Mitä haluat varata?

skin&care SPA är ett modernt, exklusivt cityspa som utför professionella ansikts och kroppsbehandlingar för ditt välbefinnande. På skin&care SPA upplever du hög kvalite, goda resultat och total avkoppling. Under din behandling står du som kund i fokus och vi gör allt vi kan för att anpassa behandlingen efter dina önskemål. Vi använder produkter från resultatinriktade hudvårdsmärket Dermalogica och nu även från det prestigefyllda märket Natura Bissé. Spabehandlingar utförs med Kerstin Florians välkända och väldoftande kroppsprodukter.

Vi har även en relaxavdelning med jacuzzi, perfekt att hyra för en mysig stund med nära och kära eller varför inte avsluta en skön behandling med ett varmt bad, fruktfat och dryck. 

Jacuzzibad 2-4 pers 90 min. . . . 295kr per/person

Jacuzzibad 2-4 pers 120 min. . . 395kr per/person
(Vid 120 min bad ingår produkter för kunna utföra egen ansiktskur med peeling och mask)

För bokning av jacuzzibad eller spapaket nedan (behandling+jacuzzibad) kontakta oss på 0706868358 eller info@skinandcare.nu

SPA ritual duo 120 min . . . . . .  695kr/person 
Ta med någon du tycker om och njut av 30 min Express ansiktsbehandling eller 30 min kroppsbehandling följt av 60 min jacuzzibad i vårt privata relaxrum, inkl. frukt och dryck.

SPA ritual duo relax 150 min . .  895kr/person
Total avslappning för två. Börja med 60 min klassisk ansiktbehandling eller 60 min kroppsbehandling följt av 60 min jacuzzibad i vårt privata relaxrum, inkl frukt och dryck.

Presentkort köpta hos oss på skin&care spa med vår logotype går ej att skriva in på bokadirekt vid bokning. Uppge i meddelande att du innehar presentkort och ta med vid behandling. Alla våra presentkort är giltliga i 1 år.

Vi ser fram emot att få ta hand om dig! Hälsningar Jennie, Louise, Kristina och Christine.
Klarna
Offers online payment with Klarna

Elevbehandlingar

ELEVBEHANDLING
En klassisk ansiktsbehandling som inleds med rengöring och hudanalys. Därefter ånga och peeling efter hudtyp. Lätt portöming, formning av bryn och en härlig avslappnande ansikts och dekolletagemassage. Upplev en ren, strålande och återfuktad hy!
ELEVBEHANDLING
Skin&care spas favoritbehandling. En skön ansiktsbehandling som även inkluderar frans och brynfärg. Behandlingen börjar med rengöring och hudanalys. Sen peeling efter hudtyp, därefter färgas fransar och bryn och brynen plockas. Avslutningsvis en lång skön ansikts och dekolletagemassage. Känn dig som ny med återfuktad hy och färg på både fransar och bryn!
Njut av en lätt och mjuk avslappningsmassage. Hela kroppen masseras i härlig doft av lavendel.
Brynen färgas och formas enligt önskemål.
Färg av fransar och bryn, och formning av bryn enligt önskemål.
En härlig fotvård för friska fötter. Naglarna klipps och filas, hälar och förhårdnader avlägsnas, naglarna målas och behandlingen avslutas med en lättare fotmassage.

