Mitä haluat varata?

skin&care SPA är ett modernt, exklusivt cityspa som utför professionella ansikts och kroppsbehandlingar för ditt välbefinnande. På skin&care SPA upplever du hög kvalite, goda resultat och total avkoppling. Under din behandling står du som kund i fokus och vi gör allt vi kan för att anpassa behandlingen efter dina önskemål. Vi använder produkter från resultatinriktade hudvårdsmärket Dermalogica och nu även från det prestigefyllda märket Natura Bissé. Spabehandlingar utförs med Kerstin Florians välkända och väldoftande kroppsprodukter.

Vi har även en relaxavdelning med jacuzzi, perfekt att hyra för en mysig stund med nära och kära eller varför inte avsluta en skön behandling med ett varmt bad, fruktfat och dryck. 

Jacuzzibad 2-4 pers 90 min. . . . 295kr per/person

Jacuzzibad 2-4 pers 120 min. . . 395kr per/person
(Vid 120 min bad ingår produkter för kunna utföra egen ansiktskur med peeling och mask)

För bokning av jacuzzibad eller spapaket nedan (behandling+jacuzzibad) kontakta oss på 0768765103 eller info@skinandcare.nu

SPA ritual duo 120 min . . . . . .  695kr/person 
Ta med någon du tycker om och njut av 30 min Express ansiktsbehandling eller 30 min kroppsbehandling följt av 60 min jacuzzibad i vårt privata relaxrum, inkl. frukt och dryck.

SPA ritual duo relax 150 min . .  895kr/person
Total avslappning för två. Börja med 60 min klassisk ansiktbehandling eller 60 min kroppsbehandling följt av 60 min jacuzzibad i vårt privata relaxrum, inkl frukt och dryck.

Vi ser fram emot att få ta hand om dig! Hälsningar Jennie, Louise, Louise och Christine.
Klarna
Offers online payment with Klarna

Ansiktsbehandlingar

Låt huden få maximalt med ny lyster, C-vitamin och näring. Med hjälp av kraftfull syrapeeling som arbetar på hudstruktur, hudton och cellförnyelse tillsammans med en mask som ger huden all ny näring den behöver får vi en totalt återfuktad och glowig hud! Välj mellan olika koncentrerade serum t.ex. hyualuronsyra för djup fukt eller retinol 1% för kraftfull uppstramning. Inte nog med det vi gör en lättare portömning av näsa, samt färgar och formar bryn.

Rengöring, syrapeeling, ånga, lätt portömning, färg och form av bryn, massage i mask.
En behandling för dig med begränsad tid. Upplev en återfuktad hy med mycket glow.
(Rengöring, syrapeeling, massage i fuktmask, creme)
En skräddarsydd ansiktsbehandling med fokus på resultat. Upplev både djupgående rengöring, specialserum och massage.
(Rengöring, ånga, peeling, portömning, brynplock, massage, mask, creme)
Skin&cares favorit behandling. En avslappnande behandling som ger en strålande hy, vi arbetar med syrapeeling samt färgar fransar och bryn.

Rengöring, syrapeeling, frans och brynfärg, forming av bryn, skalpmassage, serum, massage i mask, creme
När du önskar att behandlingen inkluderar allt då väljer du denna. Du får både djupgående rengöring samt frans och brynfärg. Upplev en strålande hy med ökad lyster.

Rengöring, ånga, peeling, portömning, frans och brynfärg, brynplock, skalpmassage, serum, massage, mask, creme
En specialbehandling för dig med problemhy som behöver mer djupgående behandling med längre rengöring, peeling och portömning. Vi använder apparatur som har god effekt på acne.

Rengöring, peeling, ånga, portömning, serum, massage i mask, creme
Det bästa av två världar. Inled behandlingen med ca. 25 min ryggmassage följt av en 60 min signatur ansiktsbehandling. Välj aromaolja som passar just dig och låt kropp och själ uppleva total avslappning.

