Hvad vil du booke?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Ansiktsbehandlingar

En klassisk ansiktsbehandling med grundlig rengöring, formning av bryn samt en lättare massage i mån av tid.

Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, plockning av bryn, massage i mån av tid, lämplig mask, serum och hudspecifik creme.
Ca 60 min 675 kr

Förstärkt med Exuviance AHA-syra 775 kr
En skön ansiktsbehandling där vi både hinner med en grundlig rengöring, formning av bryn samt en lång skön massage…

Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, plockning av bryn, massage i ansikte, nacke och hals, lämplig mask, serum och hudspecifik creme.
Ca 75 min 795 kr

Förstärkt med Exuviance AHA-syra 895 kr
En riktigt lyxig ansiktsbehandling som inleds med en skön ryggmassage. Du får sedan en grundlig rengöring, formning av bryn samt en lång skön ansiktsmassage…

Ryggmassage, rengöring, peeling, ånga, porrengöring, plockning av bryn, massage i ansikte nacke och hals, lämplig mask, serum och hudspecifik creme.
Ca 90 min 925 kr

Förstärkt med Exuviance AHA-syra 1050 kr
Under konsultationen tittar vi på din hud och diskuterar dina önskemål och förväntningar. Vi rekommenderar vilken/vilka behandlingar som passar dig bäst. Du får kostnadsförslag och vi bokar in tid för din behandling/behandlingar.

Konsultationen är kostnadsfri vid behandling,
annars debiteras 300 kr.
Cliniccare Ceramide tillför ceramider, hyaluronsyra och generösa mängder antioxidanter som verkar för stärka hudbarriären och återfukta på djupet. Den har en lugnande effekt på en rodnande, irriterad och känslig hud och verkar antiinflammatorisk på acne och rosacea.

Rengöring, enzympeeling, djuprengöring med Empress ultraljud, AHA/EGF skinbooster, Cermidemask som förstärks med Empress inslussningsteknik samt avslutande produkter efter din huds behov.

Ca 50 min 1095 kr

Vid kur på minst 4 behandlingar ges 10% rabatt.
En exklusiv hudföryngrande behandling med högteknologiska produkter som förstärks med Empress ultraljud som ökar inslussningen av aktiva ingredienser.
Finns i tre varianter:
REFRESH – hudföryngrande & lyftande
GLOW – för ökad lyster & behandling av pigmenteringar
PURE – vid känslig och irriterad hud

Rengöring, enzympeeling, djuprengöring med Empress ultraljud, AHA/EGF skinbooster, exklusiv specialmask med lugnande, återfuktande och vitaliserande egenskaper som förstärks med Empress inslussningsteknik samt avslutande produkter efter din huds behov.

Efter behandlingen får du med den exklusiva sheetmasken hem (värde 159 kr). Den räcker till ytterligare ca 2-3 ggr, vilket förstärker behandlingens effekt och ger en extremt värdefull fuktboost!

Ca 50 min 1195 kr

Vid kur på minst 4 behandlingar ges 10% rabatt.
Cliniccare Peel är en helt unik kemisk peeling som erbjuder en effektiv behandling med fantastiska resultat! Mixer av syror i kombination med anpassat pH-värde ger unika behandlingar som kan skräddarsys för just dina behov. Allt utifrån hudtyp och besvär.

Finns i tre varianter:
REFRESH PEEL – verkar stärkande & stimulerar hudens kolllagen
GLOW PEEL – för ökad lyster & behandling av pigmenteringar
PURE PEEL – för behandling av acne, förstorade porer och komedoner

Rengöring, kemisk peeling anpassad efter din huds behov, exklusiv specialmask med lugnande, återfuktande och vitaliserande egenskaper och avslutande återfuktande kräm.
Ca 50 min 995 kr

Förstärkt med Cliniccare AHA/EGF Skin Booster 1095 kr

Vid kur på minst 4 behandlingar ges 10% rabatt.
Easy Phytic Peel är en helt ny typ av kemisk peeling. Med sin kombination av AHA-syror jobbar den först ytligt, men med sin speciella behandlingsrutin ger den en mer djupgående peeling. Huden blir som ny och känns otroligt fräsch!