Ansiktsbehandlingar

Skräddarsydd behandling. Vi anpassar efter din huds behov. Fokus kan vara age smart, djupgående fukt, eller rengöring.
En högintensiv Dermalogicabehandling som anpassas helt
efter din hud och dina prioriterade önskemål.
En klassisk ansiktsbehandling där vi hinner både portömning och massage. Med Dermalogicas mest avancerade produkter och behandlingstekniker skapar hudterapeuten en behandling som är helt unik för just din hud. Tillsammans bestämmer vi vad just du vill fokusera på till exempel anti age, djup fukt, djuprengöring eller lugnande.
En upplevelse med helt fantastiska resultat!
(Rengöring, ånga, peeling, portömning, brynplock, massage, mask, creme)
I denna ansiktsbehandling har Jennie tagit med allt som hon själv skulle vilja få i en behandling, och resultatet är en djupt återfuktad hy och riktigt mycket lyster. Vi inleder med en djuprengöring med syrarengöring. Därefter en pensling med DERMACEUTICS milk peel, vår mest kraftfulla syrapensling med lågt pH och höga koncentrationer av syra. Sen färgar vi och formar brynen. Slussar ner hyaluronsyra, gör en uppstramande massage. Avslutningsvis en mask och massage av armarna. Riktigt avslappnande och massvis med glow!
I denna intensiva behandling jobbar vi på att huden får maximalt med ny lyster med hjälp av en kraftfull syrapeeling som arbetar på hudstruktur, hudton och cellförnyelse. Vi gör en lätt portömning, färgar och formar bryn och masserar i en mask som ger huden all näring och fukt den behöver. Med apparatur slussar vi ner anpassat serum (hyaluronsyra, retinol, mot pigment eller mot oren hy). Resultatet av denna behandling är total återfuktad och glowig hy!

Rengöring, syrapeeling, ånga, lätt portömning, färg och form av bryn, massage i mask.
Skin&cares favorit behandling. En avslappnande behandling som ger en strålande hy, vi arbetar med syrapeeling samt färgar fransar och bryn.

Rengöring, syrapeeling, frans och brynfärg, forming av bryn, skalpmassage, serum, massage i mask, creme
När du önskar att behandlingen inkluderar allt då väljer du denna. Du får både djupgående rengöring samt frans och brynfärg. Upplev en strålande hy med ökad lyster.

Rengöring, ånga, peeling, portömning, frans och brynfärg, brynplock, skalpmassage, serum, massage, mask, creme
Det bästa av två världar. Inled behandlingen med ca. 25 min ryggmassage följt av en 60 min signatur ansiktsbehandling. Välj aromaolja som passar just dig och låt kropp och själ uppleva total avslappning.

( 25 min ryggmassage, rengöring, syrapeeling, frans och brynfärg, form av bryn, skalpmassage, serum, massage i mask, creme)
Natura Bissé anses vara ett av världens mest prestigefyllda och mest effektfulla hudvårdsmärken. FaceLift by Natura Bissé är en innovativ ansiktsbehandling som ger ett enastående lyft och efterlämnar en totalt återfuktad och strålande hy. Med en trestegs syrapeeling och tre typer av kollagen definierar och skulpterar vi din ansiktskontur för ett maximalt resultat. Upplev något nytt och fantastiskt.

Kemisk peeling

Effektiv kemisk peeling för fetare hudtyp som är acnebenägen. Resultat är en lugnare, mindre fet och jämnare hud.

Med fördel görs flera behandlingar i kur, en varannan vecka vid 4 tillfälle.
EN kraftfull kemisk peeling som är en av de bästa och ledande peelingarna någonsin för hormonell pigmentering som melasma. En behandling är ofta tillräcklig för fullständigt resultat. Priset inkluderar en produkt för hemmabruk.

Konsultation krävs.
Vår starkaste kemiska peeling med:
pH värde 1,9
50% glukolsyra
10% mjölksyra
4% salicylsyra
Effekten på huden är fantastisk. Peelingen jämnar hudtonen/minskar pigmenteringar, minskar fina linjer och acneärr, ökar fylligheten i huden och ökar cellförnyelse och kollagenproduktionen. En riktig kick för huden!

Kan med fördel göras i kur om 4 gånger. 1 behandling varannan vecka för mer långsiktiga resultat och för kraftfullare resultat.

Ej lämpligt på gravida/ammande, dig som går på acnemedicin/hudförtunnande preparat eller dig som är under 18 år.
Pro Power Peel är en kraftfull kemisk peeling där vi kan arbeta på 4 olika problemområde.
Denna professionella behandling kan anpassas efter
olika hudtillstånd och är bland annat mycket effektiv
vid ojämn pigmentering, tilltäppta/vidgade porer, grov
ytstruktur samt linjer och förlorad spänst.

