Book Massage helkropp med ansiktsbehandling 80 min , 1.150,00 kr

Börjar med en kroppsmassage av hela kroppen, som därefter övergår i en ansiktsbehandling under en mentalt avslappnande massage av ansikte och dekolletage samt skalp. Produkter anpassas.

Medlem i Sveriges Hudterapeuters RiksorganisationMedlem i Sveriges fotterapeuter

Spakällan

- Vill du boka relaxrum, parbehandling eller göra ett tillval till din behandling? Ring vår reception eller mejla till post@spakallan.nu

SPAKÄLLAN - DIN HUD-, SPA- OCH FOTSPECIALIST I GAMLA STADEN, ESKILSTUNA - Spakällan ligger vackert beläget i Gamla Staden i Eskilstuna. Besökare hos oss brukar framhäva vår trevliga personal, vår trivsamma miljö och vår goda kvalité som skäl till sin återkomst. Vi vill ge Eskilstuna ett centrum för avkoppling och med vår förebyggande inriktning vill vi inspirera våra kunder om en hälsosam vardag. Hos oss hittar Ni, Er personal, Era nära och kära ny energi till ett nytt välbefinnande i vardagen.

Spakällan erbjuder massage, kroppsbehandlingar, fotvård, relaxrum och lättare förtäring. Vi är återförsäljare av produkter som Babor, Maria Åkerberg, vilka också är de produkter som vi använder i våra behandlingar.

Låt själen möta kroppen i hjärtat av Gamla Staden. Välkommen in!

Show contact information
Website
Opening hours Måndag-Fredag 9-18

Lördag 10-16

Övrig tid efter överenskommelse.
Address
Köpmangatan 68
63340 Eskilstuna
Gamla Staden
Open in Google Maps 🗗