Vad vill du boka?

Jag , Marie Skytt är Lymfflödesmassören som brinner för att hjälpa dig att bli rörligare , lättare och få ett friare liv med din kropp . Eller kanske du "bara " vill ha en mjukare och smärtfri massage då passar Lymfflödesmassagen dig perfekt .

De flesta kvinnor som kommer till mig känner sig oftast svullna ,kan ha brottats med sin vikt i många år , har kanske tagit bort lymfkörtlar pga bröstcancer , har smärtor/ dålig cirkulation , många är stressade eller har varit med om operationer där man behöver arbeta med ärren och ev fått Lymfödem .
Så jag jobbar mycket med kvinnor som har Lipödem men de flesta vet inte vad det är  . Det är hormonellt , ärftligt , 11 % av alla kvinnor har Lipödem och det är ingenting du kan banta bort tyvärr.
Men det finns så mycket annat som går att göra genom lymfflödes massagen , kompressionbyxor,  lymfträning , se över viss kost , Ir- värme och Lymftejpning för att hålla igång flödet längre tid . 
Andningen är A och O i Lymfsystemet så den tränar vi på och jag håller nu på att utbilda mig till Instruktör t om juni - 20  i Medveten Andning som jag tror på för smärtor , bättre sömn mm . Själv jobbar jag med min astma som jag hoppas ska bli bättre . 

OBS , Priserna som står på denna sida gäller från den 1 /2 så de är fortfarande de gamla priserna för dig som bokar innan dess . 


 
Mina klienter säger ofta till mig att jag är engagerad ,nyfiken , uppskattar att vi gör en plan ihop för dem , peppar dem , att de känner sig avslappnade hos mig  och att jag bryr mig på riktigt .

Denna beskrivning är jag otroligt glad och stolt över så klart . Välkommen till mig , Marie Skytt 

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

Lymfflödes massage 90 min x 5 ggr
Marie Skytt, 4.725,00 kr, värde 5.250,00 kr Mer info
Se beskrivningen i 90 min lymfflödes massage .
Du köper klippkort 5 st 90 min behandlingar och då blir priset nedsatt och ännu mer prisvärd . Behöver du flera behandlingar så är detta ett mycket smart klippkort .
Det går bra som Friskvårdsmassage så du kan lämna in kvittot till arbetsgivaren .
Lymfflödesmassage(60) + laser(30) 90 min x 5 st
Marie Skytt, 5.175,00 kr, värde 5.750,00 kr Mer info
Kortpris på 5 behandlingar av lymfflödes massage 60 min + 30 min Medicinsk laser behandling . Mycket bra vid smärtor, svullnader , artros , huvudvärk , knän , armbågar , ländryggen , händer , nacke som kan göra ont .

Går ordentligt på djupet och påskyndar läkningsförmågan . En behandling som inte alls känns speciellt på huden men är riktigt bra .
Klippkorts pris 1035kr / gång .
Ordinarie pris 1150kr / behandling
Lymfmassage med dräning med 6D - action 5x60 min
Marie Skytt, 4.349,00 kr, värde 4.725,00 kr Mer info
När du verkligen bestämt dig att få en intensiv boost för att få igång lymfsystemet och komma ner mer på djupet el att du vet att detta vill jag gå på inom en 6 mån period och det det blir billigare / behandling .

Då är 6D - action devine super bra med den sortens kopping Man öppnar upp lymfsystemet på alla ställen i kroppen där man kommer att arbeta , använder mindre olja än på den rena massagen och genom att 6D ger ut en pulserande känsla så går flödet igång väldigt snabbt på de flesta .
Och är det riktigt trögt så behöver man gå på snart igen med ett besök . Här kan du bli ordentligt kissnödig efteråt och ev lite rörig i magen beroende på vad som ska ut från din kropp.

Här kan vi ta för och efter bilder om man vill och göra mätningar på ställen som är mest viktiga att vilja förändra .

