1. Hem
 2. Alternativmedicin Gävle

xintao

betyg4.9 Fantastiskt bra(169 betyg)
Nygatan 2, 803 20, Gävle
Xin Tao betyder hjärtats väg. Via traditionell kinesisk medicin behandlas orsaken till symptom. Det kan vara allt från stress, panikångest och beroenden till allergier och smärta i nacke, rygg och leder. Xin Tao erbjuder ett komplett terapeutiskt system som hjälper dig att hitta just din väg till det du önskar.Skräddarsydd friskvård för privatpersoner och företag. Jag finns även i Sandviken, för att boka klicka här: http://stadshotelletprincesssandviken.bokadirekt.se

Boka tjänst

Standardtjänster

 • TRADITIONELL KINESISK MEDICIN 1A GÅNGSBESÖK
  90 minuter, 850 krMer info
 • Akupunktur 40 min + hårbottenmassage 20 min
  60 minuter, 750 krMer info
 • Akuttid Akupunktur 40 min + 20 min koppning rygg/nacke
  60 minuter, 750 krMer info
 • BARN/UNGDOMSBEHANDLING
  60 minuter, 600 krMer info
 • Fitness-sport-atlet behandling
  60 minuter, 750 krMer info
 • Hot-stone massage 30 min
  30 minuter, 525 krMer info
 • Koppningsmassage rygg/nacke eller ben
  30 minuter, 495 krMer info
 • MEDIAL OCH PERSONLIG VÄGLEDNING VIA KINESISK PULSDIAGNOSTIK
  60 minuter, 800 krMer info
 • PSYKOTERAPI XIN PING THERAPHY
  60 minuter, 800 krMer info
 • REIKI HEALING
  60 minuter, 695 krMer info
 • TRADITIONELL KINESISK MEDICIN ÅTERBESÖK
  60 minuter, 595 krMer info
 • TUI NA MASSAGE HÅRBOTTEN
  30 minuter, 500 krMer info
 • Tui Na massage hårbotten, nacke axlar + håroljekur
  60 minuter, 850 krMer info
 • ÖRONAKUPUNKTUR
  45 minuter, 350 krMer info

MÅNADENS ERBJUDANDE

 • Koppning enligt Tcm /Eldkoppar
  30 minuter, 350 krMer info

ERBJUDANDE

 • Hösterbjudande ord pris 990 kr NU 850 kr
  60 minuter, 850 krMer info
 • HÖSTLYX ERBJUDANDE 🍂🍃🍁NU 990 kr (Ord 1025 kr)
  60 minuter, 990 krMer info

ERBJUDANDE

 • ERBJUDANDE KOPPNINGSMASSAGE 30 MIN + 30 MIN SKALPMASSAGE
  60 minuter, 895 krMer info

DISTANSHEALING

 • Distanshealing - Reiki
  30 minuter, 550 krMer info
 • Telefonkonsultation -distanshealing Xin Ping theraphy
  60 minuter, 850 krMer info

utövare

noImage
Xin Tao GÄVLE
4.9
(169 betyg)
Sara Welander
+6
Presentkort

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
169 betyg
Sofie Å.
till Xin Tao GÄVLE
Har tidigare gått på akupunktur hos en naprapat, detta har hjälpt mig enormt med min spänningshuvudvärk. Nu är hon föräldraledig och jag blev istället rekommenderad Xin Tao av en kurskamrat. Bokade en akupunktur och skalpmassage vilket blev en total besvikelse och helt fruktansvärd upplevelse då, vad hon nu gjorde, bara förvärrade min smärta. Hela upplevelsen var, minst sagt, stressig snarare än avslappnande då hon for fram och tillbaka med nålar och koppar (då hon trodde koppning skulle vara bra för mig). Akupunkturen var ju en helt annan typ än den jag är van vid (jag borde kollat upp vad skillnaden mellan de olika typerna av akupunktur är så hade jag kanske fattat vart det här var påväg). Skalpmassagen var hemsk, inte minst då hon fastnade i nålarna hon satt i öronen gång på gång utan massagen i sig var även den hafsig och stressigt utförd. Hon röck och slet i kopparna hon satt över ryggraden i bröstryggen gång på gång vilket var mycket obehagligt, såhär i efterhand tror jag att just det ledde till min ökade smärta i nacken efter behandlingen. Utöver detta pratade hon om att hon kände på mina inre organ medan hon palperade pulsen över radialis. Vad är det för mambajamba!? Palpera organ kan man göra för platsen där de är placerade i buken, MÖJLIGTVIS, knappast över handleden 🤣 Det enda positiva jag kan komma på är att det i alla fall var varmt och skönt under infravärmen, det behövdes efter att fått stå utanför och vänta på min tid,. Rekommenderar med andra ord inte!

Visa mer

Kristina A.
till Xin Tao GÄVLE
Rekommenderas varmt!🧡

Visa mer

Sandra E.
till Xin Tao GÄVLE
Väldigt avslappnad efter besöket. Kommer komma äter.

Visa mer

Louisa W.
till Xin Tao GÄVLE
Har aldrig varit så avslappnad. Klev ut som en ny människa efter första besöket.

Visa mer

Om företaget

Den här sidan handlar inte så mycket om Mig. Den handlar mer om Dig. När du kommer till Xin Tao betraktas du ur ett helhetsperspektiv. Du är unik och behandlas individuellt med utgångspunkt från just din specifika symtombild.Som människa är man summan av ens tankar,kropp och själ.Hur vi tänker påverkar hur vi lever och vårt leverne påverkar våra tankar. Alla aspekter i livet påverkar oss i någon grad och en obalans på ett plan kan leda till en obalans någon annanstans. För att framgångsrikt kunna behandla en obalans så gäller det att hitta dess orsak och källa. Behandlingen utförs för att förebygga,und erhålla och läka. Det är därför diagnosen är så viktig. För att kunna få en komplett bild behöver jag ställa lite frågor kring ev sjukdomshistorik,livssituation mm. Utifrån denna kartläggning skapas sedan en individuell behandlingsplan,som är skräddarsydd just för dig,anpassad till att behandla både grundorsaken till just dina problem eller önskemål&dina symtom. BEHANDLINGEN Tcm har mycket sofistikerade metoder för att diagnosticera energiernas tillstånd och även teoretiska modeller att utgå ifrån,en stor arsenal av metoder för att återställa balansen när kroppen själv inte klarar av det. Kroppen har självläkande egenskaper som vi efersträvar att få igång,bla med hjälp av nålar,massage eller uppvärmning av områden på huden. Beroende på hur vi mottagits till livet,vilken livssituation vi hamnat i och vilken strategi vi lärt oss för överlevnad, kommer våra beslut och handlingar i varje sekund av vårt liv, att direkt vara avgörande för hur vi använder eller förvaltar våra energier. Redan för 5000 år sedan användes kinesisk läkekonst,troligen är den ännu äldre. Därmed är TCM en av världens äldsta bevarade,nu levande medicinska tradition. En beprövad metod utan biverkningar.

Bilder

Detaljer och kontakt