För bästa resultat utförs behandlingen som en kur med 4 behandlingar med en veckas mellanrum. Det är också viktigt att följa upp med specifik hemvårdsprodukt.

Kur inkl 4 behandlingar + hemvårdsprodukt - 5100 kr
(ord. pris 5775 kr)
En behandling för dig som besväras av acne och som vill få en portömning samtidigt som läkningsprocessen påskyndas.

Rengöring, AHA-syra, porrengöring, ansiktsmask samt avslutande serum och creme.
Ca 55 min 650 kr

Kur, 6 ggr (10% rabatt) 3510 kr
En specialbehandling som ger jämnare struktur och finare lyster åt alla hudtyper samt effektivt motverkar acne och orenheter.

Rengöring, AHA-syra, ansiktsmask efter hudtyp samt avslutande serum och creme.
Ca 30 min 450 kr

Kur 6 ggr (10% rabatt) 2430 kr
Den fullständiga anti-agingkuren som förebygger och arbetar på solskadad, matt och livlös hy, fina linjer, rynkor, pigmentförändringar, ojämnheter och förstorade porer. Behandlingen skräddarsys efter just dina behov.

Rengöring, AHA-syra, ansiktsmask utifrån behov (rejuvenating, firming alt. clarifying), ögonserum samt avslutande serum och creme.

Ca 30-40 min 525 kr
Inkl Guldmask + förstärkt med Empress inslussning 625 kr

Kur 6 ggr (10% rabatt) 2835 kr
Kur 6 ggr (inkl Guldmask + Empress, 10% rabatt) 3375 kr
En lyxig, avslappnande och cellförnyande behandling med anti-agingeffekt. Intensivt återfuktande och uppiggande på trött och livlös hud.

Rengöring, AHA-syra, porrengöring, formning av bryn, massage i ansikte, nacke och hals, specialmask "Guldmask", ögonkompresser och hudspecifik creme.
Ca 70 min 925 kr

Förstärkt med Empress inslussning 1025 kr
Radiance Peel är en högeffektiv retinolpeeling som förbättrar hudens struktur, klarhet, spänst och hudton. Den behandlar fina linjer och rynkor, ojämn pigmentering och förlorad spänst. Retinol ger även goda resultat på en acnebenägen hud. Peelingen minimerar synbarheten av acneärr och postinflammatorisk hyperpigmentering.

Peelingen appliceras på salongen och tvättas av hemma efter hudterapeutens instruktion. Efter ca 2-3 dagar kan det uppstå en fjällning som varar upp till ett par dagar. Inom en vecka är huden återställd med förnyad spänst & smidighet.

ca 30 min, 1295 kr

Diamond microdermabrasion

Diamantslipning är en modern microdermabrasion-behandling som utför en kontrollerad peeling av hudens hornlager. Behandlingen ger en piggare, fräschare hud med ökad lyster och jämnare hudstruktur. Slipningen görs ytligare för en rejäl uppfräschningen eller djupare
för behandling av ärr, djupa rynkor etc.
Kur om 6-10 beh. rekommenderas.

Diamond Gold är den totala behandlingen med allt din hud behöver för bästa resultat!

Crystal peel, djuprengöring med ultraljud, diamantslipning, AHA-syra, serum som slussas in med jontofores samt avslutande mask och creme. Specifik behandling för ögonpartiet ingår.
ca 70 min. 1495 kr

Vid kur på minst 4 behandlingar ges 10% rabatt.
Diamantslipning är en modern microdermabrasion-behandling som utför en kontrollerad peeling av hudens hornlager. Behandlingen ger en piggare, fräschare hud med ökad lyster och jämnare hudstruktur. Slipningen görs ytligare för en rejäl uppfräschningen eller djupare
för behandling av ärr, djupa rynkor etc.

Diamond Medium är en djupgående hudslipning som arbetar på mer specifika besvär som rynkor/fina linjer, pigment-förändringar, solskadad hud och ojämn hudstruktur. Kombineras med effektiva AHA-syror som ger en snabb återuppbyggnad samt bidrar till en effektiv cellförnyelse. Ger omedelbart en synlig förbättring i huden.
Kur om 6-10 beh. rekommenderas.

