Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Som coach strävar jag efter att vara ett utmanande stöd. Jag kommer föreslå olika verktyg för att du ska kunna påverka och styra dina känslor, tankar och attityder i vad som för dig upplevs som svåra situationer.
Först får du hjälp att identifiera vilka olika mönster och inre faktorer som styr just nu. Det är viktigt att du får syn på vilka mönster som hindrar dig. Det är lika viktigt att du får chans att uppleva att det även finns möjligheter och potential
inom dig. Att utveckla sin inneboende potential ger en enorm kraft och livsglädje, det skapar också en känsla av tillit och mening. Jag utgår från att alla egentligen
har en vilja att leva sitt liv med en känsla av mening och syfte.
Vi träffas på min mottagning på Vasaplatsen 3 i Göteborg!
Parterapi innebär bl.a. att vi jobbar på att skapa en medveten kärleksrelation där ni både känner er hörda och förstådda.Genom parterapin lär ni er vad ni själva behöver göra för att hålla kontakten levande, och ni får verktyg för hur! När ni kan stötta varandras personliga utveckling och växa och utvecklas i relationen, kommer ni uppleva en djupare vänskap såväl som närhet, kärlek och intimitet.

Vi träffas på min mottagning på Vasaplatsen 3 i Göteborg!
Parterapi innebär bl.a. att vi jobbar på att skapa en medveten kärleksrelation där ni både känner er hörda och förstådda. Genom parterapin lär ni er vad ni själva behöver göra för att hålla kontakten levande, och får verktyg för hur! När ni kan stötta varandras personliga utveckling och växa och utvecklas i relationen, kommer ni uppleva en djupare vänskap såväl som närhet, kärlek och intimitet.

Vi träffas på min mottagning på Vasaplatsen 3 i Göteborg!
För att lägga en så bra grund som möjligt för er parterapi, är det viktigt att ni känner förtroende för terapeuten och har en förståelse kring vad er parterapi kommer handla om. Under detta första möte kommer ni få en större förståelse för vad det innebär att gå i parterapi och vad det kommer kunna ge er. Vi lägger upp en plan för hur vi kommer jobba vidare.


Vi träffas på min mottagning på Vasaplatsen 3 i Göteborg!
Samtalsterapi har som syfte att ge stöd till att växa som människa mot en känsla av helhet och större medvetenhet om dig själv. Jag möter dig med empati, jag lyssnar och tar in även det som sägs mellan och bakom raderna. Som terapeut ställer jag frågor som fördjupar, breddar och berör det som ofta kan utmana invanda uppfattningar.
Samtalsterapi är ett sätt att öka självkännedom och skapa nya insikter om dig själv. Om du är nyfiken på dig själv, vill ta ansvar för ditt liv och komma i kontakt med din vilja, så är du välkommen på samtalsterapi hos mig.

Vi träffas på min mottagning på Vasaplatsen 3 i Göteborg!

growing - samtalsterapi för enskilda och par

growing erbjuder samtalsterapi för enskilda och för par av välutbildad terapeut med många års erfarenhet. Verksamheten kvalitetssäkras genom kontinuerlig handledning och fortbildning inom området samt anslutning till yrkesförbund.

Varmt välkommen till min mottagning på Vasaplatsen 3 i Göteborg!

Telefon 0703-493900
Webbsida
E-post
Öppettider Mån-fre 09:00-18:00
Mail besvaras oftast inom påföljande arbetsdag.

Semesterstängt v. 27, 28, 29.
Adress
Vasaplatsen 3
411 26 Göteborg
Vasastan
Öppna i Google Maps 🗗