Boka Abhyangamassage 90 min , 795,00 kr

Abhyangamassage är en skön utrensande massage med varma eteriska oljor. Jag använder mig av behagliga svepande rörelser som löser upp spänningar och frigör toxiner. Abhyangamassage främjar djup avslappning och på så sätt stöttar den kroppens förmåga till självläkning. En massage börjar alltid med ett kort samtal och pulsläsning för att se vilken dosha som behöver balanseras upp. Oljan som används är en ekologisk sesamolja med välgörande örter. Behandlingen återfuktar huden, mjukar upp muskler och ökar blodcirkulationen. Huden är kroppens största sinnesorgan och genom att beröra och tillföra positiva, stärkande impulser är denna behandling speciellt bra vid återhämtning och stress. Abhyangamassage är en helkroppsmassage där händer, fötter, huvud och ansikte ingår.

image1.jpg

Utsidan AB

Välkommen till Utsidan,
en miljövänlig frisörsalong.

På min salong vill jag ge er, mina kunder, en inspirerande, personlig och nära atmosfär. Jag vill tillsammans med er skapa och utmana med frisyrer och behandlingar som passar er personlighet och karaktär.

Utsidan är en miljövänlig salong, jag använder hårvårdsprodukter som värnar om er och min hälsa. Produkterna är valda med omsorg, för att innehålla så lite som möjligt av parabener, PPD, ammoniak, sulfater och resorcinol.

De produkter som jag förnärvarande använder och uppfyller mina krav på att vara ekologiska och miljövänliga är John Master, Maria Nila, O´right, Natulique och Växtfärg.

Välkommen.
Marianne Forslund

Telefon 0706-454097
Webbsida
E-post
Öppettider varierat
Adress
Davidshallsgatan 19
21145 Malmö
Davidshall
Öppna i Google Maps 🗗