What would you like to book?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Gift cards

Sjukgymnastik Återbesök

Bokas efter 1080MAP rörelseanalys eller ett nybesök. Behandling och övningar ingår.
Bokas efter 1080MAP rörelseanalys eller ett nybesök. Behandling och övningar ingår.

Sjukgymnastik Nybesök

För dig som vill ha en mer djupgående och mätbar rörelseanalys av din rörlighet och stabilitet för att lättare hitta orsaken till smärta och nedsatt prestation. Även behandling och 3-4 individuellt anpassade hemövningar ingår.
Grundlig undersökning, utprovning och korrigering ingår. Skoinläggen är färdiga att ta med sig hem efter besöket.
Är ett alternativ till 1080MAP rörelseanalys där grundlig undersökning, behandling och 3-4 individuellt anpassade hemövningar ingår.

Jessica Parnevik-Muth

Jessica är legitimerad sjukgymnast i Sverige och USA med brinnade intresse för att analysera och hitta den verkliga orsaken till smärta. Området där vi har ont kompenserar ofta för en annan del i kroppen som inte gör det den ska.

Hon är med sin inspiration och sitt brinnande intresse för rörelseanalys, biomekanik och funktionell träning en mycket uppskattad föreläsare. Sedan 2001 föreläser hon i ämnena både nationellt och internationellt.

Hon är även en av grundarna till det validerade och reliabilitet säkrade testsystemet 1080 Movement Assessmet Profile (1080MAP).

Om du är intresserade av att få fram din fulla potential, hitta orsaken till din smärtproblematik, utprova personligt anpassade skoinlägg eller skräddarsydda föreläsningar så hjälper hon dig gärna.

Utbildning
Legitimerad sjukgymnast i Serige och USA med vidare utbildningar inom idrottsmedicin, ortopedisk mauell terapi (OMT), biomekanik, kognitiv beteende terapi (KBT), Anatomy Trains, certifierad Fellow of Applied Functional Science och Nike 360 Golf Performance Specialist via Gray Institute. Gör personligt anpassade skoinlägg.

Show contact information
Website
Address
Erik Dahlbergsgatan 37, ingång runt hörnet på Armfeltsgatan
115 32 Stockholm
Open in Google Maps 🗗