Skönhet och hälsa sätila · 718 träffar

Populärast

Klippcenter i Sätila

Klippcenter i Sätila
Hyssnavägen 3, Sätila
betyg4.9/5(436)
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Sätila Friskvård

Sätila Friskvård
Björlandavägen 11, Sätila
betyg4.8/5(231)
CertifikatPresentkortFriskvårdskort

Fröken Fot - Ubbhult

Fröken Fot - Ubbhult
Ubbhult Östergården, Hällingsjö
betyg4.9/5(235)
Presentkort

Sömncoachen - trygg sömn för barnfamiljen

Sömncoachen - trygg sömn för barnfamiljen
På distans, Rävlanda
Presentkort
Svårt att välja?Med ett presentkort får du tillgång till över 9500 salonger.

Forever Beauty Klinik

Forever Beauty Klinik
Stureplatsen 1, Göteborg
betyg4.8/5(60)

Hej och välkommen till Forever Beauty Klinik Hedens bästa Klinik med längre än 10 års erfarenhet i Sverige inom skönhet och hälsa. Legitimerad personal med lång erfarenhet. Vi erbjuder olika behandligar med en öförglömlig upplevelse. Vi även erbjuder utbildningar som de vill börja inom skönhet branschens eller vill utöka sitt kunskap, vi kan även erbjuda Klinik utrustning.

Kampanj qliroPresentkort

Hår & Kam

Hår & Kam
Baldersgatan 3, Göteborg
betyg4.9/5(31)

Välkomna till "Hår & Kam" den nyaste klipptekniken erbjudes, konsultation innan varje behandling för att ge dig en personlig helhetsupplevelse och bästa resultat! Erfaren inom branschen i 20 år! Boka i kalendern eller ring om du inte hittar tid som passar dig. Följ på Instagram harochkam för att se mer utav det som skapas! Välkommen!

KampanjqliroPresentkort

New Hair Extensions Göteborg

New Hair Extensions Göteborg
Eklandagatan 62, Göteborg
betyg4.9/5(898)

Varmt välkommen till oss på New Hair Göteborg.

KampanjqliroPresentkort

Clinic Luxe Victoria AB

Clinic Luxe Victoria AB
Odinsplatsen 6, Göteborg
betyg4/5(5)

Kvalite är viktigare än kvantitet. Välkommen kära kund till Clinic Luxe Victoria! Hos mig är det alltid störst fokus på kundens upplevelse, samt att vi uppnår det resultat du är ute efter. Vi på klinik Luxe Victoria arbetar med hudvård, kroppsvård och estetiska behandlingar. Vi använder oss av den allra senaste teknologin på våra utrustningar inom estetiska behandlingar. Med enormt synliga resultat inom anti aging, läkning av acne och ärrhud. Synligt resultat redan vid avslutad behandling. Varmt välkommen!

qliroPresentkortFriskvårdskort

Inci Beauty

Inci Beauty
Hedåsgatan 14, Göteborg
betyg5/5(86)

Salong i centrala Göteborg - Lorensberg. Hos oss är det viktigaste att du är nöjd med din behandling. Vi erbjuder de flesta behandlingar inom hår: färgning, slingor, balayage, hårförlängning, klippning, hårvård, håruppsättningar m.m. Vi erbjuder även permanent hårborttagning med Sopranos Ice Platinum. Lasermaskinen är klassad som den bästa på marknaden som har 3 laservåglängder: YAG, Alexandria och Diodlaser i samma hundenhet. Du får 30 % snabbare resultat än andra maskiner. Lasern går ner på 3 olika djup och kan behandla i stort sett ALLA hud- och hårtyper - även dina ljusa hårstrån. Lasermaskinen har en kraftfull och inbyggd kyla vilket gör den mycket säker och smärtfri. Varmt välkommen till oss på Hedåsgatan 14!

KampanjPresentkort

BrowsBySrwa

BrowsBySrwa
Vasagatan 15, Göteborg
betyg4.9/5(58)
Presentkort

Salong Mary, Elena Dahlström

Salong Mary, Elena Dahlström
Lemansgatan 2, Göteborg
betyg4.8/5(53)

Välkomna!

