Vad vill du boka?

God hälsa är ett kvalitetsmärke av livet.

Hitta tid på dig själv i den dagliga rushen. AV Hälsa & Skönhet är en perfekt plats att skämma bort din kropp, föryngra din själ och få äventyrs generering som utmärkta känslor i vardagen. Var och en av er är individuell, så våra tjänster är baserade på individualitets principen, alltid med hänsyn till dina personliga behov, vi väljer den massageteknik eller skönhetsprocedur som passar dig bäst.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

Värdekort: 6 × 45 min massage
Aurelija Uosis, 2.970,00 kr, värde 3.300,00 kr
Värdekort 10 × 90 min massage 15% rabatt
Vilma Fino, 7.225,00 kr, värde 8.500,00 kr
Värdekort 6 × 45 min massage 10% rabatt
Vilma Fino, 2.970,00 kr, värde 3.300,00 kr
Värdekort 6 × 60 min massage 10% rabatt
Vilma Fino, 3.510,00 kr, värde 3.900,00 kr
Värdekort 6 × 30 min massage 10% rabatt
Vilma Fino, 2.160,00 kr, värde 2.400,00 kr
Värdekort 6 × 45 min ansiktsbehandling
Aurelija Uosis, 3.213,00 kr, värde 3.570,00 kr Mer info
SUBLIME SKIN DOUBLE PEEL
Värdekort: 6 × 90 min massage
Aurelija Uosis, 4.590,00 kr, värde 5.100,00 kr
Värdekort: 8 × 30 min ansiktsbehandling
Aurelija Uosis, 1.780,00 kr, värde 3.160,00 kr
...fler kort
Visa alla kort hos AV Hälsa & Skönhet

Ansikte

Hydramemory express är en djup fuktgivande behandling för ansikts-, nack- och dekolletage området som återställer hudens naturliga fuktighet. Den behandling ger lyster, jämnar hud och motverkar för tidigt åldrande. En unik borstmassage ger toning och lyftning av huden. Passar för alla hud typer.

I behandlingen ingår: Tranquillity Welcome Ritual, rengöring, peeling, Hydramemory Brush massage, Hydramemory mask, serum och avslutande ansiktskräm.
Djuprengörande behandling och ger huden friskhet. Huden blir frisk, den är tonad och samtidigt få en förnyad lyster i huden.
Rekommenderas till fet hud, hud med vidgade porer och till sliten hud.
I behandlingen ingår: Tranquillity Welcome Ritual, rengöring, peeling, Comfort Zone Prep mask, Comfort Zone algea mask, och avslutas med ansiktskräm.
En djupt återfuktande antioxidant behandling för ansikte, hals och dekolletage. Huden blir
genomfuktad och mjuk. Återställer hudens fyllighet, näring och lyster. Motverkar fuktför-
lust och för tidigt åldrande. Erbjuder en unik och mycket skön upplevelse med en speciell
borstapplicering av masken och den exklusiva Comfort Touch Ansiktsmassagen.
Rekommenderas för riktigt uttorkad, fuktfattig hud året runt, speciellt bra i varmt klimat eller för att förbere-
da huden inför solen. Även perfekt för ung hud eller för de första ålderstecknen.
Reparerande, stärkande och lugnande behandling. Rekommenderas för känslig, skör hud som lätt blir röd. Slätar ut och återuppbygger den skyddande
hudbarriären. Produkten är mycket mild och extra kompatibel med huden.

I behandlingen ingår: välkommen ritual + ansiktshuds rengöring + toning + ansiktspeeling + toning + alginat mask + detox ansiktsmassage + serum + kräm.
Behandling utförs med Comfort Zone Remedy produkter.
Sublime Skin Deluxe Lift är en behandling som förnyar hud, ger lyftning och volym i ansikte. Kombinerat med den exklusiva Comfort Zone ACTIVE LIFT MASSAGE, som stimulerar cellregenerering och ger fullhet. Tack vare dubbelpeelingen i kombination med vitamin C och peel-off masken.
Behandlingen passar för alla hudtyper men rekommenderas speciellt för hud som är mogen, skadad, har ojämn hudton, med rynkor eller med synlig förlust av ton och volym.