Jag har gjort en egen liten studie på 12 pers i höstas som kom till mig i 3 eller 5 veckor (1gång/ vecka ) och där vi sett otroligt bra resultat . De som hade bäst resultat hade tagit till sig att dricka mycket lymfte och vatten , dragit ner på socker och kolhydrater och tänkt mer på sin kost .
Sen hjälper självklart motionen / sömn till .
Den lilla studien kommer att komma upp senare på sidan . Men på framsidan på sidan kan ni se före och efter bild på en kvinnas ansikte med 3 v mellanrum . Fler bilder hoppas jag få fram på sidan .
...fler kort
Visa alla kort hos Vera Livskraft

Ansiktsdränage


6D Action is a vacuum based, i.e. negative pressure-based massage device, and can also be used as an aid for physiotherapy and lymphatic drainage therapy, not only continuous vacuum suction but also pulsating vacuum suction.

The 6D Tape kinesiology tape with handles is designed for physio- and lymphatic therapy, as well as self-administered care. The base material is unique skin friendly kinesiology tape.

Priser:

6D 30 minuter ansiktsdränage 549 kr

6D 45 minuter kroppsdränage 749 kr
6D 60 minuter kroppsdränage 949 kr

Kroppsdränage med 6D - action / Lymfmassage

D Action is a vacuum based, i.e. negative pressure-based massage device, and can also be used as an aid for physiotherapy and lymphatic drainage therapy, not only continuous vacuum suction but also pulsating vacuum suction.

The 6D Tape kinesiology tape with handles is designed for physio- and lymphatic therapy, as well as self-administered care. The base material is unique skin friendly kinesiology tape.

Priser:

6D 30 minuter ansiktsdränage 549:-
6D 45 minuter 749:-
6D 60 minuter 949:-
D Action is a vacuum based, i.e. negative pressure-based massage device, and can also be used as an aid for physiotherapy and lymphatic drainage therapy, not only continuous vacuum suction but also pulsating vacuum suction.

The 6D Tape kinesiology tape with handles is designed for physio- and lymphatic therapy, as well as self-administered care. The base material is unique skin friendly kinesiology tape.

Priser:

6D 30 minuter ansiktsdränage 549:-
6D 45 minuter 749:-
6D 60 minuter 949:-

Lymfflödes massage - Helgpriser

Lymfmassage stimulerar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ur kroppen. Lymfmassagen består av strykningar, djupandning och lätta tryck i lymfflödets riktning och ibland något djupare grepp för att lösa upp stopp och fibroser.
Behandlingen blir därför en blandning av strykningar i lymfflödets riktning, muskelmassage, andning och tryck. Ibland används något djupare grepp för att lösa upp fibroser. Vi kan på så vis även behandla lipödem och celluliter. Vi masserar med ekologiskt, luktfritt, kokosfett och kompletterar även massagen med koppning för att lösa upp fibroser. I lymfterapin blir det inga märken på huden efter koppningen.
Detta är en mycket lugnande behandling, eftersom lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad! Behandlingen passar ALLA, men speciellt personer med någon typ av mindre svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom. Klienten brukar uppleva sig “lätt i kroppen” efter massagen.

Priser:

60 min 749 :- / 849 :- helg
90 min 1049 :- / 1199 :- helg
120 min
Lymfflödes massage där du får ligga på ir-värme madrass under hela behandlingen för att bli mjukare i huden , få en mer avslappnad känsla vilket gynnar lymfsystemet . Är även bra för immunförsvaret . Under massagen använder jag mig av silikonkoppar för att losa på fibroser , svullnader och även vid ärrbildningar .
Jag använder mig av luktfri ekologisk kokosolja pga att jag ser att mina klienter inte reagerar någonting speciellt på huden utan blir endast mjukare , får mer färg och det gör gott för huden .

Enligt Kroppsterapeufterna Kry som Vera Livskraft följer så för vi journal och även tar ut extra betalning på helgdagar .
Priserna blir då + 99kr för 60 min behandling och + 149kr för 90 min behandlingar .

Lymfflödes massage

Lymfflödes massage 75 min hel kroppsmassage . Se mer på 60 min behandling .

Pris : 949 kr
Lymfflödes massage stimulerar att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ur kroppen .
Du kommer få ligga på en skön madrass med ir- madrass som får värmen att sprida sig gemytligt under din kropp .