En kur på 3-6 gånger ger hållbara och långsiktiga
resultat, men Pro Power Peel kan även utföras som
en enskild behandling med fokus på lyster och
jämnare hudyta.

Ej lämpligt på gravida/ammande, dig som går på acnemedicin/hudförtunnande preparat eller dig som är under 18 år.

Fransar och bryn

Formning av bryn enligt önskemål. Pincett eller vax.
Formning och färg av bryn enligt önskemål.
Formning av bryn och färg av fransar enligt önskemål.
Färgning av fransar och bryn, formning av bryn.

Lash & browlift

Upplev böjda fransar hela tiden. Med Elleebanas produkter böjer vi fransarna permanent, hållbarhet ca. 6-8 veckor. För en intensivare känsla färgar vi fransarna och avslutar med en närande keratinbehandling.
Upplev böjda fransar hela tiden. Med Elleebanas produkter böjer vi fransarna permanent, hållbarhet ca. 6-8 veckor. För en intensivare känsla färgar vi fransarna och avslutar med en närande keratinbehandling. Vi färgar och formar även brynen.
Två av våra mest populära behandlingar i en.
Lashlift med färgning av fransar och Browlift med färgning och formning av bryn för en total makeover!
resultatet håller i ca 6-8v
Här laminerar vi brynen med olika vätskor för att själva kunna skapa den formen du vill ha, sedan täcker vi brynen i keratin för att stärka hårstråna. Färgning och formning av brynen ingår.
Resultatet blir tjockare, fluffigare bryn med jämnare form.
har du svårtämjade bryn som står åt alla håll? tunna bryn men långa hårstrån? eller vill du få fluffigare, tjockare brynform?
Då är detta behandlingen för dig!
resultatet håller i ca 2 mån.

Fransförlängning

Fransförlängning med singelmetoden. För varje naturlig ögonfrans sätter vi en syntetisk frans vilket ger ett vackert och naturligt resultat.

åldersgräns 16 år.
Borttagning av Fransförlängning, tvättning av fransarna och sen sätter vi ett nytt set.
Lämpligt om du byggt fransarna på någon annan salong.

åldersgräns 16 år.
Påfyllning av singelfransar senast 3 veckor efter ditt besök hos oss, om mer än 3 veckor räknas detta som nytt set.
Om du gjort ditt set på en annan salong räknas detta som nytt set då vi inte kan garantera hållbarheten på någon annans arbete.
Om du använt mascara på dina fransar räknas detta också som nytt set då vi inte kan garantera hållbarheten.

Det är helt normalt att tappa fler fransar på bara ett öga. Saker som stress/hormoner/mediciner kan påverka hur snabbt man tappar fransarna.
Viktigt att du följer skötselråden för bästa hållbarhet.

KAMPANJ Microneedling 995:-

Avancerad nålbehandling som ger synbara resultat på rynkor, ärr, pigmenteringar och ojämn hudstruktur. Sterila nålar penetrerar huden och sätter igång en läkningsprocess som ger oss fantastiska resultat. Inkluderar peeling, serum och avslutande lugnande mask. Görs bäst i kur på 4-6 gånger, vid kur utgår 10% rabatt på samtliga behandlingar.

Vi rekommenderar att du inte tar något smärtstillande preparat innan då detta ökar risken för blåmärke.

ej lämpligt på gravida/ammande, dig som går eller nyligen har gått på acnemedicin/andra hudförtunnande preparat/ blodförtunnande preparat.
åldersgräns 18 år

