1. Hem
  2. Annan Visby

Zen Akupunktur

betyg4.8 Fantastiskt bra(51 betyg)
Cypressgatan 6, 621 58, Visby
Traditionell kinesisk medicin är ett av världens äldsta och mest använda hälso- och sjukvårdsystemen i världen. Det har praktiserats i mer än 3500 år. Man ser på människan som en del av naturen och universum. Synen på människan inom Traditionell kinesisk medicin är, det som händer i naturen händer även i våra kroppar. Kropp och själ är ett och man ser till människan som helhet. Det är en avkopplande behandling, där du får tid att landa, slappna av och vara för dig själv en stund. Varmt välkommen!
11390

Boka tjänst

Tjänst

  • Akupunkturbehandling
    60 minuter, 800 krMer info
    Boka

utövare

noImage
Zen Akupunktur
4.8
(51 betyg)

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
51 betyg
Elisabeth G.
till Zen Akupunktur
Bra bemötande. Lugn miljö. Proffsig behandling.

Visa mer

Susanne L.
till Zen Akupunktur
Så duktig 🤗

Visa mer

Ragnar H.
till Zen Akupunktur
Behaglig behandling. Mkt fint bemötande.

Visa mer

Remcia R.
till Zen Akupunktur
Jennie är fantastisk 💫lyhörd och väldigt kompetent. Lugn, harmonisk och pedagogisk. Anpassar behandlingen efter mina behov och lyckas behandla där det behövs. Jag mår såå mycket bättre efter varje behandlingstillfälle.

Visa mer

Om företaget

Välkommen till Zen Akupunktur. Mitt namn är Jennie Hägerstrand och arbetar som Akupunktör. Jag har studerat Traditionell kinesisk medicin i 3 år vid Akupunkturakademin i Stockholm och gjorde därefter min praktik på ett sjukhus i Beijing, Kina. Som komplement till detta har jag även studerat Grundläggande Västerländsk Medicin motsvarande 60 hp. Jag är även medlem i Svenska Akupunkturförbundet. Akupunktur ingår i Traditionell Kinesisk Medicin och är effektivt för att behandla olika problem i kroppen. Som komplement till en behandling kan jag även använda mig av värmebehandling, koppning och massage. Om du önskar kan du även få kostrådgivning och vad som passar din kroppstyp bäst. Traditionell kinesisk medicin är ett av världens äldsta och mest använda hälso- och sjukvårdsystemen i världen. Det har praktiserats i mer än 3500 år. Man behandlar inte symptom utan ser istället orsaken till symptomen för att ge möjlighet för kroppen att själv komma tillbaka till balans. Akupunktur visar god effekt vid: Huvudvärk, Migrän, Tinnitus och Yrsel Sömnproblem, Trötthet, Nedstämdhet, Depression, Stress, Irritation och Utbrändhet Allergi, Astma, Eksem och Hudproblem Infertilitet, PMS, Klimakteriet och Svettningar Mag- och tarmbesvär, Matsmältningsbesvär, Diarré, Förstoppning och Övervikt Rygg- och nackbesvär, Smärta, Värk, Ledbesvär, Reumatiska problem och Fibromyalgi Det är en avkopplande behandling, där du får tid att landa, slappna av och vara för dig själv en stund. Varmt välkommen till Zen Akupunktur!

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • MånStängd
    • TisStängd
    • Ons09:00 - 17:00
    • TorStängd
    • FreStängd
    • LörStängd
    • SönStängd
  • 07362012 XXVisa nummer

  • Cypressgatan 6, 621 58, Visby