Rekommenderas INTE till:
*Gravida eller amnings period;
*Herpes simplex virus;
*3-4 månader efter det invasiva behandlingar;
*Huden är benägen för hyperpigmentering.

I behandlingen ingår: Tranquillity Welcome Ritual, rengöring, peeling med aha-ampull och C-vitamin, Active Lift Massage som ger huden volym och liftning effekt, specialmask från Sublime Skin, hand massage, serum, avslutades med Sublime Skin Rich Cream.
SUBLIME SKIN DOUBLE PEEL är en behandling som jämnar till huden, stimulerar cellförnyelsen och ger huden lyster. En dubbelpeeling som kombineras med C-vitamin gör den effektiv och garanterar resultat.
Rekommenderar till mogen, grov hud och hud med ojämn hud ton (pigmenteringar).

Rekommenderas INTE till:
*Gravida eller amnings period;
*Herpes simplex virus;
*3-4 månader efter det invasiva behandlingar;
*Huden är benägen för hyperpigmentering.

I behandlinger ingår: Tranquillity Welcome Ritual, rengöring, peeling , SUBLIME SKIN specialmask, nack och skalp massage och avslutande ansiktskräm.
SUBLIME SKIN IMMEDIATE LIFT är en behandling som ger en liftning och fyller ut huden. Kombineras med den Active Lift Massage, som ger volym och liftning. Den biphasic peel-off mask är den som ger den specifika effekten i behandlingen.

Rekommenderas till mogen, grov hud och hud med ojämn hud ton (pigmenteringar).

Rekommenderas INTE till:
*Gravida eller amnings period;
*Herpes simplex virus;
*3-4 månader efter det invasiva behandlingar;
*Huden är benägen för hyperpigmentering.

I behandlingen ingår: Tranquillity Welcome Ritual, rengöring, Sublime Skin PEEL-OFF mask, Active Lift Massage, serum och dagkräm.
Denna teknik kombinerar olika hastighets- och djupnivåer av massagerörelser för att förbättra djupcirkulationen och lymfdräneringen av ansikte, nacke och övre delen av bröstet. Det stimulerar regenereringsprocesser i huden, förbättrar kollagen och elastinproduktionen av toxiner. Huden blir fastare och ljusare, rynkorna slätas, ansiktskonturen bildas. Meridian stimulering aktiverar flödet av qi energi som förbättrar det totala tillståndet i hela kroppen.
Du kommer att se resultat efter den första sessionen, men för den långsiktiga effekten rekommenderas sju sessionskurser, en session varje vecka.
Rengöring, peeling, portömning, massage, mask, dagkräm.
Ansiktsmassage är ett snabbt och enkelt sätt att förbättra blodcirkulationen i ansiktet, vilket förbättrar hudens färg och struktur. Ansiktsmassage är också till hjälp för att lindra stress, lindra huvudvärk, framkalla avslappning och rensa sinusbelastning.

För bästa resultat perfekt att kombinera med lätt ansiktsbehandling eller som extra behandling tillsammans med någon kroppsbehandling.

Rengöring, peelong, massage, mask.
Rengöring, peeling, frans- och brynfärgning och brynformning, ansiktsmask.

Erbjudande

RIK HONUNG 😍🍯💕

Den varma lukten av kryddor och den unika honungsmassagen är hjärtat i denna månad. Essential olja kryddnejlika har en stark antibakteriell och smärtstillande effekt. Kryddnejlika hjälper till att stärka immunförsvaret och är ett utmärkt sätt att skydda mot kalla säsongsjukdomar.
  Honungsmassage hjälper mycket snabbt att slappna av muskler, lindra smärta, lindra hosta, balansera energicentrerna i hela kroppen.

