Boka 9+-screening med PT Jakob Persson 60 min , 700,00 kr

9+ screening är ett testbatteri som består av allt från helkroppstester, till 1-benstester, bålstabilitet och rörlighetstester för att ge en helhetsbild av den som testas.

Vårt fokus ligger på rörlighet, stabilitet och kroppskontroll, Vi kopplar resultat till din övriga träning. Har du någon skada så kan det också vara relevant att koppla screeningen mot detta.

Varför gör man testet?
Din kropps fysik är som en pyramid. Längst ned finner vi basen av pyramiden. Denna ska vara bred och gedigen för att pyramiden ska hålla ihop. För oss människor består denna grund av komponenterna rörlighet, stabilitet, kroppskontroll och motorik som är det vi tittar på i 9+ screeningen. Om vi saknar grunden riskerar vi både skador när vi tränar tyngre övningar samtidigt som vi riskerar att inte kunna nå vår fulla potential när vi inte har en stabil grund att utgå ifrån. Ett stort mål med testerna är därför att identifiera potentiella problem för att kunna rätta till dessa

Hur går det till?
Testerna genomförs tillsammans med en PT här på TEAM. Det är tester som kan göras ouppvärmd och de sker endast med egna kroppen som motstånd. Du blir ledd genom testbatteriet med de instruktioner som krävs.

Under testets gång så kommer testledaren att bedöma din rörelse gentemot givna standarder och ett protokoll förs under tiden. Om det är nödvändigt så kommer även vissa vidaretester genomföras för att undersöka vidare.

Efter screeningen är färdig gås resultaten igenom. Det skickas också en rapport på ditt test som du i lugn och ro kan läsa igenom hemma.

Klädmässigt så är det vanliga träningskläder som gäller men gärna kläder som inte är alldeles för bylsiga. Större delen görs utan skor men ta gärna med skorna också för vissa delar av testerna

Hur används resultaten:
Resultaten är en utmärkt källa för att lägga upp ett grundligt träningsprogram. Vi kan rikta upplägget mot att förbättra problemområden och ge dig en bra bas – allt för att kunna individualisera din träning

13557694_10153967551804580_1181861597855234467_n.j

TEAM hälso & friskvård

Välkomna till TEAM och vårt performance center.

Vi erbjuder dig möjlighet att genomföra ett flertal olika fystester och screeningar för att ge dig optimal feedback att ta med till din träning.

Vår utrustning håller högsta kvalité och garanterar dig noggrann mätning.

Våra PT:s, fystränare och träningsfysiologer är experter inom träning och kan hjälpa dig att effektivt nå dina mål. Du väljer oss om du vill ha hjälp av kunniga träningsexperter som ger dig effektiva resultat.

Varmt välkommen till oss!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Göteborgsvägen 97
431 37 Mölndal
Krokslätts Fabriker
Öppna i Google Maps 🗗