Injektioner

Bioremodeling för att motverka slapphet och hudens åldrande endast genom ett fåtal injektionspunkter. Profhilo stimulerar din huds produktion av hyaluronsyra, bildandet av kollagen, kerationocyter och underhudsfett. Profhilo återskapar förlorad vävnad kring tex kind och käke. Din hud återuppbyggs och stramas upp på ett naturligt, unikt och innovativt sätt utan att förändra ditt utseende. Effekten kommer delvis omedelbart men med maximal effekt två månader efter genomfört behandling. I regel rekommenderas två behandlingar med en månad emellan. Därefter kan behandlingen upprepas ex 1-2 gånger per år för att bibehålla effekten.
Bli av med ådernät och kärlspindlar. Med injektion av läkemedlet Aethoxysklerol behandlas ytliga kärl på vader, lår och knäveck. Detta läkemedel har en lokalbedövande effekt och injiceras med en mycket tunn nål i ytliga kärl på benen. Effekten blir att kärlen klistras samman och med tiden skrumpnar de ihop och försvinner. Oftast behövs 2-3 behandlingar med ca 6-8 veckors mellanrum. De närmaste veckorna efter behandlingen bör man undvika spabad, sol och hård fysisk aktivitet. Stödstrumpor rekommenderas direkt efter behandlingen för bästa läkning.
Microbotox är en avancerad teknik där utspädd botox används, antingen bara botox eller blandad med ex hyaluronsyra eller/och vitamin. Botox ger en utslätande effekt och hyaluronsyra återfuktar på djupet.
Förbättrar rosacea, acneärr, oljig hud, stora porer, jämnhet i huden.
Håller ca 3 månader.
Restylane Skinbooster återför hyaluronsyra och vatten till huden och ger tillbaka fukt och volym inifrån. Effekten blir en hud med "glow" där små fina rynkor och linjer försvinner. Passar alla åldrar och de flesta områden i ansiktet och på händerna. Behandlingen görs i en serie och effekten sker gradvis. Elasticiteten förbättras ända upp till 6 månader efter behandlingen. Kroppens eget kollagen förbättras och den hudförbättringen är bestående, däremot behöver behandlingen upprepas för att huden ska behålla hyaluronsyrans effekt..
Fillers innehåller olika kombinationer av naturlig hyaluronsyra som fyller ut huden och på så vis kan skapa mer definierade kindben, större läppar eller fylla ut linjer eller acneärr.

Vi arbetar med flera av de ledande märkena på marknaden. Restylane, Juvederm, Stylage och Belotero.

Filler 0,5 ml 2500 kr
Filler 1 ml 3500 kr
Botox är en säker metod för att få ett mer avslappnat uttryck i ansiktet och för motverka linjer. Används på flera område i ansikte men vanlig behandling mot argrynkan, lyfta brynen, minska linjer i pannan.

Botox 1 område 2000kr
Botox 2 område 3000kr
Botox 3 område 4000kr
Vår injektionssköterska är ett proffs på injektioner och hjälper dig självklart att guida dig till din optimala behandling. Tillsammans diskuterar ni vilka resultat du önskar uppnå och vad som krävs för att nå dit. Kanske en kombination av både botox och fillers? Boka en konsultation för att få veta mer.

Plasmapen

Ögonlocksplastik utan kniv - Lyft hängande ögonlock med plasmateknik. Plasmapennan avger en plasmablixt som vid kontakt med hudytan oxiderar huden (smälter bort). Efter läkning är överflödig hud borta. Resultat håller ca 3-5 år.
Plasma är det säkrare, snabbare sättet att strama upp och lyfta hängande, överflödig hud på övre eller nedre ögonlocket, reducera linjer och djupare rynkor. Behandlingen utförs med bedövningssalva. Priset inkluderar kräm för efterbehandling hemma.

Plasma är en innovation inom skönhetsindustrin.

PLASMABEHANDLINGEN efterlämnar små gulaktiga microprickar. Dessa prickar blir till små skorpor och måste få trilla bort av sig själv. Detta sker vanligtvis inom loppet av 5-7 dagar beroende på individuell läkningsförmåga. Make up kan användas efter 72 tim för att täcka det behandlade området.

Kontakta oss för mer information!
Ögonlocksplastik utan kniv - Lyft hängande påsar/rynkor under ögonen med plasmateknik. Plasmapennan avger en plasmablixt som vid kontakt med hudytan oxiderar huden (smälter bort). Efter läkning är överflödig hud borta. Resultat håller ca 3-5 år.
Plasma är det säkrare, snabbare sättet att strama upp och lyfta hängande, överflödig hud på övre eller nedre ögonlocket, reducerar linjer och djupare rynkor. Behandlingen utförs med bedövningssalva. Priset inkluderar kräm för hemmavård efter behandlingen.