Presentkort

Premium Hälsan Avenyn (Osteopat Göteborg)

Premium Hälsan Avenyn (Osteopat Göteborg)
Premium Hälsan , Chalmersgatan 24, Göteborg
betyg4.9/5(57)

Hej ! Jag är en utbildad osteopat, massageterapeut och personlig tränare från Storbritannien med omfattande erfarenhet av idrottsskador, graviditet, funktionell hälsa och kroniska smärttillstånd. Inom osteopatin fokuserar jag på att hjälpa med muskel-, nerv-, led- och kroniska problem genom en holistisk och problemorienterad ansats. Jag erbjuder olika typer av behandlingar och rehabiliteringsträning för att hjälpa mina patienter att må bättre och prestera på topp. Eftersom det inte finns en universallösning anpassar jag alltid mina behandlingar efter varje individ. PRISER – PAKET ALTERNATIV Förbokning av – 5 timmar – (895/timme) Förbokning av – 10 timmar – (845/timme)

qliroPresentkortFriskvårdskort

Sens à skin (fd Ulrikakliniken)

Sens à skin (fd Ulrikakliniken)
Kyrkogatan 13D, Kungsbacka
betyg4.8/5(769)

Resultatinriktad hudvård och estetik. Hudterapeuter har gesällbrev eller mästarbrev. Sjuksköterskor är certifierade. Boka konsultation 24 timmar innan din injektionsbehandling, gärna även inför din ansiktsbehandling. Välkommen till Sens à skin, din estetiska klinik i hjärtat av Kungsbacka innerstad. Avbokningsmarginal 24 timmar Ej avbokad tid debiteras 50 %.

qliro

Clinic Skinz

Clinic Skinz
Storgatan 6, Kungsbacka
betyg4.7/5(88)

Clinic Skinz är en skönhetsklinik grundad av tandläkare Zainab Aljeboori, som har lång och gedigen erfarenhet specialiserad på injektion- och estetiska behandlingar. Kombinationen mellan kvalité och hjärta är viktigt för oss så att våra kunder uppnår fina resultat som dem med stolthet kommer att bära efteråt och samtidigt en upplevelse genom personlig service och omtanke. Följ oss gärna på våra sociala medier: Instagram @clinicskinz Facebook @clinicskinz

Presentkort

Veidos hälsocenter (Partille)

Veidos hälsocenter (Partille)
Eckens väg 4, 433 33, Partille, Partille
betyg4.9/5(84)

VEIDOS är ett hälsocenter som behandlar både akuta samt kroniska besvär i rygg, nacke och axlar. Vi behandlar även uppkomna symtombesvär som t ex stelhet, smärta, värk i nacke, spänningshuvudvärk, migränliknande huvudvärk, tennisarmbåge, golfarmbåge, frusen skuldra, nackspärr, ryggskott, ischias, illamående och onormal trötthet som ofta är ett resultat av just dessa besvär. Undersökning och kontroll av patientens HELA situation är en förutsättning för att finna en terapi som passar just den individen. - Medicinsk massage - Terapeutisk stretching - Medicinsk laser - Medicinskt ultraljud - Elektroterapi; Tens/TNS m m - Skakplatta - Aktiverat syre Vårt nyckelord är förenkling. www.Veidos.nu

PresentkortFriskvårdskort

NK Hår & Skönhet

NK Hår & Skönhet
Östra Hamngatan 42, Göteborg
betyg4.8/5(1363)

Om du har en tid bokad före klockan 10.00 hos oss, kommer din frisör att vänta på dig vid vår interna entré, belägen vid Drottninggatan 39, bredvid NK Sushi. Vi ser fram emot att ta hand om dig och skapa en fantastisk upplevelse hos oss. Välkommen!

Presentkort
Medlem i Frisörföretagarna

VACKER Mölndal

VACKER Mölndal
Brogatan 17, Mölndal
betyg4.8/5(3102)

Varmt välkommen till oss på VACKER Mölndal Galleria!  KAMPANJ PENSIONÄR - 10% rabatt på alla behandlingar! Boka valfri behandling, rabatten dras på plats! *Gäller på VACKER Mölndal vardagar fram till kl 12:00. _ Om din frisör är sjuk eller din tid av annan anledning behöver avbokas så kommer du automatiskt bli erbjuden nästa lediga tid hos närmast lediga frisör. Vill du inte ha den tiden eller den tiden inte passar kontaktar du salongen så hjälper vi dig! Har du väldigt långt/tjockt hår rekommenderar vi att du ringer till oss för bokning!  Telefon till salongen har öppet mellan kl 10:00-20:00, behöver du kontakta oss utanför dessa tider, skicka ett mail! Varmt välkommen!

