Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Umeå Performance Center AB

Umeå Performance Center är en av Sveriges modernaste träningsanläggningar med en yta om över 7000 kvm som anpassats mot friskvård och hälsa. Vår anläggning på Västerslätt i Umeå färdigställdes i mars 2017 och rymmer ett toppmodernt prestationscentrum, ett avancerat och mycket påkostat idrottsmedicinskt testcenter, Sveriges största uppblåsbara träningsanläggning för vuxna/lekland för barn samt en egen restaurang & kafeteria med sittplatser för 150 personer + 4st mötesrum. Anläggningen som helhet ger fantastiska förutsättningar till fysisk aktivitet och träning utifrån varje individs egna ambitioner, oavsett om vi pratar barn, ungdomar, motionärer, seniorer eller elitidrottare.

TRÄNING PÅ UPC

Vårt prestationscentrum har byggts upp med inspiration från USA med stora konstgräsbelagda ytor försedda med linjemarkeringar och löparbanor, ett mycket välutrustat gym med i stort sett alla tänkbara maskiner, en stor avdelning för fria vikter och olympiska lyft, en 15 meter rigg, mängder med cardio utrustning, plintar, viktvagnar, häckar, medicinbollsvägg, en 315 kvm stor kampsportsmattor och mycket, mycket mer. Hos oss är det inte anläggningen som sätter begränsningarna för er träning.

HÄLSOTESTER OCH PRESTATION

För att ge våra målinriktade motionärer, idrottslag och elitidrottare bästa möjligheter att mäta sin fysiska förmåga så har vi investerat stort i utrustning för fystester. Vi har teknisk utrustning för att mäta spänst, snabbhet, uthållighet, styrka, syreupptagning samt hela utbudet av testutrustning från 1080 motion. Vi kan även erbjuda tester med DXA kroppscanner, vilket bl.a. visar bentäthet, kroppsfett och muskelmassa. Resultat från våra tester kan båda användas för att mäta fysisk utveckling, men även som ett led för att jobba skadeförebyggande. Vi erbjuder även hälsotester för företag och hjälper till med rehabilitering av personal.

Visa kontaktinformation
Öppettider Vår träningsanläggning har öppet dygnet runt för medlemmar. Bemannade öppettider är 08.00-20.00
Adress
Rälsvägen 7
901 32 Umeå
Öppna i Google Maps 🗗