Boka Födoämnen test - ( Matintolerans test ) 50 min , 1.990,00 kr

OBS! Denna behandling kan inte bokas med rabatter för nya kunder.

Lider du av uppsvälld-uppblåst mage, huvudvärk, ledvärk
och liknande ?

Det kan vara tecken på intolerans mot visa födoämnen. Dessa påverkar kroppen negativ och till slut kan leda till allergier.

Att ta reda på vilka ämne du bör undvika hjälper dig att utesluta dessa ur din kost och undvika obehag och värk.

Med ett liten stick i fingret får du testa 46 olika födoämnen som hjälper dig ta bort det som stör för att återfå balans.

Det tar c.a 50 minuter och kan göras under lunch-rast 😊
Har du bråttom? Så tar vi bara provet vilket tar max 10 min och så får du svaret med bild på mejlen.
Provet skall beställas minst en vecka i förväg.
Välkommen

moje zdjecie-salon.jpg
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Zofias Eco Beauty

Zofias Eco Beauty består av ekologisk butik, salongs-del med flera behandlingsrum samt webbshop. Vi erbjuder behandlingar för ansikte och kroppen, miljövänliga hudvårdsprodukter.
Vi erbjuder klassisk, ekologisk och medicinsk hudvård. Vi tittar på helheten. Ibland räcker det inte till att bara smörja sin hud med bra produkter. Våra genetiska förutsättningar, yttremiljö, livsstil, stress mm. påverkar oss och syns i vår hud. I hudvården måste man titta på helheten för att få bästa resultat och få bort det som orsakar hudproblem.
Det är fantastiskt hur utvecklingen inom branschen har gått framåt. Många nya icke kirurgiska metoder har tillkommit så att vi i kombination med klassisk hudvård kan åstadkomma fantastiska resultat.
Vi utför en rad behandlingar och efter noggrann hudanalys skrädarsyr vi en behandling och eftervårdande produkter för hemmabruk anpassade för din hud. Inne i butiken hittar Ni en mängd lyxiga, underbara ekologiska hudvårdsprodukter samt hälsosamma vital- varor som stödjer kroppens och hudens återhämtning inifrån.
Investera I Dig Välkommen till oss.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Karl Johansgatan 78
414 55 Göteborg
Majorna
Öppna i Google Maps 🗗