Boka Facelift 45 min , 395,00 kr

En mycket avkopplande massage och behandling av huvud, ansikte och öron. Massagen är en behandling med stor effekt, då den har en lugnande inverkan på hela kroppen.
Oljan tränger ner i ditt energisystem och ger lindring och välbefinnande. Balanserar kropp, själ och livsenergi. Avslutas med vila.
Oljorna som används är antingen lugnande och smörjande, stressreducerande och svalkande eller fuktgivande och stimulerande.

Pris: 395 kr. Med ett bonuskort på 3,5 eller 10 ggr får du 15% rabatt.

Betalning sker via swisch eller kontant.

AD.jpg

Utsidan AB

Välkommen till Utsidan,
en miljövänlig frisörsalong.

På min salong vill jag ge er, mina kunder, en inspirerande, personlig och nära atmosfär. Jag vill tillsammans med er skapa och utmana med frisyrer och behandlingar som passar er personlighet och karaktär.

Utsidan är en miljövänlig salong, jag använder hårvårdsprodukter som värnar om er och min hälsa. Produkterna är valda med omsorg, för att innehålla så lite som möjligt av parabener, PPD, ammoniak, sulfater och resorcinol.

De produkter som jag förnärvarande använder och uppfyller mina krav på att vara ekologiska och miljövänliga är John Master, Maria Nila, O´right, Natulique och Växtfärg.

Välkommen.
Marianne Forslund

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider varierat
Adress
Davidshallsgatan 19
21145 Malmö
Davidshall
Öppna i Google Maps 🗗