  Behandlingen består av:
  🍯 Fotbad med calendula te. Dekorerad med ringblomma blad, anisstjärnor och kryddnejlika.
  🍯 Fotskrubba med honung och kryddskalning.
  🍯 Fotmassage med sheasmör.
  🍯 Honungryggmassage med kryddad honung.
  🍯 Honung torkas med varma handukar.
  🍯 Massage av olja med kryddnejlika essentiell olja för rygg, axlar och nacke.
Ta hand om dina julklappar medan du kopplar av!
  Undrar du hur detta är möjligt?.. Här hos oss! Kom och besök behandling så hittar du ett stort urval av presenter till dina kära. Här hittar du kosmetikpaket, hem- och bil dofter och olika massage- och skönhetsservice.
  Vi förberedde något speciellt för denna semester, behandlingen "Ljuva stunden".


  LJUVA STUNDEN

  Doften av kakao, kanel och apelsiner är helt enkelt omöjlig att motstå. En varm kakaobad för dina fötter, en avkopplande rygg-, axel- och nackmassage väntar på dig och behandlingen krönas med en trevlig ansiktsbehandling med en Comfort Zone Recovery-mask.
  Denna behandling är också en fantastisk gåva!

  - Kakaofotbad dekorerad medapelsin skivor.
  -Cinnamon Foot Balm.
  -Back, axel- och nackmassage med apelsin eterisk olja.
  -Mini-proceduren för ansikte med återhämtnings mask.

  45 min - 475 kr!

Fotvård

Fotbad, borttagning av förhårdnader, klippning och slipning av naglarna, peeling, massage och lackning av naglar (valfritt).
Fotbad, peeling, inpackning och massage.

Fransar/Bryn

BRYNFORMNING
30 min 120,00 kr
Pris kan variara beroende på tiden.
Klassisk fransförlängning är fransförlängning med singelmetoden där man applicerar ”frans för frans” för ett totalt naturligt utseende.

Healing

Holistisk betyder "hel" eller "allt i ett", så denna terapi innefattar kropp, sinne och känslor. Holistisk massage är väldigt individuell för varje klient med hänsyn till hans personliga behov och förväntningar. Innan behandlingsterapeuten och kunden har en öppen konversation för att definiera känslor och mentala fält. Även hållbarhetsbedömningar ingår för att hitta kundens fysiska behov. Först då väljer massageterapeut vilken teknik som ska användas under behandlingen. I ett fall kan det vara mer orienterat mot den fysiska kroppen, med hjälp av djupare tryckmetoder, i en annan mer energipraxis som Reiki eller Theta healing. En behandling kan kombinera två, tre eller flera olika teknikkomponenter, såsom Chiromassage, Classic, Chiatsu, Deep Tisue, Lomi Lomi, Reiki, Theta Healing och aromaterapi.
Holistisk massageprincip inom kroppen spänningar för att driva det känslomässiga fältet, samtidigt för att hjälpa kunden att hitta en anslutning med sin kropp, främja en medveten inställning till den. Alla känslor kör lämpliga områden i kroppen, resulterar i muskelspänning, smärta och sjukdom. Våra kroppar utgör också våra medvetna och omedvetna trossystem om oss själva. Genom fysisk beröring berörs också känslor och sinne, så i känslomässiga block terapeuter som använder olika tekniker frigör ackumulerade känslor och aktiverar kroppens naturliga förmåga att läka.


För att uppnå resultat kräver en behandling. Antalet av behandlingar fördelas individuellt. Om du vill veta mer om holistisk behandling, inbjuder vi dig till ett gratis konsultation där du kan ta reda på om denna behandling är lämplig och hur många procedurer som krävs för att uppnå resultatet.
Reiki är en form av läkning som kom från Japan. Baserat på överföring av energi Reiki frigöra blockerad energi från delar av kroppen medan den flyttas till de områden som behöver läkning. Under behandlingen placerar Reiki-läkaren händerna i speciella positioner som påverkar varje chakra i kroppen. Klienten ligger på massagebordet helt klädd. Reiki healing är avsedd att hjälpa klienten att slappna av och stressa, läka fysisk eller känslosmärta, avgifta kroppen, hjälpmedel i healingprocessen, få Universal Life Energy och till och med stimulera immunsystemet.