Rengöring, crystal peel, djuprengöring med ultraljud, diamantslipning, serum som slussas in med sonofores, ansiktsmask och creme.
ca 60 min. 995 kr

Förstärkt med AHA-syra 1095 kr

Vid kur på minst 4 behandlingar ges 10% rabatt.
Diamantslipning är en modern microdermabrasion-behandling som utför en kontrollerad peeling av hudens hornlager. Behandlingen ger en piggare, fräschare hud med ökad lyster och jämnare hudstruktur. Slipningen görs ytligare för en rejäl uppfräschningen eller djupare för behandling av ärr, djupa rynkor etc.

Diamond Light är en snabb och effektiv hudslipning som ger en fräschare hy med ökad lyster och jämnare hudstruktur. Passar de flesta hudtyper.

Rengöring, crystal peel, diamantslipning, serum, ansiktsmask och creme.
ca 35 min. 650 kr

Vid kur på minst 4 behandlingar ges 10% rabatt.

Microneedling

En mycket effektiv hudföryngrande behandling som märkbart förbättrar hudens ton och textur. Under behandlingen bildas mikroskopiskt små kanaler i huden som stimulerar vävnaden till reparation samtidigt som produktionen av kollagen och elastin ökar. Huden blir fylligare och mer ungdomlig på bara några korta behandlingar (ca 3-6 behandlingar)

Anti-Age-behandling för ansikte & hals.
Ca 60 min 2 495 kr

Kur om 3 behandlingar - 6 695 kr
En mycket effektiv hudföryngrande behandling som märkbart förbättrar hudens ton och textur. Under behandlingen bildas mikroskopiskt små kanaler i huden som stimulerar vävnaden till reparation samtidigt som produktionen av kollagen och elastin ökar. Huden blir
fylligare och mer ungdomlig på bara några korta behandlingar (ca 3-6 behandlingar)

Anti-Age-behandling för ansiktet.
Ca 45 min 1 850 kr

Kur om 3 behandlingar - 4 995 kr
En mycket effektiv hudföryngrande behandling som märkbart förbättrar hudens ton och textur. Under behandlingen bildas mikroskopiskt små kanaler i huden som stimulerar vävnaden till reparation samtidigt som produktionen av kollagen och elastin ökar. Huden blir
jämnare och får en fin struktur.

Behandling av acne ärr - hela ansiktet.
Ca 45 min 1 850 kr

3 behandlingar - 4 995 kr

Infuzion - fillerbehandling utan nålar

Under en Infuzionbehandling slussas hyaluronsyra berikad med vitaminer och mineraler ner i dermis med en patenterad roller. Ett infusionssystem med ström infiltrerar hyaluron-syra 3 mm djupt ner i huden. Behandlingen är helt smärtfri.

Resultatet syns omedelbart. Linjer fylls med hyaluronsyra och ger ett snabbt och vackert resultat. För bästa resultat rekommenderas 3 behandlingar med 1 veckas mellanrum. Efter tre behandlingar håller resultatet ca 6 månader.

Fyra olika zoner går att behandla: ansikte, hals, decolletage och händer. Det tar ca 30 min att behandla en zon. Med en jämn fördelning av hyaluronsyra i hudcellerna blir resultatet finare och ger ett mer naturligt utseende.

1 zon - 1 beh - 1 900 kr
1 zon - 2 beh - 3 500 kr
1 zon - 3 beh - 5 200 kr
Under en Infuzionbehandling slussas hyaluronsyra berikad med vitaminer och mineraler ner i dermis med en patenterad roller. Ett infusionssystem med ström infiltrerar hyaluron-syra 3 mm djupt ner i huden. Behandlingen är helt smärtfri.

Resultatet syns omedelbart. Linjer fylls med hyaluronsyra och ger ett snabbt och vackert resultat. För bästa resultat rekommenderas 3 behandlingar med 1 veckas mellanrum. Efter tre behandlingar håller resultatet ca 6 månader.

Fyra olika zoner går att behandla: ansikte, hals, decolltage och händer. Det tar ca 30 min att behandla en zon. Med en jämn fördelning av hyaluronsyra i hudcellerna blir resultatet finare och ger ett mer naturligt utseende.