( 25 min ryggmassage, rengöring, syrapeeling, frans och brynfärg, form av bryn, skalpmassage, serum, massage i mask, creme)
Natura Bissé anses vara ett av världens mest prestigefyllda och mest effektfulla hudvårdsmärken. FaceLift by Natura Bissé är en innovativ ansiktsbehandling som ger ett enastående lyft och efterlämnar en totalt återfuktad och strålande hy. Med en trestegs syrapeeling och tre typer av kollagen definierar och skulpterar vi din ansiktskontur för ett maximalt resultat. Upplev något nytt och fantastiskt.
En kraftfull antioxidant behandling som boostar din hud med
C-vitamin och Natura bissés aktiva högteknologiska produkter. Denna näringsrika behandling väcker alla sinnen,
stimulerar kollagenproduktionen, minskar inflammation och
ger intensivt med fukt som får din hud att stråla! C-vitamin jobbar fantastiskt bra på pigmenteringar, lyster och jämnare hudton. Aktiva engångsampuller och en kraftfull syrapeeling.
Erbjudande 895kr (ord.pris 1195kr)

Kemisk peeling

Pro Power Peel är vår mest kraftfulla
kemiska peeling för djupare strukturförbättring.
Denna professionella behandling kan anpassas efter
olika hudtillstånd och är bland annat mycket effektiv
vid ojämn pigmentering, tilltäppta/vidgade porer, grov
ytstruktur samt linjer och förlorad spänst.
(rengöring, Pro Power Peel, aktivt serum, avslutande kräm)

En kur på 3-6 gånger ger hållbara och långsiktiga
resultat, men Pro Power Peel kan även utföras som
en enskild behandling med fokus på lyster och
jämnare hudyta.

Ej lämpligt på gravida/ammande, dig som går på acnemedicin/hudförtunnande preparat eller dig som är under 18 år.
ERBJUDANDE! Pris 595:- (ord.pris 995:-)
En kemisk peeling som arbetar på hudstruktur, porer, fina linjer, pigmentering och acne.
Syrorna kan kännas på huden men behöver inte göra det.
1 behandling ger fukt, lyster och bättre hudstruktur. En kur om 3-5 gånger arbetar på fina linjer, pigmentering och grövre hudstruktur.

Inför behandlingen ska man ha följande i åtanke; behandlingen utförs ej på gravida eller personer som medicineras mot acne. Före behandlingen bör du använda ordentligt med fukt på din hud och du ska undvika vaxning i området. Efter behandlingen ska solskydd användas dagligen och direkt solexponering ska undvikas de första 2-3 veckorna.

åldersgräns 18 år.

Microneedling

Avancerad nålbehandling som ger synbara resultat på rynkor, ärr, pigmenteringar och ojämn hudstruktur. Sterila nålar penetrerar huden och sätter igång en läkningsprocess som ger oss fantastiska resultat. Inkluderar peeling, serum och avslutande lugnande mask. Görs bäst i kur på 4-6 gånger, vid kur utgår 10% rabatt på samtliga behandlingar.

Vi rekommenderar att du inte tar något smärtstillande preparat innan då detta ökar risken för blåmärke.

ej lämpligt på gravida/ammande, dig som går eller nyligen har gått på acnemedicin/andra hudförtunnande preparat/ blodförtunnande preparat.
åldersgräns 18 år

Fransar och bryn

Borttagning av Fransförlängning, tvättning av fransarna och sen sätter vi ett nytt set.
Lämpligt om du byggt fransarna på någon annan salong.

åldersgräns 16 år.
Fransförlängning med singelmetoden. För varje naturlig ögonfrans sätter vi en syntetisk frans vilket ger ett vackert och naturligt resultat.

åldersgräns 16 år.
Påfyllning av singelfransar senast 3 veckor efter ditt besök hos oss, om mer än 3 veckor räknas detta som nytt set.
Om du gjort ditt set på en annan salong räknas detta som nytt set då vi inte kan garantera hållbarheten på någon annans arbete.
Om du använt mascara på dina fransar räknas detta också som nytt set då vi inte kan garantera hållbarheten.

