Boka Advanced Skin Treatment - Kur 3 ggr. 120 min , 5.500,00 kr

OBS! Denna behandling kan inte bokas med rabatter för nya kunder.

I denna behandling får vi titta närmare på hur du mår både på in och utsidan..
Genom analysen av ansikte och tunga kommer vi att titta på inre obalanser som kan påverka din hälsa för att se vad just din kropp behöver-
Behöver kroppen stöttas med extra intag av vitaminer/mineraler? Är utsöndringsorganen försvagade och behöver en Detox på cellnivå?
är du stressad och behöver en Livsstilsförändring? gå ner i vikt? har du hudproblem som akne, eksem, förtidigt åldrad hud och liknande?

Denna behandling passar alla. Vi följer upp resultaten med två andra behandlingstillfälle-
I behandlingen ingår Tungdiagnostik, Ansiktsdiagnostik, Ansiktsbehandling,
Du får ett fantastisk ansiktsbehandling anpassad för din hud,
helhetsprogram för obalanser, kostråd och andra nycklar som kommer att förbättra din hälsa, hud och livsstil.
Första behandling tillfälle tar mellan 2 till 2,5 tim.
Betalning sker vid första tillfället och kan även väljas att betala med klarna.

moje zdjecie-salon.jpg
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Zofias Eco Beauty

Zofias Eco Beauty består av ekologisk butik, salongs-del med flera behandlingsrum samt webbshop. Vi erbjuder behandlingar för ansikte och kroppen, miljövänliga hudvårdsprodukter.
Vi erbjuder klassisk, ekologisk och medicinsk hudvård. Vi tittar på helheten. Ibland räcker det inte till att bara smörja sin hud med bra produkter. Våra genetiska förutsättningar, yttremiljö, livsstil, stress mm. påverkar oss och syns i vår hud. I hudvården måste man titta på helheten för att få bästa resultat och få bort det som orsakar hudproblem.
Det är fantastiskt hur utvecklingen inom branschen har gått framåt. Många nya icke kirurgiska metoder har tillkommit så att vi i kombination med klassisk hudvård kan åstadkomma fantastiska resultat.
Vi utför en rad behandlingar och efter noggrann hudanalys skrädarsyr vi en behandling och eftervårdande produkter för hemmabruk anpassade för din hud. Inne i butiken hittar Ni en mängd lyxiga, underbara ekologiska hudvårdsprodukter samt hälsosamma vital- varor som stödjer kroppens och hudens återhämtning inifrån.
Investera I Dig Välkommen till oss.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Karl Johansgatan 78
414 55 Göteborg
Majorna
Öppna i Google Maps 🗗