2 zoner - 1 beh - 3 500 kr
2 zoner - 2 beh - 6 500 kr
2 zoner - 3 beh - 9 500 kr
Under en Infuzionbehandling slussas hyaluronsyra berikad med vitaminer och mineraler ner i dermis med en patenterad roller. Ett infusionssystem med ström infiltrerar hyaluron-syra 3 mm djupt ner i huden. Behandlingen är helt smärtfri.

Resultatet syns omedelbart. Linjer fylls med hyaluronsyra och ger ett snabbt och vackert resultat. För bästa resultat rekommenderas 3 behandlingar med 1 veckas mellanrum. Efter tre behandlingar håller resultatet ca 6 månader.

Fyra olika zoner går att behandla: ansikte, hals, decolltage och händer. Det tar ca 30 min att behandla en zon. Med en jämn fördelning av hyaluronsyra i hudcellerna blir resultatet finare och ger ett mer naturligt utseende.

3 zoner - 1 beh - 5 000 kr
3 zoner - 2 beh - 9 000 kr,
3 zoner - 3 beh - 12 000 kr

Skinbooster med RRS Hyalift

RRS Hyalift är en exklusiv skinbooster och ett perfekt alternativ för dig som vill få ett naturligt och ungdomligt utseende. Till skillnad från en traditionell filler som fyller ut rynkor, så är en skinbooster vitaliserande och förbättrar hela hudstrukturen.

RRS Hyalift innehåller en hög koncentration hyaluronsyra som tillsammans med 16 aminosyror och 6 antioxidanter (bla reservatrol) stimulerar collagenbildningen, vitaliserar huden och balanserar fukthalten. Huden får ett ungdomligare utseende, finare lyster och åldrandet bromsas. Behandlar med fördel ytliga rynkor och slapp hud. Passar både för ansikte och kropp.

RRS Hyalift 35 innehåller 21 mg hyaluronsyra.
Passar dig som är 25-45 år.

1 spruta - 3 ml - 1300 kr
Kur - 6 behandlingar á 3 ml - 6 800 kr (ord. pris 7 800 kr)

RRS Hyalift 75 Pro innehåller 45 mg hyaluronsyra, 16 aminosyror och 6 antioxidanter.
Passar dig som är över 45 år.

Spruta 3 ml - 1800 kr
Kur - 6 behandlingar á 3 ml - 9 200 kr (ord. pris 10 800 kr)

Fillers

Under konsultationen diskuterar vi dina önskemål och förväntningar. Vi planerar in ditt besök för behandling och du får kostnadsförslag.

Konsultationen är kostnadsfri vid behandling, annars debiteras 300 kr.
Rynkreducerande injektionsbehandling med STYLAGE fillers.

STYLAGE fillers innehåller hyaluronsyra - ett kroppseget icke-animaliskt, ej permanent ämne - som fyller ut fina linjer & djupa veck samt bygger volym. STYLAGE är den senaste patenterade hudfillern, känd för sin unika IPN-teknologi. Den innehåller dessutom en naturlig antioxidant, mannitol, som minskar svullnad och rodnad efter behandling samt hämmar den naturliga nedbrytningsprocessen. Finns även med bedövningsmedlet Lidokain.

Priset är som behandlingen individuell och beror på vad som ska behandlas och hur stort område. Du får kostnadsförslag under din konsultation vid första besöket.
Rynkreducerande injektionsbehandling med STYLAGE fillers.

STYLAGE fillers innehåller hyaluronsyra - ett kroppseget icke-animaliskt, ej permanent ämne - som fyller ut fina linjer & djupa veck samt bygger volym. STYLAGE är den senaste patenterade hudfillern, berikad med den naturliga antioxidanten, mannitol, som minskar svullnad och rodnad efter behandling samt hämmar den naturliga nedbrytningsprocessen. Finns även med bedövningsmedlet Lidokain.

Priset beror på vad som ska behandlas och hur stort område.
Fillerbehandling med hyaluronsyra som gör dina läppar fylligare och mjukare.

Stylage Special Lips är en speciell produkt för läppar med en koncentration som liknar läpparnas egna naturliga mjukhet. Den ger inga klumpar eller ett ojämnt utseende. Passar dig som vill få naturligt vackra läppar, önskar framhäva och markera dina läppar eller bara få bort smårynkor i läppkonturen.