Presentkort
Medlem i Frisörföretagarna

Salong Adore

Salong Adore
Erik Dahlbergsgatan 30, Göteborg
betyg5/5(104)
qliroPresentkortFriskvårdskort

Studio L8

Studio L8
Baldersgatan 10, Göteborg
betyg4.8/5(33)

Varmt välkommen till StudioL8 Skönhetsklinik. Följ oss gärna på Instagram clinic_studiol8 för att inte missa våra erbjudanden.

Presentkort

Blitz Academy - Bellitudo

Blitz Academy  -  Bellitudo
Drottninggatan 59, Göteborg
betyg5/5(293)

HEJ OCH VARMT VÄLKOMMEN! Mitt i hjärtat av Göteborg precis intill NK hittar ni mig, Denise Hanwik. Jag arbetar dagligen med allt vad skönhet har att erbjuda. Jag är grundligt utbildad i alla områden jag arbetar med och hos mig kan du alltid känna dig trygg och lugn inför och under dina behandlingar.  ERFARENHETER: -Utbildad fransstylist, 2011 -Utbildad nagelterapeut, 2013 -Vinnare av "Årets fransstylist", 2014   (Swedish beauty and cosmetic awards) -Utbildad i bryn form & färg, 2014 -Utbildad i varmvax och ansiktsvaxning, 2014 -Utbildad inom volymfransar, 2014 -Härdplastutbildning, 2016 -Utbildad i avancerad volym och volymteknik, 2016 -Guld-vinnare av Lash battle Amsterdam,  Volume master 2016 -Kursledare/lärare, 2017 -Guld-vinnare i SM Svenska Mästerskapen,  Volume expert 2017 -Silver-vinnare i VM Lash world Cup, 2018  2D/3D Volume expert -Guld-vinnare av VM Lash world cup, 2018  Winner of winners -Utbildad Lashliftstylist, 2019 -Utbildad inom Sockervaxning, 2020 -Utbildad inom rol

Presentkort

Hello Bombshell GÖTEBORG

Hello Bombshell GÖTEBORG
Engelbrektsgatan 35, Göteborg
betyg4.9/5(348)

Hello Bombshell - Världens finaste löshår. Med en hållbarhet på 4år samt en fyllighet ända ner till topparna är det inte konstigt att Hello Bombshell Extensions snabbt blivit en kund favorit. Företaget har funnits sedan 2015. Vår grundare Clara saknade löshår av högsta kvalité. Efter 2 år i USA & medverkan i Svenska Hollywoodfruar var det dax att starta upp i Sverige! Clara har idag det egna varumärket Hello Bombshell. Hello Bombshell är världens finaste löshår! Där varje strå är noga utvalt och handplockat! Hello Bombshell är ensamma om denna kvalité i världen! Allt hår genomgår en noggrann och skonsam färgprocess. Allt hår är givetvis remy och kommer från en och samma person för att garantera den finaste och bästa kvalitén. Allt hår som väljs är Virgin Remy ofärgat med rättvända strån. Hos oss är du garanterad att få världens finaste och mest hållbara kvalité. Clara har gjort håret på ett flertal kändisar så som Miriam Bryant, Julia Franzén & Åsa Vesterlund! Clara har äve

qliro
Medlem i Frisörföretagarna

Chiro-Works Kiropraktik

Chiro-Works Kiropraktik
Vasaplatsen 7A, Göteborg
betyg4.3/5(13)

Akuttider tillgängliga.

Presentkort

Pretty Looks

Pretty Looks
Arkivgatan 6, Göteborg
betyg4.9/5(58)

🔥 KAMPANJ: 20% rabatt! (läs mer) 🔥 Välkommen till skönhetens elit! Förvandla ditt utseende med expert lash & brow lift, fransförlängning, trådning och mer. Låt dina ögon tala! Boka nu för en skräddarsydd behandling. ✨ Välkomsterbjudande! ✨ Är du ny hos oss? Som tack för att du väljer vår salong ger vi alla nya kunder 20% rabatt på deras första behandling. Boka med koden NYKUND och njut av ditt introduktionserbjudande! 🌟 Notera: Alla rabatter dras av vid betalning i salongen, inte i onlinebokningen. 🌟 Följ mig på: https://www.instagram.com/prettylooks_by_parisa/ ✨ Exklusivt Erbjudande! ✨ Värva en vän och SPARA för er båda! 🌸 När din vän bokar och anger ditt telefonnummer som rabattkod får ni båda 20% rabatt på er nästa behandling. 🎉 Dela skönhet, dela belöningen! Obs: Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Presentkort

Prehab Massage / Partille Friskvårdsklinik

Prehab Massage / Partille Friskvårdsklinik
Göteborgsvägen 88, Sävedalen
betyg4.9/5(129)
PresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Tufs & Rufs barbershop

Tufs & Rufs barbershop
Fredriksdalsgatan 7, Göteborg
betyg4.9/5(456)

Bästa kunder!!! Med hänsyn till det höga kundflödet kan en 5-15 minuters väntetid tillkomma till det bokade besökt. Hoppas ni har förståelse för detta. välkommen in till Tufs & Rufs salong .Hos oss kan du behandla både av håret , skägget och ansiktet exempel vis klippning och tvättning av håret allt som har med håret att göra men och trådning hela ansiktet mmm.