Plasma är en innovation inom skönhetsindustrin.

PLASMABEHANDLINGEN efterlämnar små gulaktiga microprickar. Dessa prickar blir till små skorpor och måste få trilla bort av sig själv. Detta sker vanligtvis inom loppet av 5-7 dagar beroende på individuell läkningsförmåga. Make uo kan användas efter 72tim för att täcka det behandlade området.

Kontakta oss för mer information!
Ögonlocksplastik utan kniv - Lyft hängande ögonlock, kråksparkar eller undre ögonlock med plasmateknik. Plasmapennan avger en plasmablixt som vid kontakt med hudytan oxiderar huden (smälter bort). Efter läkning är överflödig hud borta. Resultat håller ca 3-5 år.
Plasma är det säkrare, snabbare sättet att strama upp och lyfta hängande, överflödig hud på övre eller nedre ögonlocket, reducerar linjer och djupare rynkor. Behandlingen utförs med bedövningssalva. Priset inkluderar kräm för efterbehandling hemma.

Plasma är en innovation inom skönhetsindustrin.

PLASMABEHANDLINGEN efterlämnar små gulaktiga microprickar. Dessa prickar blir till små skorpor och måste få trilla bort av sig själv. Detta sker vanligtvis inom loppet av 5-7 dagar beroende på individuell läkningsförmåga. Make up kan användas efter 72 tim för att täcka det behandlade området.

Kontakta oss för mer information!
Lyft överflödig hud med plasmateknik. Plasmapennan avger en plasmablixt som vid kontakt med hudytan oxiderar huden (smälter bort). Efter läkning är överflödig hud borta. Resultat håller ca 3-5 år.
Plasma är det säkrare, snabbare sättet att strama upp och lyfta hängande, överflödig hud, reducera linjer och djupare rynkor. Behandlingen utförs med bedövningssalva. Priset inkluderar kräm för efterbehandling hemma.

Plasma är en innovation inom skönhetsindustrin.

PLASMABEHANDLINGEN efterlämnar små gulaktiga microprickar. Dessa prickar blir till små skorpor och måste få trilla bort av sig själv. Detta sker vanligtvis inom loppet av 5-7 dagar beroende på individuell läkningsförmåga. Make up kan användas efter 72 tim för att täcka det behandlade området.

Kontakta oss för mer information!
Huduppstramning utan kniv - Tabort linjer, rynkor överflödig hud runt munnen med plasmateknik. Plasmapennan avger en plasmablixt som vid kontakt med hudytan oxiderar huden (smälter bort). Efter läkning är överflödig hud borta. Resultat håller ca 3-5 år.
Plasma är det säkrare, snabbare sättet att strama upp och lyfta hängande, överflödig hud, reducera linjer och djupare rynkor. Behandlingen utförs med bedövningssalva. Priset inkluderar kräm för efterbehandling hemma.

Plasma är en innovation inom skönhetsindustrin.

PLASMABEHANDLINGEN efterlämnar små gulaktiga microprickar. Dessa prickar blir till små skorpor och måste få trilla bort av sig själv. Detta sker vanligtvis inom loppet av 5-7 dagar beroende på individuell läkningsförmåga. Make up kan användas efter 72 tim för att täcka det behandlade området.

Kontakta oss för mer information!

Massage

En behandling med fokus på nacke, axlar och rygg. Har du en typisk stelhet av stillasittande jobb vid dator eller liknande är denna behandling rätt. Vi masserar ut spänningar och ökar genomblödningen.
En behandling för total avkoppling. Vi inleder behandlingen med varma handdukar på fötterna för att sedan massera igenom hela kroppen för att musklerna ska slappna av totalt. Välj aromaolja som passar din sinnesstämning.
Njut av en längre helkroppsmassage. Upplev total avslappning och välj en aromaolja som passar din sinnesstämning. Därefter masserar vi hela kroppen inkl. längre fotmassage och avslutningsvis ansiktsmassage.