Alla STYLAGE fillers innehåller hyaluronsyra - ett kroppseget icke-animaliskt, ej permanent ämne - som fyller ut fina linjer & djupa veck samt bygger volym. STYLAGE är den senaste patenterade hudfillern, berikad med den naturliga antioxidanten, mannitol, som minskar svullnad och rodnad efter behandling samt hämmar den naturliga nedbrytningsprocessen. Finns även med bedövningsmedlet Lidokain.

Pris 3500 kr

Behandling med IPL

Permanent hårreducering.

Behandlingen kan bara utföras på strån med pigment - stråna måste vara mörkare än huden. 3-6 behandlingar med 6-8 veckors mellanrum brukar rekommenderas.

Du får inte ha solat aktivt 4-6 veckor före behandlingen. Gäller även användning av brun-utan-solkrämer.

Om du tidigare plockat stråna med pincett måste du vänta minst 4 veckor innan behandling kan utföras. Under tiden går det bra att raka.

Boka alltid en gratis konsultation före din första behandling. Då får du info om behandlingsupplägg och kostnadsförslag.
Rabatt ges vid kurbehandlingar.
Permanent hårreducering.

Behandlingen kan bara utföras på strån med pigment - stråna måste vara mörkare än huden. 3-6 behandlingar med 6-8 veckors mellanrum brukar rekommenderas.

Du får inte ha solat aktivt 4-6 veckor före behandlingen. Gäller även användning av brun-utan-solkrämer.

Om du tidigare plockat stråna med pincett måste du vänta minst 4 veckor innan behandling kan utföras. Under tiden går det bra att raka.

Boka alltid en gratis konsultation före din första behandling. Då får du info om behandlingsupplägg och kostnadsförslag.
Rabatt ges vid kurbehandlingar.
Permanent hårreducering.

Behandlingen kan bara utföras på strån med pigment - stråna måste vara mörkare än huden. 3-6 behandlingar med 6-8 veckors mellanrum brukar rekommenderas.

Du får inte ha solat aktivt 4-6 veckor före behandlingen. Gäller även användning av brun-utan-solkrämer.

Om du tidigare plockat stråna med pincett måste du vänta minst 4 veckor innan behandling kan utföras. Under tiden går det bra att raka.

Boka alltid en gratis konsultation före din första behandling. Då får du info om behandlingsupplägg och kostnadsförslag.
Rabatt ges vid kurbehandlingar.
Permanent hårreducering.

Behandlingen kan bara utföras på strån med pigment - stråna måste vara mörkare än huden. 3-6 behandlingar med 6-8 veckors mellanrum brukar rekommenderas.

Du får inte ha solat aktivt 4-6 veckor före behandlingen. Gäller även användning av brun-utan-solkrämer.

Om du tidigare plockat stråna med pincett måste du vänta minst 4 veckor innan behandling kan utföras. Under tiden går det bra att raka.

Boka alltid en gratis konsultation före din första behandling. Då får du info om behandlingsupplägg och kostnadsförslag.
Rabatt ges vid kurbehandlingar.
Permanent hårreducering.

Behandlingen kan bara utföras på strån med pigment - stråna måste vara mörkare än huden. 3-6 behandlingar med 6-8 veckors mellanrum brukar rekommenderas.

Du får inte ha solat aktivt 4-6 veckor före behandlingen. Gäller även användning av brun-utan-solkrämer.

Om du tidigare plockat stråna med pincett måste du vänta minst 4 veckor innan behandling kan utföras. Under tiden går det bra att raka.

Boka alltid en gratis konsultation före din första behandling. Då får du info om behandlingsupplägg och kostnadsförslag.
Rabatt ges vid kurbehandlingar.
Permanent hårreducering.

Behandlingen kan bara utföras på strån med pigment - stråna måste vara mörkare än huden. 3-6 behandlingar med 6-8 veckors mellanrum brukar rekommenderas.

Du får inte ha solat aktivt 4-6 veckor före behandlingen. Gäller även användning av brun-utan-solkrämer.

Om du tidigare plockat stråna med pincett måste du vänta minst 4 veckor innan behandling kan utföras. Under tiden går det bra att raka.