Vi börjar alltid med djupandning ner i magen genom näsan för att sätta igång lymfsystemet på bästa sättet. Lymfflödesmassagen består av strykningar ,pumpningar , lätta tryck i lymfflödets riktning och i bland något djupare grepp för att lösa upp fibroser . Behandlingen blir därför en blandning av stykningar i lymfflödes riktning , muskelmassage , andning och tryck .
Med denna massagen kan vi då även behandla lipödem och celluliter.
Detta är en helt luktfri behandling då ekolgisk kokosolja används i massagen och kompletterar med kopping för att få fibroserna att lossna lättare . I lymfterapi blir det inga märken på huden ( nått enstaka fall i så fall ) av koppingen och det hela avslutar de ställena som koppats med strykningar i lymsystemets riktning.
Detta är en ljugnare behandling , eftersom lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad!
Behandlingen passar ALLA ( några få undantag se nedan ) , men speciellt personer med någon typ av mindre svullnad , smärta , domningar , svårt att gå ner i vikt fast det försöker om och om igen , trötthetssymtom .
Klienterna brukar uppleva sig " lättare i kroppen " och känna sig avslappnade .
Mycket bra för högt blodtryck är min erfarenhet av mitt nu
6 år med Lymfflödes klienter.

När du inte bör komma till mig :

# När du håller på att bli sjuk eller är .
# Magsjuka , minst 3 dygn efter avslutad kräkning.
# Pågående cancer behandling MEN gärna efter avslutad cellgiftbehandling eller strålning .

# Om du själv känner dig tveksam så lyssna med din doktor MEN oftast väldigt bra att sätta igång flödet i kroppen och få tillbak en del energi efter ett par gånger .

Vid NYBESÖK behöver jag få in en lapp om din hälsa för att kunna bemöta dig på bästa sättet .
Välkomna
Lymffflödes massage stimulerar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ur kroppen . Vi börjar alltid med djupandning ner i magen genom näsan för att sätta igång lymfsystemet på bästa sättet. Massagen består av strykningar ,pumpningar , lätta tryck i lymfflödets riktning och i bland något djupare grepp för att lösa upp fibroser . Behandlingen blir därför en blandning av stykningar i lymfflödes riktning , muskelmassage , andning och tryck .
Med denna massagen kan vi då även behandla lipödem och celluliter.
Detta är en helt luktfri behandling då ekolgisk kokosolja används i massagen och kompletterar med kopping för att få fibroserna att lossna lättare . I lymfterapi blir det inga märken på huden ( nått enstaka fall i så fall ) av koppingen och det hela avslutar de ställena som koppats med strykningar i lymsystemets riktning.
Detta är en ljugnare behandling , eftersom lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad!
Behandlingen passar ALLA ( några få undantag se nedan ) , men speciellt personer med någon typ av mindre svullnad , smärta , domningar , svårt att gå ner i vikt fast det försöker om och om igen , trötthetssymtom .
Klienterna brukar uppleva sig " lättare i kroppen " och känna sig avslappnade .
Mycket bra för högt blodtryck är min erfarenhet av mitt nu 6 år med Lymfflödes klienter.

När du inte bör komma till mig :
# När du håller på att bli sjuk eller är .
# Magsjuka , minst 3 dygn efter avslutad kräkning.
# Pågående cancer behandling MEN gärna efter avslutad cellgiftbehandling eller strålning .
# Om du själv känner dig tveksam så lyssna med din doktor MEN oftast väldigt bra att sätta igång flödet i kroppen och få tillbak en del energi efter ett par gånger .

Vid NYBESÖK behöver jag få in en lapp om din hälsa för att kunna bemöta dig på bästa sättet .
Lymfflödes massage stimulerar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter på ett effektivt sätt ur kroppen . Vi börjar alltid med djupandning ner i magen genom näsan för att sätta igång lymfsystemet på bästa sättet. Lymfflödesmassagen består av strykningar ,pumpningar , lätta tryck i lymfflödets riktning och i bland något djupare grepp för att lösa upp fibroser . Behandlingen blir därför en blandning av stykningar i lymfflödes riktning , muskelmassage , andning och tryck .
Med denna massagen kan vi då även behandla lipödem och celluliter.
Detta är en helt luktfri behandling då ekolgisk kokosolja används i massagen och kompletterar med kopping för att få fibroserna att lossna lättare . I lymfterapi blir det inga märken på huden ( nått enstaka fall i så fall ) av koppingen och det hela avslutar de ställena som koppats med strykningar i lymsystemets riktning.
Detta är en ljugnare behandling , eftersom lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad!
Behandlingen passar ALLA ( några få undantag se nedan ) , men speciellt personer med någon typ av mindre svullnad , smärta , domningar , svårt att gå ner i vikt fast det försöker om och om igen , trötthetssymtom .
Klienterna brukar uppleva sig " lättare i kroppen " och känna sig avslappnade .
Mycket bra för högt blodtryck är min erfarenhet av mitt nu
6 år med Lymfflödes klienter.

