Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Trådning

Ansiktsbehandling

I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, kortare ansiktsmassage, mask och dagkräm.
I behandlingen ingår det rengöring, hudanalys, brynplock, ånga, peeling, portömning massage ansikte, dekolltage och mask samt avslutande produkter.

I behandlingen ingår det ryggmassage, rengöring, hudanalys, brynplock, ånga, peeling, portömning massage ansikte, dekolltage hand och skalp, mask samt avslutande produkter.
I behandlingen ingår det rengöring,hudanalys ånga,peeling,portömning,mask, samt avslutande produkter.
I behandlingen ingår det rengöring, hudanalys, brynplock ,peeling, massage ansikte, dekolltage , mask samt avslutande produkter.
I behandlingen ingår det en lättare helkroppsmassage som följs av en kortare ansiktsbehandling där det ingår rengöring, massage samt mask.

Lashlift

Lashlift
45 min 650,00 kr
Lashlift inkl. färg på fransar och bryn samt plock av bryn.
760kr (ord. 895 kr)Massage

Avslappnande massage för hela kroppen, ökar blodcirkulationen och mjukar upp stela muskler.
Med varma lavastenar görs en avslappnande massage på ryggen Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagen och dess förmåga att reducera spänningar och minska stress.
Med varma lavastenar görs en avslappnande massage för hela kroppen. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagen och dess förmåga att reducera spänningar och minska stress. Rengöring och akupressur i ansiktet ingår. Det ger en känsla av totalt välbefinnande.

En avstressande massage av huvud och axel som ger en positiv verkan på spänningshuvudvärk, tinnitus och mental trötthet.

Uppsala Hud & Kroppsvård

På Uppsala Hud & Kroppsvård erbjuder jag klassiska skönhetsbehandlingar så som ansiktsbehandlingar , massage, frans & brynfärg , vaxning och makeup .

Varmt Välkommen till mig !
Jeanette Jönsson

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag-fredag 10-18
Ojämna veckor Lör 10-16
Adress
Vattholmavägen 6e
754 18 Uppsala
Öppna i Google Maps 🗗