xintao

betyg5.0 Fantastiskt bra(12 betyg)
Nygatan 2, 803 20, Gävle
Xin Tao betyder hjärtats väg. Via traditionell kinesisk medicin behandlas orsaken till symptom. Det kan vara allt från stress, panikångest och beroenden till allergier och smärta i nacke, rygg och leder. Xin Tao erbjuder ett komplett terapeutiskt system som hjälper dig att hitta just din väg till det du önskar.Skräddarsydd friskvård för privatpersoner och företag. Jag finns även i Sandviken, för att boka klicka här: https://frirum.bokadirekt.se

Boka tjänst

Standardtjänster

 • TRADITIONELL KINESISK MEDICIN 1A GÅNGSBESÖK90 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka
 • Akupressur 60 min60 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka
 • Akuttid Akupunktur 40 min + 20 min koppning rygg/nacke60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • BABY/BARN/UNGDOMSBEHANDLING 60 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Estetisk akupunktur 60 minuter, 550 kr · Mer info
  Boka
 • Fitness-sport-atlet behandling60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • KOPPNINGSMASSAGE 30 MIN + 30 MIN TUI NA ELLER AKUPRESSUR60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Koppningsmassage rygg/nacke30 minuter, 495 kr · Mer info
  Boka
 • ÖRONAKUPUNKTUR60 minuter, 350 kr · Mer info
  Boka
 • PERSONLIG VÄGLEDNING VIA KINESISK PULSDIAGNOSTIK90 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • PSYKOTERAPI XIN PING THERAPHY60 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • REIKI HEALING60 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka
 • TRADITIONELL KINESISK MEDICIN ÅTERBESÖK60 minuter, 595 kr · Mer info
  Boka
 • TUI NA MASSAGE ANSIKTE / HÅRBOTTEN30 minuter, 495 kr · Mer info
  Boka

Presentkort

Köp presentkort

Valfritt belopp

utövare

noImage
Xin Tao GÄVLE
(12 betyg)
Sara Welander

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
12 betyg
Fin avslappning inför semestern
Bästa Sara är en lifesaver😍🤩
Sara är en väldigt varm och lugn människa som får en att känna sig trygg redan från första stund. Väldigt kompetent och skicklig.
Hon är alltid snäll ,trevlig ,förstående med ett stort hjärta.

Om företaget

Den här sidan handlar inte så mycket om Mig. Den handlar mer om Dig. När du kommer till Xin Tao betraktas du ur ett helhetsperspektiv. Du är unik och behandlas individuellt med utgångspunkt från just din specifika symtombild.Som människa är man summan av ens tankar,kropp och själ.Hur vi tänker påverkar hur vi lever och vårt leverne påverkar våra tankar. Alla aspekter i livet påverkar oss i någon grad och en obalans på ett plan kan leda till en obalans någon annanstans. För att framgångsrikt kunna behandla en obalans så gäller det att hitta dess orsak och källa. Behandlingen utförs för att förebygga,und erhålla och läka. Det är därför diagnosen är så viktig. För att kunna få en komplett bild behöver jag ställa lite frågor kring ev sjukdomshistorik,livssituation mm. Utifrån denna kartläggning skapas sedan en individuell behandlingsplan,som är skräddarsydd just för dig,anpassad till att behandla både grundorsaken till just dina problem eller önskemål&dina symtom. BEHANDLINGEN Tcm har mycket sofistikerade metoder för att diagnosticera energiernas tillstånd och även teoretiska modeller att utgå ifrån,en stor arsenal av metoder för att återställa balansen när kroppen själv inte klarar av det. Kroppen har självläkande egenskaper som vi efersträvar att få igång,bla med hjälp av nålar,massage eller uppvärmning av områden på huden. Beroende på hur vi mottagits till livet,vilken livssituation vi hamnat i och vilken strategi vi lärt oss för överlevnad, kommer våra beslut och handlingar i varje sekund av vårt liv, att direkt vara avgörande för hur vi använder eller förvaltar våra energier. Redan för 5000 år sedan användes kinesisk läkekonst,troligen är den ännu äldre. Därmed är TCM en av världens äldsta bevarade,nu levande medicinska tradition. En beprövad metod utan biverkningar.

Bilder