Manikyr

Klassisk manikyr där vi formar dina naglar, putsar på nagelbanden och lackning av naglar med Shellac. Shellac är en mer hållbar variant av nagellack som har en högglansig finish i ca 14 dagar. Önskar du ta av Shellac gör du ett återbesök eller köper ett removekit med dig hem.
Som Klassisk manikyr inkl shellac fast behandlingen inleds med en skonsam avtagning av tidigare material.
Vi slipar inte bort lacket utan använder en närande remover för att få bort tidigare shellac.

Pedikyr

Klassisk pedikyr för friska fötter som vill bli fina. Sitt skönt i våra fåtöljer och njut av ett värmande fotbad följt av formning av naglar, putsning av nagelband, filning av fötter, lätt fotmassage, lackning av naglar, avslutande nagelolja och fotcreme.

Spabehandlingar

En helkroppsskrubb med en väldoftande saltskrubb, avslutas med mjuk kroppsolja med doft av lavendel.
Helkroppsskrubb med väldoftande saltskrubb. Avslutningsvis masserar vi in härlig kroppsolja med doft av lavendel.
Låt ingefärans värmande egenskaper stärka ditt välbefinnande. Kroppen skrubbas, därefter masseras rygg, nacke och axlar i varm olja. Avslutningsvis både ansikts och fotmassage.
Andas in doften av lavendel, bäddas ner i en varm säng och njut av en kroppsskrubb följt av en inpackning i olja, lättare ansiktskur och avslutande en lättare helkroppsmassage.

Vaxning kvinnor

Vaxning av överläpp
Vaxning av hakan (endast tunna, till något grövre hår) och överläpp.
Vaxning av armar
Vaxning av armhålor med ett mildare hårdvax för motverka irritation.
Vaxning av bikinilinje med mildare hårdvax för motverka irritationer.
Intimvaxning med hårdvax (vax utan remsor)
Vaxning av halva ben. Klassisk vaxning av nedre delen av benen och knäet.
Vaxning av halva ben och bikinilinjen. Klassisk vaxning av nedre delen av benen och knäet men också bikinilinjen.
Vaxning av halva ben, bikinilinje och armhålor. Klassisk vaxning av nedre delen av benen och knäet. Inkluderar bikinlinje och armhålor.
Vaxning av halva ben och brasiliansk med hårdvax.
Vaxning med rollervax av halva ben och sedan intimvaxning och armhålor med hårdvax.
Vaxning av hela ben. Klassisk vaxning av hela ben.
Vaxning av hela ben och bikinilinje. Klassisk vaxning av hela ben och vaxning av bikinilinje med hårdvax för skonsammare hårborttagning.
Vaxning av hela ben, bikinilinje och armhålor. Klassisk vaxning av hela ben och vaxning av bikinilinje och armhåla med hårdvax för skonsammare hårborttagning.
Vaxning av hela ben och brasiliansk med hårdvax.
Vaxning med rollervax av halva ben och sedan intimvaxning och armhålor med hårdvax.

Vaxning män

Vaxning av framsida (bröst+mage).
Vaxning av baksida (rygg+axlar).
Vaxning av hel överkropp, ej armar. Bröst, mage, rygg och axlar ingår.

skin&care SPA

skin&care SPA
är ett modernt, exklusivt cityspa som utför professionella ansikts och kroppsbehandlingar för ditt välbefinnande. På skin&care SPA upplever du hög kvalite, goda resultat och total avkoppling . Under din behandling står du som kund i fokus och vi gör allt vi kan för att anpassa behandlingen efter dina önskemål. Vid ansiktsehandlingar erbjuder vi hudvårdsmärkena Dermalogica och Natura Bissé och vid spabehandlingar använder vi oss av Kerstin Florian.
Vi har även en relaxavdelning med jacuzzi, perfekt att hyra för en mysig stund med nära och kära eller varför inte avsluta en skön behandling med ett varmt bad, fruktfat och dryck.

Show contact information
Verkkosivu
Aukioloajat Mån-Fre 10-18
Lördag 10-15
Söndag stängt
Övriga tider enligt överenskommelse.
Osoite
Snedgränd 1
271 34 Ystad
Gågatan i Ystad
Avaa Google-kartoissa 🗗