1. Hem
  2. Naturmedicin Kinnared

Universe Unveiled

Inte tillräckligt med recensioner än
Björsjö 106, 31495, Kinnared
Välkommen till "Universe Unveiled by Hanna" – din fristad för personlig och spirituell tillväxt. Här är du inbjuden att utforska djupet av din egen existens och upptäcka den oslipade diamanten inom. Med en specialisering inom psykisk hälsa och ett mångdimensionellt tillvägagångssätt, är jag dedikerad till att guida dig genom processer av transformation och självupptäckt. Varje session är utformad för att stödja dig i att uppnå klarhet, balans och harmoni i både sinne och själ. Med omfattande erfarenhet och ett ständigt lärande inom olika terapiformer, strävar jag efter att erbjuda tjänster som är anpassade efter dina unika behov och mål. Boka din tid nu och påbörja din resa mot inre frid och självförverkligande. Jag ser fram emot att vara en del av din väg mot helande och upplysning.
7074

Boka tjänst

Konsultation

  • Fri konsultation
    30 minuter, Varierande prisMer info
    Boka

Samtalsterapi & vägledning

  • Samtalsstöd/stresshantering - Online
    60 minuter, 750 krMer info
    Boka
  • Stödsamtal/vägledning - Online
    60 minuter, 880 krMer info
    Boka
  • Stödsamtal/vägledning
    60 minuter, 880 krMer info
    Boka
  • Inre barn & skuggarbete - Online
    60 minuter, 880 krMer info
    Boka
  • Inre barn och skuggarbete
    60 minuter, Från 900 krMer info
    Boka

Personlig utveckling & mentorskap

  • 4 Mentorsamtal - Online
    60 minuter, 3 800 krMer info
    Boka
  • Mentorskap 90 min - Online
    90 minuter, 1 500 krMer info
    Boka
  • Mentorskap 60 min - online
    60 minuter, 1 000 krMer info
    Boka

Reiki Healing

  • Reiki Healing 90 min
    90 minuter, 880 krMer info
    Boka
  • Reiki Healing 60 min
    60 minuter, 587 krMer info
    Boka
  • Reiki Healing Barn och Ungdom
    60 minuter, Från 330 krMer info
    Boka
  • Reiki Healing - Distans
    30 minuter, Från 330 krMer info
    Boka

Spirituellt/Andligt/Medialt

  • Intuitiv rådgivning - Online
    60 minuter, 550 krMer info
    Boka
  • Intuitiv rådgivning
    60 minuter, 650 krMer info
    Boka

Reiki Healing Djur

  • Smådjur 15-30 min
    30 minuter, Från 220 krMer info
    Boka
  • Stordjur 30-60 min
    60 minuter, Från 440 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Hanna ErlandssonHealer och terapeut
qliro
Mitt namn är Hanna, och jag är en spirituell vägledare och inspiratör. Jag jobbar som holistisk terapeut med en passion för att hjälpa andra att hitta sin väg till inre frid och helande. Med en rik bakgrund inom psykiatri och som samtalsterapeut, har jag ägnat mitt liv åt att utforska de djupaste aspekterna av mänsklig erfarenhet och spirituell tillväxt. Min resa har varit präglad av en naturlig medial förmåga, och jag har sedan barndomen haft en stark andlig förnimmelse och förmågan att se in i både framtid och dåtid. För att fördjupa din förståelse och lära dig mer, inbjuder jag dig även att besöka min hemsida. Där hittar du även en blogg där jag frekvent delar insikter, kunskaper och visdom.

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Universe Unveiled by Hanna – Unleash Your Soul, Unlock Your Universe Mitt mål är att belysa vägen till sann självupptäckt och andlig upplysning, och guida individer till en djupare förståelse och koppling till universum. "Universe Unveiled by Hanna" föreställer sig en värld där varje person är bemyndigad att utforska sitt inre kosmos, vilket leder till djupgående transformationer i medvetande och välbefinnande. Universe Unveiled by Hanna är grundad i tron att sann visdom och förståelse kommer från personlig erfarenhet och utforskning. Denna resa mot höjd medvetenhet belyses ofta av dem som har vandrat en högre förståelses väg, och inkarnerar det ovärderliga förtroendet som hörnstenen i transformerande tillväxt. Denna filosofis kärna ligger i erkännandet av att genom att modigt fördjupa oss i och läka våra inre världar, manifesterar sig djupgående förändringar i våra yttre verkligheter. Sådan transformation är djupt rotad i principerna om kärlek, sanning och frihet, och genomsyrar varje aspekt av våra liv. Guidade av dem som har mött och omfamnat sina egna sanningar, står "Universe Unveiled by Hanna" som en fyr, som lyser vägen för en gemensam resa av upptäckt, egenmakt och djupgående förändring. Att tillhandahålla transformerande upplevelser och insikter som bemyndigar individer att avtäcka sina sanna jag och universums djupare sanningar, 'Universe Unveiled by Hanna' är engagerad i att guida dig genom din andliga resa och tillväxt. Som din spegel reflekterar jag inte bara din skönhet och styrkor, utan också dina brister och de aspekter av dig själv som ännu inte upptäckts. Denna resa handlar om självuppenbarelse snarare än ledning; jag är här för att guida, inte för att diktera. Min roll är att belysa vägen, hjälpa dig att finna svaren inom dig själv, främja självkärlek, sanning, förståelse och en djup koppling till det kosmiska berättandet. Detta gör att du kan leva i linje med din högsta potential, lära genom självupptäckt snarare än yttre undervisning, förutom i ögonblick då vägledning är avgörande för din säkerhet och välbefinnande. Mitt företag öppnar sina dörrar för alla som söker vägledning och stöd, oavsett vilka utmaningar de möter. Jag tror på helandets kraft i allt levande och strävar efter att vara en kärleksfull följeslagare på andras inre resor.

Bilder

Detaljer och kontakt