1. Hem
  2. Massage Stockholm

Företagsmassagen @ ITV Studios

betyg4.9 Fantastiskt bra(214 betyg)
Bandarkivet, Söder Mälarstrand 65, 118 25, Stockholm
Massage på jobbet hos ITV Studios Företagsmassagen erbjuder kvalitativ massage på jobbet och är glada för samarbetet med ITV Studios. Massösen Mona är en mycket lyhörd, kompetent och erfaren massör. Hon har 10 års erfarenhet från att hjälpa personer bli av med sina stelheter och smärtor. Hon har jobbat på SPA, i salonger och på sjukhus med massage. Hennes massage är en blandning av olika tekniker för att behandla just din kropp för att du skall må bra. Massösen Wee är en mycket lyhörd, kompetent och erfaren massör. Hon har mer än 6 års erfarenhet från att hjälpa personer bli av med sina stelheter och smärtor. Hon anpassar massagen utifrån dina behov. Hennes massage är en blandning av olika tekniker för att behandla just din kropp för att du skall må bra. Wee talar svenska och engelska. Var sker massagerna? Massagerna sker i Bandarkivet. Olika typer av massage Vi erbjuder både avslappnande oljemassage och behandlande djupgående massage. Avslappnande oljemassage  (25 eller 55 min) Massagen är för dig som vill koppla av från en stressig vardag. Massagen sker med olja och relativt lätt tryck. 1-2 i tryck på en 5 gradig skala. Välj 25 min för en halvkroppsmassage och 55 min för en helkroppsmassage. Behandlande massage (25 eller 55 min) Har du ont i axlar, nacke, armar, rygg eller ben. Vår behandlande massage fokuserar på att få bort dina stelheter eller onda. Genom djup massage av dina muskler ökar vi blodtillförseln till dessa områden för att på så vis få bort det onda. Massösen kommer fokusera på de områden du har ont i samt de muskelgrupper som är sammanknutna med dessa. 3-5 i tryck på en 5 gradig skala. Enkel bokning Bokning av din massage gör du enkelt via vår online bokning, ange namn och mobilnummer vid bokningen. Frågor & funderingar Kontakta oss via email eller telefon så löser vi det. Mycket välkomna!
19342

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Massage på ITV

noImage
Mona Sirithes
4.9
(214 betyg)
Senior Massös

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
214 betyg
Belinda H.
till Mona Sirithes
Otroligt kunnig, trevlig och proffsigt!

Visa mer

Birgitta S.
till Mona Sirithes
Glad stämning, trevliga människor och god mat!

Visa mer

Andy T.
till Mona Sirithes
Wonderful. Mona unlocked my right arm which had been causing me problems for weeks. Very relaxing. I felt like I'd slept for 8 hours. Just fantastic.

Visa mer

Karl E.
till Mona Sirithes
Mona är alltid bra!

Visa mer

Om företaget

I ett samarbete mellan Företagsmassagen och ITV Studios erbjuds du som anställd och konsult på ITV Studios att boka massage varannan vecka. Massagerna sker i Bandarkivet på våning 2.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 083948 XXVisa nummer

  • Bandarkivet, Söder Mälarstrand 65, 118 25, Stockholm