Reiki är en form av läkning som kom från Japan. Baserat på överföring av energi Reiki frigöra blockerad energi från delar av kroppen medan den flyttas till de områden som behöver läkning. Under behandlingen placerar Reiki-läkaren händerna i speciella positioner som påverkar varje chakra i kroppen. Klienten ligger på massagebordet helt klädd. Reiki healing är avsedd att hjälpa klienten att slappna av och stressa, läka fysisk eller känslosmärta, avgifta kroppen, hjälpmedel i healingprocessen, få Universal Life Energy och till och med stimulera immunsystemet.

Reiki är en form av läkning som kom från Japan. Baserat på överföring av energi Reiki frigöra blockerad energi från delar av kroppen medan den flyttas till de områden som behöver läkning. Under behandlingen placerar Reiki-läkaren händerna i speciella positioner som påverkar varje chakra i kroppen. Klienten ligger på massagebordet helt klädd. Reiki healing är avsedd att hjälpa klienten att slappna av och stressa, läka fysisk eller känslosmärta, avgifta kroppen, hjälpmedel i healingprocessen, få Universal Life Energy och till och med stimulera immunsystemet.

Kroppen

Eteriska oljor är kraftfulla verktyg för läkning. Doft påverkar neurosystemet, det kan stimulera eller slappna av, beror på vilka eterisk olja vi använder. Annars är aromaterapiens fördelspektrum mycket bredare. Rätt valda essentiell olja kan hjälpa till att undvika huvudvärk, sömnlöshet, ångest och tillstånd av depression, förbättra immunförsvaret. Aroma massage utförs med individuell kombination av eteriska oljor för varje klient, beror på vad som är målet för behandlingen.

Eteriska oljor är kraftfulla verktyg för läkning. Doft påverkar neurosystemet, det kan stimulera eller slappna av, beror på vilka eterisk olja vi använder. Annars är aromaterapiens fördelspektrum mycket bredare. Rätt valda essentiell olja kan hjälpa till att undvika huvudvärk, sömnlöshet, ångest och tillstånd av depression, förbättra immunförsvaret. Aroma massage utförs med individuell kombination av eteriska oljor för varje klient, beror på vad som är målet för behandlingen.

Eteriska oljor är kraftfulla verktyg för läkning. Doft påverkar neurosystemet, det kan stimulera eller slappna av, beror på vilka eterisk olja vi använder. Annars är aromaterapiens fördelspektrum mycket bredare. Rätt valda essentiell olja kan hjälpa till att undvika huvudvärk, sömnlöshet, ångest och tillstånd av depression, förbättra immunförsvaret. Aroma massage utförs med individuell kombination av eteriska oljor för varje klient, beror på vad som är målet för behandlingen.
Eteriska oljor är kraftfulla verktyg för läkning. Doft påverkar neurosystemet, det kan stimulera eller slappna av, beror på vilka eterisk olja vi använder. Annars är aromaterapiens fördelspektrum mycket bredare. Rätt valda essentiell olja kan hjälpa till att undvika huvudvärk, sömnlöshet, ångest och tillstånd av depression, förbättra immunförsvaret. Aroma massage utförs med individuell kombination av eteriska oljor för varje klient, beror på vad som är målet för behandlingen.

Eteriska oljor är kraftfulla verktyg för läkning. Doft påverkar neurosystemet, det kan stimulera eller slappna av, beror på vilka eterisk olja vi använder. Annars är aromaterapiens fördelspektrum mycket bredare. Rätt valda essentiell olja kan hjälpa till att undvika huvudvärk, sömnlöshet, ångest och tillstånd av depression, förbättra immunförsvaret. Aroma massage utförs med individuell kombination av eteriska oljor för varje klient, beror på vad som är målet för behandlingen.