Trendy Lashes

Trendy Lashes
Kristinelundsgatan 5, Göteborg
betyg4.9/5(521)

Vi har julklapp till alla kunder som bokar tid hos Hubert från 01/12 - 24/12. Kom gärna till oss för personligt rådgivning, rekommendation! Le har semester 1 vecka 09/01-16/01 Hubert har semester från 23/01-25/03. Vakna på morgonen utan att behöva sminka dig med mascara. Här hittar du de mest trendiga fransförlängning som finns på marknaden. Fylliga och naturliga fransförlängning, men ändå hålla dina riktiga fransar skyddad är vad vi siktar på. STUDENT - RABATT 15% PÅ ALLA BEHANDLING* Singel basic 400:- (ord. 470:-) Singel premium quality 470:- (ord. 550:-) Mix Singel & Volym 600:- (ord. 700:-) Mix premie 700:- (ord. 820:-) Volym basic 700:- (ord. 820:-) Volym premie 790:- (ord.930:-) Vi har 7-18mm; C,CC,D,L,M böjd. Är du osäkert på vilken du ska ha? Inga problem, vi hjälper dig gärna med 7 års erfarenhet att välja ut det som passar dig mest. Kom gärna till oss för personligt rådgivning, rekommendation! För bästa resultat, rekommenderar vi att ni tar bort all typ av make-up inn

Presentkort

Ann-Christin Melin Naturligtvis Friskvård

Ann-Christin Melin Naturligtvis Friskvård
KYRKTORGET 19, 1tr, Partille
betyg4.8/5(63)
PresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

SKIN Esthetics by Håkan Löfving

SKIN Esthetics by Håkan Löfving
Geijersgatan 3A, Göteborg
betyg4.8/5(6)

30-ÅRS ERFARENHET l LEGITIMERADE, AUKTORISERADE OCH CERTIFIERADE l TRYGGHETSGARANTI INGÅR ALLTID Vår estetiska klinik erbjuder en mångsidig skönhetsvård som utförs av legitimerade läkare, sjuksköterskor och hudterapeuter. Vi specialiserar oss på estetiska injektionsbehandlingar som fillers, Botox och biostimulation, samt trådlyft, laserbehandlingar, IPL, microneedling, Dermadrop och kemiska peelingar. Håkan Löfving, en specialistläkare inom Neurologi med över 25 års erfarenhet. Han har långvarig expertis inom medicinska och estetiska injektionsbehandlingar med Botox och fillers sedan 1989 och 1996. Med en Ph.D. i Neuroimmunologi har han även bidragit till certifieringsstandarder inom branschen. Håkan är en framstående föreläsare, utbildare och författare av vetenskapliga artiklar, inklusive både medicinska och estetiska forskningsstudier.

Presentkort

Göteborgs Massage & Rehab - Vasastaden

Göteborgs Massage & Rehab - Vasastaden
Erik Dahlbergsgatan 19, Göteborg
betyg4.8/5(3545)
PresentkortFriskvårdskort
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Tandblekning Göteborg Alexiskliniken

Tandblekning Göteborg Alexiskliniken
Karl Gustavsgatan 28, Göteborg
betyg4.7/5(2011)

Black week erbjudanden på Brilliant Smile boka online eller passa på att köpa presentkort online. Vid köp online får du 30 % på försegling. Giltigt i 1år från och med köp. Varmt välkomna till Alexiskliniken Kundernas favorit klinikblekning Brilliant smile 120 min, 3 omgångar gel var 20 minut. Dessutom använder senaste ljusenhet Plasma Led Pro på alla våra klinikblekningar. Du har väl inte missat veckans erbjudande? Blekskenor +klinikblekning? Endast 2295kr Ord.pris 4800kr Har du fått bra resultat av blekning innan så rekommenderar 1x40 min alternativ 1x60 min. Ring oss gärna för en gratis konsultation 031-120 800 Varmt välkomna!