Boka alltid en gratis konsultation före din första behandling. Då får du info om behandlingsupplägg och kostnadsförslag.
Rabatt ges vid kurbehandlingar.
Permanent hårreducering.

Behandlingen kan bara utföras på strån med pigment - stråna måste vara mörkare än huden. 3-6 behandlingar med 6-8 veckors mellanrum brukar rekommenderas.

Du får inte ha solat aktivt 4-6 veckor före behandlingen. Gäller även användning av brun-utan-solkrämer.

Om du tidigare plockat stråna med pincett måste du vänta minst 4 veckor innan behandling kan utföras. Under tiden går det bra att raka.

Boka alltid en gratis konsultation före din första behandling. Då får du info om behandlingsupplägg och kostnadsförslag.
Rabatt ges vid kurbehandlingar.
Beroende på omfattningen av problemen upprepas behandlingen efter behov med 2-3 veckors mellanrum tills fullgott resultat uppnås. Vanligtvis behövs 1-3 behandlingar.

Du får inte ha solat aktivt 4-6 veckor före behandlingen. Gäller även användning av brun-utan-solkrämer.

Boka alltid en gratis konsultation före din första behandling. Då får du info om behandlingsupplägg och kostnadsförslag.
Rabatt ges vid kurbehandlingar.
Beroende på omfattningen av problemen upprepas behandlingen efter behov med 2-3 veckors mellanrum tills fullgott resultat uppnås. Vanligtvis behövs 1-3 behandlingar.

Du får inte ha solat aktivt 4-6 veckor före behandlingen. Gäller även användning av brun-utan-solkrämer.

Boka alltid en gratis konsultation före din första behandling. Då får du info om behandlingsupplägg och kostnadsförslag.
Rabatt ges vid kurbehandlingar.
Beroende på omfattningen av problemen upprepas behandlingen efter behov med 2-3 veckors mellanrum tills fullgott resultat uppnås. Vanligtvis behövs 1-3 behandlingar.

Du får inte ha solat aktivt 4-6 veckor före behandlingen. Gäller även användning av brun-utan-solkrämer.

Boka alltid en gratis konsultation före din första behandling. Då får du info om behandlingsupplägg och kostnadsförslag.
Rabatt ges vid kurbehandlingar.
Hudföryngring med IPL är en behandling där ljuset verkar på djupet i huden och stimulerar till nybildning av kollagen och elastin. Spänst och elasticitet förbättras och huden får en finare lyster och ett ungdomligare utseende.

För bästa resultat rekommenderas en kur om 4-6 behandlingar med ca 3 veckors mellanrum.
Hudföryngring med IPL är en behandling där ljuset verkar på djupet i huden och stimulerar till nybildning av kollagen och elastin. Spänst och elasticitet förbättras och huden får en finare lyster och ett ungdomligare utseende.

För bästa resultat rekommenderas en kur om 4-6 behandlingar med ca 3 veckors mellanrum.

CryoAlfa

Kryoterapi (”Kall kirurgi”) är en beprövad och effektiv behandling, som snabbt och enkelt avlägsnar olika godartade hudförändringar utan att skada frisk vävnad.

Endast 1-3 behandlingar brukar krävas för önskat resultat beroende på storlek och djup av behandlingsområdet.

Kryobehandling används för att ta bort följande typer av godartade hudförändringar:

- Skin tags och fibrom (mjuka utväxter på huden)
- Körsbärsangiom (röda födelsemärken)
- Seborriska keratoser (åldersvårtor, mjällvårtor)
- Åldersfläckar
- Pigmenteringar

Kontakta oss gärna för en konsultation!

Viktigt!
Om det är födelsemärken du vill ta bort, är det viktigt att du först fått dem bedömda av läkare. Vi rekommenderar att du först besöker din vårdcentral. Där kan de hjälpa dig att bedöma eller remittera dig vidare till hudmottagning för ytterligare bedömning.

Vi behandlar bara godartade hudförändringar och har inte möjlighet till provtagning.