Vi skrubbar din kroppen med skrubbvantar för att ta bort den gamla hudceller. OIch efter det smörjer vi in dig med body lotion.
Djupvävnadsmassagen riktar sig till de djupare vävnadsstrukturerna i muskeln och fascia, även kallad bindväv. Djupvävnadsmassage använder många av samma rörelser och tekniker som svenska massage, men trycket blir i allmänhet mer intensivt. Det är också en mer fokuserad typ av massage, eftersom terapeuten arbetar för att frigöra kronisk muskelspänning. Det är viktigt att dricka mycket vatten efter en djupvävnadsmassage för att hjälpa till att spola mjölksyra ut ur vävnaderna.

Djupvävnadsmassagen riktar sig till de djupare vävnadsstrukturerna i muskeln och fascia, även kallad bindväv. Djupvävnadsmassage använder många av samma rörelser och tekniker som svenska massage, men trycket blir i allmänhet mer intensivt. Det är också en mer fokuserad typ av massage, eftersom terapeuten arbetar för att frigöra kronisk muskelspänning. Det är viktigt att dricka mycket vatten efter en djupvävnadsmassage för att hjälpa till att spola mjölksyra ut ur vävnaderna.

Djupvävnadsmassagen riktar sig till de djupare vävnadsstrukturerna i muskeln och fascia, även kallad bindväv. Djupvävnadsmassage använder många av samma rörelser och tekniker som svenska massage, men trycket blir i allmänhet mer intensivt. Det är också en mer fokuserad typ av massage, eftersom terapeuten arbetar för att frigöra kronisk muskelspänning. Det är viktigt att dricka mycket vatten efter en djupvävnadsmassage för att hjälpa till att spola mjölksyra ut ur vävnaderna.

Djupvävnadsmassagen riktar sig till de djupare vävnadsstrukturerna i muskeln och fascia, även kallad bindväv. Djupvävnadsmassage använder många av samma rörelser och tekniker som svenska massage, men trycket blir i allmänhet mer intensivt. Det är också en mer fokuserad typ av massage, eftersom terapeuten arbetar för att frigöra kronisk muskelspänning. Det är viktigt att dricka mycket vatten efter en djupvävnadsmassage för att hjälpa till att spola mjölksyra ut ur vävnaderna.

Djupvävnadsmassagen riktar sig till de djupare vävnadsstrukturerna i muskeln och fascia, även kallad bindväv. Djupvävnadsmassage använder många av samma rörelser och tekniker som svenska massage, men trycket blir i allmänhet mer intensivt. Det är också en mer fokuserad typ av massage, eftersom terapeuten arbetar för att frigöra kronisk muskelspänning. Det är viktigt att dricka mycket vatten efter en djupvävnadsmassage för att hjälpa till att spola mjölksyra ut ur vävnaderna.
Graviditet kan sätta många stammar på din kropp. På grund av att ditt tyngdpunkt flyttar, när ditt barn växer, lägger din kropp påkänningar i olika områden som vanligtvis inte används och orsakar värk och smärta. Graviditetsmassage kan lindra ryggont och förbättra sömn och humör, samt minska stress och minska komplikationer. Det delar många av målen med vanlig massage - för att slappna av spända muskler, lätta på ömma pukter, förbättra cirkulationen och rörligheten och bara låt dig att må bra. Det förbättrar också cirkulationen, minskar svullna händer och fötter, och lindrar symtom på sömnlöshet och trötthet.

Graviditet kan sätta många stammar på din kropp. På grund av att ditt tyngdpunkt flyttar, när ditt barn växer, lägger din kropp påkänningar i olika områden som vanligtvis inte används och orsakar värk och smärta. Graviditetsmassage kan lindra ryggont och förbättra sömn och humör, samt minska stress och minska komplikationer. Det delar många av målen med vanlig massage - för att slappna av spända muskler, lätta på ömma pukter, förbättra cirkulationen och rörligheten och bara låt dig att må bra. Det förbättrar också cirkulationen, minskar svullna händer och fötter, och lindrar symtom på sömnlöshet och trötthet.

