1. Hem
  2. Friskvård Västerås

TFT Mälardalen

Inte tillräckligt med recensioner än
Skjutbanegatan 8B, 72339, Västerås
Det finns också möjlighet att boka kvällstid på måndagar och tisdagar.Varmt välkommen!Ann-margret LövlingNyhet! För något år sedan läste jag en otroligt bra amerikansk bok om TankeFältTerapi.Den heter No Open Wounds - Heal Traumatic Stress NOW, Complete Recovery with Thought Field Therapy. Och är skriven av Robert L Bray.Boken ger god vägledning i hur man med hjälp av bl.a. TankeFältTerapi kan hjälpa sig själv att må bättre efter att ha upplevt olika traumatiska händelser samt vid annan psykisk ohälsa. Nu har jag översatt boken till svenska och den finns utgiven på Books on Demands, www.bod.se . Om du är intresserad så finns boken att köpa via adlibris.se och amazon.com  ISBN 978-91-7463-170-8. Den kostar då ca 180:- + frakt.
5704

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Ann-margret Lövling

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Varmt välkommen till TFT Mälardalen! För att ge dig det stöd du vill ha i ditt förändrings- eller bearbetningsarbete så kombinerar jag TankeFältTerapi med MI - Motiverande Samtal. Teorin Bakom TankeFätTerapi - TFT TFT är baserad på en ny teori om vad som orsakar negativa känslor. Konventionell medicin antar att tankar/känslor (the mind) och hjärnan är samma sak och att känslomässiga problem som ångest och depression orsakas av strukturella och/eller kemiska avvikelser i hjärnan och att detta kan korrigeras med neuroleptika. Men ett alternativ synsätt är att medvetandet och hjärnan är två separata delar. I teorin som ligger till grund för TankeFältTerapi så existerar medvetandet i ett energi- och informationsfält som omger vår fysiska kropp. När vi tänker på ett speciellt problem så tonar vi in våra tankar på en del av det här energi-/informationsfältet, som också kallas för ett TankeFält. Det kan liknas vid att ställa in en radiomottagare på rätt sekvens för en speciell radiostation. Till teorin om TankeFält finns ytterligare en teori, nämligen att obehagliga känslor är orsakade av negativa informationsmönster i just det tankefält som berör det som vi upplever som obehagligt. Inom TankeFält-Terapi kallas dessa negativa informationsmönster för pertubationer. Genom att knacka lätt med fingrarna på korrekta meridianpunkter i rätt sekvens (algoritmer) när man är i känslan (har tonat in i det aktuella tankefältet), elimineras det negativa informationsmönstret och den obehagliga känslan upphör. Man kan likna detta med att vi knackar en speciell PIN-kod på kod-låset till den negativa känslan och när vi har rätt knack-sekvens (algoritm) så upphör den negativa känslan. Genom tekniken TFT Voice Technologie går det också mycket bra att genomföra samtal/behandling via telefon - ring mig så berättar jag mer.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Vardagar 9.00 till 17.00 Måndag - Tisdag även 17.00 -20.00 Boka gärna in två terapitider efter varandra vid första träffen. Övrig tid efter överenskommelse
  • 070-642 57 XXVisa nummer

  • Skjutbanegatan 8B, 72339, Västerås