När du inte bör komma till mig :

# När du håller på att bli sjuk eller är .
# Magsjuka , minst 3 dygn efter avslutad kräkning.
# Pågående cancer behandling MEN gärna efter avslutad cellgiftbehandling eller strålning .

# Om du själv känner dig tveksam så lyssna med din doktor MEN oftast väldigt bra att sätta igång flödet i kroppen och få tillbak en del energi efter ett par gånger .

Vid NYBESÖK behöver jag få in en lapp om din hälsa för att kunna bemöta dig på bästa sättet .
Välkomna

Lymftejpning för lymfsystemet

Här blir du tejpad på ett större område på kroppen tex benen och ryggen beroende på hur mycket tejp det går åt . Ca tid 45 min allt som allt .
En mycket effektiv behandling för att hålla igång lymfsystemet så att tex behandlingen håller igång längre eller att du kommer igång i kroppen vid tejpningen och då förhoppningsvis blir kissnödig och får ut lymfvätska i kroppen .

Tejpen kan sitta på upp till 1,5 vecka i en del fall annars är det oftast som den tas bort efter 5-8 dagar . Och det är oftast lätt att ta bort tejpen med lite olja på huden vid tejpen .
Genom en speciell tejpteknik kan vi skapa en bättre aktivitet i kroppens lymfflöde. På så sätt reduceras smärtor, svullnader och det har även en uppmjukande effekt på fibroser och ärrvävnad.
Tejpen är ett mycket bra komplement att använda sig av mellan lymfmassagebehandlingarna för att hålla flödet längre vid liv. Till skillnad mot vanlig idrottstejp medger Kinesiotejpen full rörlighet.
Tejpen kan sitta på i 4-5 dagar innan elasticiteten och effekten avtar.

Priser: 20-30 min 350 kr eller 450 för 45 min

Medicinsk laserbehandling + Lymfmassage

Lymfmassage med medicinsk laserbehandling på områden som ger smärta , svullnader , artros , ärr , fibroser mm .

Forskningen på över 40 år visar att laserljuset som kan minska smärtor och inflammationer samt främjar läkningsförmågan.
När lasern används i detta syfte kallas det medicinsk laserbehandling.
Effekten från lasern ökar energiupptaget i cellen så att det

# Stimulerar cellfunktionen ( immunförsvaret )
# Reducerar inflammationer
# Minskar smärtor
# Reducerar svullnader och ödem
# Främjar läkningen

Behandlingen börjas alltid genom att öppna upp lymfsystemet för att få ett bättre flöde och i och med det ytterligare öka läkningsförmågan. Behandlingen är smärtfri och de flesta känner sig mer avslappnade efteråt.
Akuta skador behandlas med fördel direkt efter skadan och flera efterkommande dagar .

Pris : 475 kr för en behandling på 30 min
Eller lägg till laser i din behandling och lägg på 100 kr på priset.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Vera Livskraft

Vera Livskraft har funnits sedan okt-2011 och har utvecklats mer inom Lymfsystemet och den inre hälsan .
Marie Skytt är ägare och arbetar som Lymfflödes massör med fokus på att hjälpa dig med svullnader , smärtor , en del kostråd och lära dig mer om ämnet Lymfsystemet som jag brinner för .
Välkommen till Vera Livskraft
" Du har rätt att må bra "

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Varierande tider . Kontakta mig gärna om du inte hittar någon tid som passar dig .
Adress
Sadelmakarvägen 6 1 tr hiss finns
146 32 Tullinge
Tullinge
Öppna i Google Maps 🗗