Graviditet kan sätta många stammar på din kropp. På grund av att ditt tyngdpunkt flyttar, när ditt barn växer, lägger din kropp påkänningar i olika områden som vanligtvis inte används och orsakar värk och smärta. Graviditetsmassage kan lindra ryggont och förbättra sömn och humör, samt minska stress och minska komplikationer. Det delar många av målen med vanlig massage - för att slappna av spända muskler, lätta på ömma pukter, förbättra cirkulationen och rörligheten och bara låt dig att må bra. Det förbättrar också cirkulationen, minskar svullna händer och fötter, och lindrar symtom på sömnlöshet och trötthet.

KOPPNING

Koppningsmassage är en kombination av svensk massage och 5 000-årig koppningsterapi. Med hjälp av kopporna bildas ett undertryck som påverkar bindväven i muskler och underhud. Koppning ger en kraftfull ökning av blodcirkulationen och utrensning av slaggprodukter.
Musklerna värms upp, slappnar av och ger ett ökat välbefinnande. Koppning används ofta för att lösa upp muskelspänningar, mjuka upp förtätad bindväv samt för att minska celluliter.

Vad händer vid koppning i kroppen
• Aktiverar kapillärer
• Ökar blodgenomströmning
• Rensar blodet från toxiner
• PH-värdet i det arteriella blodet ändras
• Ökar mängden av röda och vita blodkroppar
• Lymfdränage ökar
• Avleder spänningar i muskuluren
• Har värkstillande effekter i muskulaturen
• Förbättrar sömnen

Kontraindikationer
• Svåra hudproblem
• Cancer
• Ej på benen vid åderbrock
• Gravid
• Svag och sjuklig
• Vid användning av blodförtunnande medicin
• Vid stora blodådror och lymfknutor
• Blödarsjuka

Koppning kan ges som enskild behandling eller tillsammans med massage. Som punktbehandling eller som koppningsmassage.
• Kopporna kan även användas som punktbehandling. De får då sitta kvar en liten stund för att lösa upp besvärliga muskelknutor. Effektivt vid smärta.
• Koppningsmassage är en djupgående metod som rensar kroppen från slaggprodukter, aktiverar lymfcirkulationen och stärker immunförsvaret
Vid punktbehandling lämnar koppan blå/sugmärken men INTE vid koppningsmassage.
Det kan ni välja på plats.
KOPPNING

Koppningsmassage är en kombination av svensk massage och 5 000-årig koppningsterapi. Med hjälp av kopporna bildas ett undertryck som påverkar bindväven i muskler och underhud. Koppning ger en kraftfull ökning av blodcirkulationen och utrensning av slaggprodukter.
Musklerna värms upp, slappnar av och ger ett ökat välbefinnande. Koppning används ofta för att lösa upp muskelspänningar, mjuka upp förtätad bindväv samt för att minska celluliter.

Vad händer vid koppning i kroppen
• Aktiverar kapillärer
• Ökar blodgenomströmning
• Rensar blodet från toxiner
• PH-värdet i det arteriella blodet ändras
• Ökar mängden av röda och vita blodkroppar
• Lymfdränage ökar
• Avleder spänningar i muskuluren
• Har värkstillande effekter i muskulaturen
• Förbättrar sömnen

Kontraindikationer
• Svåra hudproblem
• Cancer
• Ej på benen vid åderbrock
• Gravid
• Svag och sjuklig
• Vid användning av blodförtunnande medicin
• Vid stora blodådror och lymfknutor
• Blödarsjuka

Koppning kan ges som enskild behandling eller tillsammans med massage. Som punktbehandling eller som koppningsmassage.
• Kopporna kan även användas som punktbehandling. De får då sitta kvar en liten stund för att lösa upp besvärliga muskelknutor. Effektivt vid smärta.
• Koppningsmassage är en djupgående metod som rensar kroppen från slaggprodukter, aktiverar lymfcirkulationen och stärker immunförsvaret
Vid punktbehandling lämnar koppan blå/sugmärken men INTE vid koppningsmassage.
Det kan ni välja på plats.

