och kräver ingen återhämtning. I fördelaktiga fall syns ett omedelbart resultat. Full effekt efter ett gradvis förbättrande kan ses efter ca 3 månader. Konsultation krävs innan behandling samt att vi alltid bokar in ett återbesök som ingår i priset.

Helt ansikte 8500 kr
Kråksparkar 2500 kr
Hals/käklinje 4500 kr
Panna 4500 kr
Ögonlock/brynlyft 3500 kr
Kroppsbehandlingar priset baseras på yta (cirka pris på behandling av mage, permanent fettborttagning eller uppstramande effekt, 9000 kr)

Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Täby Beauty Center

För att du ska kunna njuta av ditt bästa jag kombinerar vi den senaste tekniken med välutbildad och erfaren personal. Vi är stolta över salongens och klinikens personliga, varma atmosfär, med ett brett kvalitativt utbud av behandlingar alltifrån klassisk hudvård till mer avancerade behandlingar och en sund helhetssyn. Du förtjänar att trivas med dig själv. Varmt välkommen till Täby Beauty Center, lugnt beläget invid Viggbyholms station.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Salongen har inga fasta öppettider. Finner du ingen tid i Bokadirekt-kalendern som passar, vänligen kontakta oss.
Adress
Järnvägsallén 7
183 69 Täby
Viggbyholm
Öppna i Google Maps 🗗