Det är helt normalt att tappa fler fransar på bara ett öga. Saker som stress/hormoner/mediciner kan påverka hur snabbt man tappar fransarna.
Viktigt att du följer skötselråden för bästa hållbarhet.
Formning av bryn enligt önskemål. Pincett eller vax.
Formning och färg av bryn enligt önskemål.
Formning av bryn och färg av fransar enligt önskemål.
Färgning av fransar och bryn, formning av bryn.
Upplev böjda fransar alltid. Med Elleebanas produkter böjer vi fransarna permanent, hållbarhet ca. 5-6 veckor. För en intensivare känsla färgar vi fransarna och avslutar med en närande keratinbehandling.
Upplev böjda fransar alltid. Med Elleebanas produkter böjer vi fransarna permanent, hållbarhet ca. 6-8 veckor. För en intensivare känsla färgar vi fransarna och avslutar med en närande keratinbehandling. Vi färgar och formar även brynen.

Manikyr

Klassisk manikyr. Vi formar naglarna, putsar på nagelbanden, lättare handmassage och lackning av naglarna. Hållbarhet ca. 7 dagar. Vi använder oss av det välkända märket CND som har ett fantastiskt utbud av kvalitets lacker.
Klassisk manikyr där vi formar dina naglar, putsar på nagelbanden och lackning av naglar med Shellac. Shellac är en mer hållbar variant av nagellack som har en högglansig finish i ca 14 dagar. Önskar du ta av Shellac gör du ett återbesök eller köper ett removekit med dig hem.
Som Klassisk manikyr inkl shellac fast behandlingen inleds med en skonsam avtagning av tidigare material.
Vi slipar inte bort lacket utan använder en närande remover för att få bort tidigare shellac.

Pedikyr

Klassisk pedikyr för friska fötter som vill bli fina. Sitt skönt i våra fåtöljer och njut av ett värmande fotbad följt av formning av naglar, putsning av nagelband, filning av fötter, fotmassage, lackning av naglar, avslutande nagelolja och fotcreme.

Injektioner

Microbotox är en avancerad teknik där utspädd botox används, antingen bara botox eller blandad med ex hyaluronsyra eller/och vitamin. Botox ger en utslätande effekt och hyaluronsyra återfuktar på djupet.
Förbättrar rosacea, acneärr, oljig hud, stora porer, jämnhet i huden.
Håller ca 3 månader.
Restylane Skinbooster återför hyaluronsyra och vatten till huden och ger tillbaka fukt och volym inifrån. Effekten blir en hud med "glow" där små fina rynkor och linjer försvinner. Passar alla åldrar och de flesta områden i ansiktet och på händerna. Behandlingen görs i en serie och effekten sker gradvis. Elasticiteten förbättras ända upp till 6 månader efter behandlingen. Kroppens eget kollagen förbättras och den hudförbättringen är bestående, däremot behöver behandlingen upprepas för att huden ska behålla hyaluronsyrans effekt..
Fillers innehåller olika kombinationer av naturlig hyaluronsyra som fyller ut huden och på så vis kan skapa mer definierade kindben, större läppar eller fylla ut linjer eller acneärr.

Vi arbetar med flera av de ledande märkena på marknaden. Restylane, Juvederm, Stylage och Belotero.

Filler 0,5 ml 2000kr
Filler 1 ml 3000kr
Botox är en säker metod för att få ett mer avslappnat uttryck i ansiktet och för motverka linjer. Används på flera område i ansikte men vanlig behandling mot argrynkan, lyfta brynen, minska linjer i pannan.

Botox 1 område 2000kr
Botox 2 område 3000kr
Botox 3 område 4000kr
Vår injektionssköterska är ett proffs på injektioner och hjälper dig självklart att guida dig till din optimala behandling. Tillsammans diskuterar ni vilka resultat du önskar uppnå och vad som krävs för att nå dit. Kanske en kombination av både botox och fillers? Boka en konsultation för att få veta mer.

Massage

En behandling med fokus på nacke, axlar och rygg. Har du en typisk stelhet av stillasittande jobb vid dator eller liknande är denna behandling rätt. Vi masserar ut spänningar och ökar genomblödningen.
En behandling för total avkoppling. Vi inleder behandlingen med varma handdukar på fötterna för att sedan massera igenom hela kroppen för att musklerna ska slappna av totalt. Välj aromaolja som passar din sinnesstämning.
Njut av en längre helkroppsmassage. Upplev total avslappning och välj en aromaolja som passar din sinnesstämning. Därefter masserar vi hela kroppen inkl. längre fotmassage och avslutningsvis ansiktsmassage.