PRISLISTA
En hudförändring, max 1 cm i diameter - 500 kr
Två hudförändringar, max 1 cm i diameter - 750 kr
Tre hudförändringar, max 1 cm i diameter - 1000 kr

Vill du ta bort 4 eller fler hudförändringar är kostnaden för de första 3 hudförändringar 1000 kr och därefter 150 kr/hudförändring. (Gäller vid ett och samma behandlingstillfälle)

JETT Plasma

Övre och/eller undre ögonlockslyft

JETT Plasma Gold är en gniststrålebehandling med högt energiinnehåll som erbjuder effektiv huduppstramning, speciellt lämplig för behandling av rynkor/linjer runt ögon och mun samt ögonlockslyft.

Det är också en behandling som eliminerar och korrigerar oönskade huddefekter, allt från kärl-/pigmentförändringar till godartade hudförändringar. Behandlingen utförs som enstaka korrigerande behandling, men kan vid behov upprepas.

JETT Plasma Gold är en sk ablativ behandling (ytslipande) som initialt ger svullnad och lätt rodnad. Rodnaden övergår till att utveckla en skorpa som försvinner när huden är läkt, vanligtvis inom 3-5 dagar. Under läkningstiden är det viktigt att följa de behandlingsrekommendationer som följer efter behandlingen.

Pris från 5500 kr.
Rökrynkor / Munvinklar / Mungipor / Över- & Underläpp

JETT Plasma Gold är en gniststrålebehandling med högt energiinnehåll som erbjuder effektiv huduppstramning, speciellt lämplig för behandling av rynkor/linjer runt ögon och mun samt ögonlockslyft.

Det är också en behandling som eliminerar och korrigerar oönskade huddefekter, allt från kärl-/pigmentförändringar till godartade hudförändringar. Behandlingen utförs som enstaka korrigerande behandling, men kan vid behov upprepas.

JETT Plasma är en sk ablativ behandling (ytslipande) som initialt ger svullnad och lätt rodnad. Rodnaden övergår till att utveckla en skorpa som försvinner när huden är läkt, vanligtvis inom 3-5 dagar. Under läkningstiden är det viktigt att följa de behandlingsrekommendationer som följer efter behandlingen.

Rynkreducering runt munnen från 4000 kr.
Godartade hudförändringar
- Ex Hudflikar (Skin Tags), Fibrom, Keratoser (Aktinska, Angionoma, sebbore, senile), Xanthelasma

JETT Plasma Gold är en gniststrålebehandling med högt energiinnehåll som erbjuder effektiv huduppstramning, speciellt lämplig för behandling av rynkor/linjer runt ögon och mun samt ögonlockslyft.

Det är också en behandling som eliminerar och korrigerar oönskade huddefekter, allt från kärl-/pigmentförändringar till godartade hudförändringar. Behandlingen utförs som enstaka korrigerande behandling, men kan vid behov upprepas.

JETT Plasma Gold är en sk ablativ behandling (ytslipande) som initialt ger svullnad och lätt rodnad. Rodnaden övergår till att utveckla en skorpa som försvinner när huden är läkt, vanligtvis inom 3-5 dagar. Under läkningstiden är det viktigt att följa de behandlingsrekommendationer som följer efter behandlingen.

Pris från 1500 kr.
Boka gärna en konsultation före din första behandling.

Under konsultationen diskuterar vi dina önskemål och förväntningar. Vi planerar in ditt besök för behandling och du får kostnadsförslag. Konsultationen är kostnadsfri vid behandling, annars debiteras 300 kr.
JETT Plasma Silver - ”Lift & Tight” - erbjuder en behaglig, effektiv och djupverkande kurbehandling. En behandling som verkar på att reducera linjer/rynkor, upprätthålla bindvävens fasthet, jämna ut hudton och verka allmänt revitaliserande. Cellernas funktioner normaliseras och effekten är djupverkande med långtidsverkande resultat.

Behandlingen utförs som kur om 6 behandlingar. Första veckan utförs 2 behandlingar med 3-4 dagars intervall och resterande 4 behandlingar med 1 veckas mellanrum. Rekommenderas som underhållsbehandling efter 2-3 månader.

En behandling, 60 min - 1500 kr
Kur (6 beh) 6x60 min - 7500 kr
JETT Plasma Silver - ”Lift & Tight” - erbjuder en behaglig, effektiv och djupverkande kurbehandling. En behandling som verkar på att reducera linjer/rynkor, upprätthålla bindvävens fasthet, jämna ut hudton och verka allmänt revitaliserande. Cellernas funktioner normaliseras och effekten är djupverkande med långtidsverkande resultat.

