Boka Natriumanalys H2Pro (Svett- / salttest) 30 min , 1.490,00 kr

Ta reda på hur du ska blanda din sportdryck!

Natriumkoncentrationen i svett är mycket stabil hos enskild individ (den är genetiskt bestämd och ändras tämligen lite under hela din livstid), men är mellan individer mycket varierande. Mängden natrium i svett, och den totala volymen av svett förlorad, kan skilja sig kraftigt från person till person. Vi ser upp till en 10-faldig skillnad i svett natriumkoncentration (dvs mängden natrium i svett) mellan individer vi testar. Det är så lite som 200 mg / L till ca 2000 mg / L.

Från resultatet av ett enda svettprov ger vi dig en personlig vätskebalansstrategi. Det innebär att du bara behöver göra en analys, vars värden du kan använda under flera år. I analysresultatet får du råd om vilken nivå av elektrolytpåfyllning just du ska ha. Med hjälp av Precision Hydration vet du vad du behöver dricka före, under och efter träning och tävling då du kan beräkna sportdryckskoncentration och salttillskott för att passa dig.

Precision Hydration svettester nyttjar beprövad medicinsk teknik som ursprungligen utvecklades för att användas vid diagnos av vissa ärftliga sjukdomar hos barn.

Analysen är mycket användbar för dig som har mycket träningstid i veckorna, tävlar på längre distanser. Eller om du generellt - svettas mycket, har krampproblematik, har en hög vätskeomsättning (vid omfattande träning och/eller varm träningsmiljö), eller ska byta miljö till varmare klimat vid exempelvis tävling.

Profilbild aktivitus 2.jpg

Aktivitus Stockholm Haga

Välkommen till Aktivitus, testkliniken för vanliga människor!

Vill du få ut så mycket som möjligt av din träning? Vill du veta vid vilken puls du bör träna och hur länge? Är du nybörjare och känner dig osäker på hur du ska träna? Vill du träna bara för att må bra? Vill du veta hur du skall använda din nya pulsklocka?

Våra kunder är vanligtvis motionärer som kommer till oss eftersom de känner att de kört fast i sin utveckling och behöver hjälp med att effektivisera sin träning och ibland även en liten nytändning. Tidsbrist på grund av ett pressat schema med arbete, familj och socialt liv är vanligt. Detta gör att varje enskilt pass måste ha en mening, mål och utföras på ett lämpligt sätt om resultaten skall komma. Vi hjälper dig med detta.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Frösundaviks allé 13
169 70 Solna
Hagalund
Öppna i Google Maps 🗗