Mitä haluat varata?


Varmt Välkommen ~ Warm Welcome ~ Bienvenue

Vill du hitta balans, djup avslappning, släppa på spänningar och smärta i leder, muskler, organ, nervsystem. Varmt välkommen att boka tid

Jag arbetar som kroppsterapeut sedan 2005 och är registrerad via Kroppsterapeuternas Yrkesförbund där hon är kvalitetssäkrad och kompetensutvecklad
 
Min praktik utgår från de fem elementen, rotad i mindful kommunikation. Bakgrund i Kinesisk Medicin, positiv och transpersonal psykologi.

Boka en helkroppsbehandling i Zen Shiatsu 
Eller en fokusbehandling ~ käkledsbehandling; nacke, huvud & ansikte; mage, matsmältning&organ; meditation & andningsövningar; 5 element coaching; 

www.linamoves.com

* I speak english * Je parle français


Klarna
Offers online payment with Klarna

Fokusbehandlingar

Spända käkar och gnisslande tänder beror på en myriad av saker. Med Linas kunskap i Japansk kroppsterapi, Kinesisk medicin, smärthantering samt neurologisk diplomati får du en behandling samt verktyg för att ta hand om käkarna, öka kroppsmedvetenheten kring områden och hur det är kopplat till övriga kroppen och sinnet för att komma till roten med situationen.
Fokus in mot magen, matsmältningen och organen. Med mjuka tryck och guidad andning stödjer behandlingen detta område att lösa upp spänningar som kan störa det viktiga arbete som kroppen gör. Med Linas kunskap inom Kinesisk Medicin, akupressur, akupunktur och kroppsterapi får du bästa tänkbara stöd.
Fokus på nacke och huvud. Lina använder sig av all sin skicklighet från Zen shiatsu, kranio sakral terapi, EFT, akupressur för att stödja och lösa upp spänningar och trötthet i nacke, huvud och ansikte.

Personlig träning/utveckling

Personlig utveckling utifrån kinesisk medicin, baserat på yin&yang principerna och de fem elementen, eller egentligen de fem faserna. Vi går genom dessa faser till vardags, i alla skeenden i livet. Genom att reflektera över sig själv genom detta perspektiv kan du komma till en djupare insikt om vad du känner och behöver öva på för att finna harmoni och balans i livet.
Vi övar på att grunda oss innan en meditation med enkla rörelser och andningsövningar.
Det finns olika former av meditation och andningsövningar och Lina anpassar efter den form som stödjer dig bäst just nu.

Zen Shiatsu

Lina Shiatsu

Varmt Välkommen till Lina Moves!

Lina arbetar som kroppsterapeut sedan 2005 och är registrerad via Kroppsterapeuternas Yrkesförbund där hon är kvalitetssäkrad och kompetensutvecklad.

Hennes praktik utgår från de fem elementen/faserna, rotad inom mindful kommunikation praktiserar Lina deep listening. Hennes teoretiska bakgrund är från Kinesisk Medicin, positiv och transpersonal psykologi.

Du kan boka:
Meditation
Zen Shiatsu
Akupunktur
Moxa
Reiki
5 Element/Zen Coaching
Rörelse & andningsanalys


För mer information är ni välkomna att emaila

Hjärtligt välkomna till Lina Moves!

www.linamoves.com

Show contact information
Verkkosivu
Aukioloajat 8-17
Osoite
Ringvägen 126
116 61 Stockholm
Södermalm
Avaa Google-kartoissa 🗗