Behandlingen utförs som kur om 6 behandlingar. Första veckan utförs 2 behandlingar med 3-4 dagars intervall och resterande 4 behandlingar med 1 veckas mellanrum. Rekommenderas som underhållsbehandling efter 2-3 månader.

En behandling, 30 min - 1000 kr
Kur (6 beh) 6x30 min - 5000 kr
JETT Plasma Silver - ”Lift & Tight” - erbjuder en behaglig, effektiv och djupverkande kurbehandling. En behandling som verkar på att reducera linjer/rynkor, upprätthålla bindvävens fasthet, jämna ut hudton och verka allmänt revitaliserande. Cellernas funktioner normaliseras och effekten är djupverkande med långtidsverkande resultat.

Behandlingen utförs som kur om 6 behandlingar. Första veckan utförs 2 behandlingar med 3-4 dagars intervall och resterande 4 behandlingar med 1 veckas mellanrum. Rekommenderas som underhållsbehandling efter 2-3 månader.

En behandling, 30 min - 1000 kr
Kur (6 beh) 6x30 min - 5000 kr

Fransar & Bryn

Ger dina fransar ett fantastiskt fint lyft samtidigt som de ser längre och fylligare ut! Under behandlingen, böjer man de egna fransarna så att de får ett permanent fint och naturligt lyft som sitter i ca 4-8 veckor. Hur länge beror på dina fransars egna växtcykel. Böjen håller tills dess att din egen frans naturligt trillar av och byts ut mot en ny.
Ca 45 min, 650 kr

Inkl. fransfärg, 800 kr
Inkl. frans- & brynfärg inkl. plockning av bryn, 875 kr
Vi plockar och stylar dina bryn.
ca 15 min, 190 kr
Vi färgar dina fransar och bryn samt plockar & stylar brynen.
ca 30 min, 350 kr

I samband med ansiktsbehandling 295 kr
Vi färgar dina fransar eller bryn. I samband med färgning av brynen ingår plockning och styling.
Ca 20 min, 250 kr

I samband med ansiktsbehandling 200 kr
Vi färgar dina fransar och plockar/stylar dina bryn.
Ca 30 min, 295 kr

Färganalys

Alla kan ha alla färger! Det gäller bara att hitta rätt ton och nyans...
Utifrån din hudton, hårfärg och ögonfärg bestämmer vi om du är sommar, vinter, vår eller höst. Du får sedan en make up i dina personliga färger, samt ett färgpass att ta med hem.
Ca 120 min 1495 kr

Kroppsbehandlingar

En skön avkopplande helkroppsmassage som ökar cirkulationen och ger harmoni till kropp & själ.
Ca 55 min, 650 kr
En skön avkopplande massage med fokus på axlar, nacke & rygg.
Ca 25 min, 340 kr
Hanakasumi som betyder “Blomblad för vinden” är en av Sothys unika signaturbehandlingar. En japanskinspirerad massage med fotakupressur - ljuvligt doftande av Lotus & Körsbärsblom! En behandling som tar dig på en lång resa och djupaste avslappning i ditt sinne.
Ca 60 min 795 kr

Hud & Hälsa

Hur din hud mår beror till stor del på hur din kropp mår för övrigt. Här på Hud & Hälsa inriktar vi oss därför på att kombinera effektiva hudbehandlingar med tips & råd om en bättre hälsa.

Vi erbjuder allt från klassiska ansiktsbehandlingar och sköna kroppsbehandlingar till microneedling, diamantslipning och hyaluronsyrefillers (Infuzion & Stylage) i en lugn, trivsam och personlig miljö.

Välkommen att boka din tid!

Annika Svedberg
aukt. hudterapeut,
leg. operationssjuksköterska

Show contact information
Websted
Åbningstider Måndag - stängt
Tisdag & Onsdag kl. 10 - 18
Torsdag kl. 11 - 19
Fredag kl. 10 - 15
Adresse
Nygatan 17
553 16 Jönköping
Åbn i Google Maps 🗗