KOPPNING

Koppningsmassage är en kombination av svensk massage och 5 000-årig koppningsterapi. Med hjälp av kopporna bildas ett undertryck som påverkar bindväven i muskler och underhud. Koppning ger en kraftfull ökning av blodcirkulationen och utrensning av slaggprodukter.
Musklerna värms upp, slappnar av och ger ett ökat välbefinnande. Koppning används ofta för att lösa upp muskelspänningar, mjuka upp förtätad bindväv samt för att minska celluliter.

Vad händer vid koppning i kroppen
• Aktiverar kapillärer
• Ökar blodgenomströmning
• Rensar blodet från toxiner
• PH-värdet i det arteriella blodet ändras
• Ökar mängden av röda och vita blodkroppar
• Lymfdränage ökar
• Avleder spänningar i muskuluren
• Har värkstillande effekter i muskulaturen
• Förbättrar sömnen

Kontraindikationer
• Svåra hudproblem
• Cancer
• Ej på benen vid åderbrock
• Gravid
• Svag och sjuklig
• Vid användning av blodförtunnande medicin
• Vid stora blodådror och lymfknutor
• Blödarsjuka

Koppning kan ges som enskild behandling eller tillsammans med massage. Som punktbehandling eller som koppningsmassage.
• Kopporna kan även användas som punktbehandling. De får då sitta kvar en liten stund för att lösa upp besvärliga muskelknutor. Effektivt vid smärta.
• Koppningsmassage är en djupgående metod som rensar kroppen från slaggprodukter, aktiverar lymfcirkulationen och stärker immunförsvaret

Vid punktbehandling lämnar koppan blå/sugmärken men INTE vid koppningsmassage.
Det kan ni välja på plats.

Det är en av den mest kraftfulla massage teknik. Den agerar inte bara fysisk utan emotionellt och psykiskt. Den behandling är baserat på principen om integritet - kropp ses som ett komplext system som håller alla erfarenhet i sig. Emotionella trauman utgör block vilken låter inte energin att flöda fritt och det formerar kroppspäningar och smärtor. Lomi Lomi massage görs g enom att skapa en speciell meditativ atmosfär mellan kund och terapeut. Terapeut arbeta intuitivt "lyssnar" på kundens kroppsignal, med lätta virvlande rörelser frigör kroppen från späning och livsenergi får flöda fritt i kroppen. Kundens sa att dem känna sig som nyfödda efter den behandling.

En Svensk massage fokuserar på att frigöra de naturliga spänningar som uppbyggs i kroppen från vardagens stress. Denna typ av massage är extremt fördelaktig för alla delar av kroppen där spänningar byggs upp i musklerna.
En Svensk massage fokuserar på att frigöra de naturliga spänningar som uppbyggs i kroppen från vardagens stress. Denna typ av massage är extremt fördelaktig för alla delar av kroppen där spänningar byggs upp i musklerna.

En Svensk massage fokuserar på att frigöra de naturliga spänningar som uppbyggs i kroppen från vardagens stress. Denna typ av massage är extremt fördelaktig för alla delar av kroppen där spänningar byggs upp i musklerna.

En Svensk massage fokuserar på att frigöra de naturliga spänningar som uppbyggs i kroppen från vardagens stress. Denna typ av massage är extremt fördelaktig för alla delar av kroppen där spänningar byggs upp i musklerna.
En Svensk massage fokuserar på att frigöra de naturliga spänningar som uppbyggs i kroppen från vardagens stress. Denna typ av massage är extremt fördelaktig för alla delar av kroppen där spänningar byggs upp i musklerna.

AV Hälsa & Skönhet

Vi erbjuder professionella massage och skönhetsbehandlingar. Vår stil har många års erfarenhet och ett brett utbud av tjänster, allt från klassisk massage till energitjänster.

Hälsa Kropp - Hälsosam Själ.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Kullagatan 56
252 20 Helsingborg
Öppna i Google Maps 🗗