Spabehandlingar

En helkroppsskrubb med en väldoftande saltskrubb, avslutas med mjuk kroppsolja med doft av lavendel.
Helkroppsskrubb med väldoftande saltskrubb. Avslutningsvis masserar vi in härlig kroppsolja med doft av lavendel.
Inleds med en härlig saltskrubb därefter packas du in i lugnande och återfuktande aloe vera. En lättare ansiktskur utförs med peeling och mask. Perfekt före eller efter solsemestern.
Låt ingefärans värmande egenskaper stärka ditt välbefinnande. Kroppen skrubbas, därefter masseras rygg, nacke och axlar i varm olja. Avslutningsvis både ansikts och fotmassage.
Andas in doften av lavendel, bäddas ner i en varm säng och njut av en kroppsskrubb följt av en inpackning i olja, lättare ansiktskur och avslutande en lättare helkroppsmassage.
När du vill skämma bort dig själv och känna dig strålande från topp till tå. Kuren inleds med kroppsskrubb, inpackning i närande olja och ansiktsbehandling. Därefter njuter du av en lättare pedikyr och manikyr. Frukt och dryck ingår. Total tid 2,5 timme.

OBS! Behandlingen måste bokas på telefon: 0768765103

Vaxning kvinnor

Vaxning av överläpp
Vaxning av hakan (endast tunna, till något grövre hår) och överläpp.
Vaxning av armar
Vaxning av armhålor med ett mildare hårdvax för motverka irritation.
Vaxning av bikinilinje med mildare hårdvax för motverka irritationer.
Intimvaxning med hårdvax (vax utan remsor)
Vaxning av halva ben. Klassisk vaxning av nedre delen av benen och knäet.
Vaxning av halva ben och bikinilinjen. Klassisk vaxning av nedre delen av benen och knäet men också bikinilinjen.
Vaxning av halva ben, bikinilinje och armhålor. Klassisk vaxning av nedre delen av benen och knäet. Inkluderar bikinlinje och armhålor.
Vaxning av halva ben och brasiliansk med hårdvax.
Vaxning med rollervax av halva ben och sedan intimvaxning och armhålor med hårdvax.
Vaxning av hela ben. Klassisk vaxning av hela ben.
Vaxning av hela ben och bikinilinje. Klassisk vaxning av hela ben och vaxning av bikinilinje med hårdvax för skonsammare hårborttagning.
Vaxning av hela ben, bikinilinje och armhålor. Klassisk vaxning av hela ben och vaxning av bikinilinje och armhåla med hårdvax för skonsammare hårborttagning.
Vaxning av hela ben och brasiliansk med hårdvax.
Vaxning med rollervax av halva ben och sedan intimvaxning och armhålor med hårdvax.

Vaxning sugaring

Vaxning män

Vaxning av framsida (bröst+mage).
Vaxning av baksida (rygg+axlar).
Vaxning av hel överkropp, ej armar. Bröst, mage, rygg och axlar ingår.

skin&care SPA

skin&care SPA
är ett modernt, exklusivt cityspa som utför professionella ansikts och kroppsbehandlingar för ditt välbefinnande. På skin&care SPA upplever du hög kvalite, goda resultat och total avkoppling . Under din behandling står du som kund i fokus och vi gör allt vi kan för att anpassa behandlingen efter dina önskemål. Vid ansiktsehandlingar erbjuder vi hudvårdsmärkena Dermalogica och Natura Bissé och vid spabehandlingar använder vi oss av Kerstin Florian.
Vi har även en relaxavdelning med jacuzzi, perfekt att hyra för en mysig stund med nära och kära eller varför inte avsluta en skön behandling med ett varmt bad, fruktfat och dryck.

Show contact information
Verkkosivu
Aukioloajat Mån-Fre 10-18
Lördag 10-15
Söndag stängt
Övriga tider enligt överenskommelse.
Osoite
Snedgränd 1
271 34 Ystad
Gågatan i Ystad
Avaa Google-kartoissa 🗗