Vad vill du boka?

Välkommen till mig, Annica Larsson och mitt företag Hälsans tecken.

Hälsans Tecken har i år 10-års jubileum och jag som driver företaget har flera utbildningar inom hälsoområdet. Jag är diplomerad massageterapeut (cert. massör) och diplomerad akupressör. I botten har jag en 2-årig hälsoutvecklarutbildning med ämnen som kost, hälsovägledning och beteéndevetenskap. Jag är medlem i kroppsterapeuternas yrkesförbund och har patient- och ansvarsförsäkring. Vill du veta mer om mig så är du välkommen in på hemsidan: halsanstecken.se
Om du inte hittar någon tid och ditt ärende är akut så har jag tider som jag inte visar här. Ring mig gärna för rådgivning och för att boka en tid på tel: 070-332 55 35 eller skicka ett mail till annica@halsanstecken.se

Välkommen med din bokning!
Annica

Boka behandling!
När du bokar behandlingar som ingår i en serie behandlingar så boka flera tider, eftersom det är hårt tryck på bokningar hos oss.

Lymfmassage: Boka tre behandlingar med max en veckas mellanrum.
Tibetansk faceliftmassage: Boka minst två behandlingar med max tre veckors mellanrum mellan varje behanling.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

För ditt ansikte

En underbart skön behandling där MagicPot djuparbetar trötta partier i ansiktet med vakuum som påverkar bindväven, radiofrekvens leder ner värme i vävnaden och det röda LED-ljuset ger en cirkulation på cellnivå. Du får en bindvävsmassage som ger dig en hudåtstramning samt en ökad elasticitet och resultatet blir ett naturligt facelift. Ansiktsmassage med MagicPot bidrar till att få dina käkmuskler, tinningar och övriga muskler i ansiktet att slappna av. Ansiktsmassagen hjälper dig även att bli av med spänningshuvudvärk.
I behandlingen ingår även en lättare rengöring, lymfdränage och akupressur. Vad mer kan ditt ansikte begära!
Det är viktigt att dricka vatten innan behandlingen för att få bästa resultat!
Käkledsbehandling/käkmassage passar för dig med spänningshuvudvärk, migrän, nackproblem, tinnitus, för dig som gnisslar tänder, har bettskena eller biter ihop käkarna och är stressad.
Behandlingen inleds med MagicPot radiofrekvens/värme, vakuum och blått LED-ljus. Därefter ges en djupgående massage med fokus på käkpartiet med klassisk massage, triggerpunktsbehandling, massage inifrån munhålan och stretch av käkens muskler. Rekommendation är att gå 3 behandlingar med 1 veckas mellanrum. Så boka gärna tiderna på en och samma gång. En väldigt effektiv behandling!
Under fyra behandlingar där alla är olika men ändå beroende av varandra bearbetas 14 meridiander och ca 90 muskler i ansiktet, hårbotten, halsen och nacken. Den lämnar huden i sitt bästa skick: avslappnad, mjuk med en frisk lyster, väl syresatt och en helt ny spänst. Den tibetanska ansiktsmassagen är en kombination av bindvävsmassage, lymfdränage, akupressur och oljemassage. Behandlingen ger dig ett naturligt facelift och dina orosrynkor försvinner.
Tibetansk faceliftmassage passar dig som har spänningshuvudvärk, ögontrötthet, eksem, acne, spända käkar, sömnsvårigheter, trött livlöshud eller dig som vill ha den ultimata avslappningen. Det optimala är att gå en kur på 4 behandlingar med max 3 veckors mellanrum. När du bokar så boka gärna två tider på en gång! Därefter går du fyllnadsbehandlingar som ska göras inom två månader.
Fyra behandlingar ingår, du sparar 400 kr. Det optimala är att gå en kur på 4 behandlingar med max 3 veckors mellanrum.
När du bokar så boka gärna två tider på en gång med max 3 veckors mellanrum!
Efter avslutat kur kan du därefter gå fyllnadsbehandlingar som ska göras inom två månader.

För din kropp

Uppgradera din behandling till MagicPot! MagicPot ger en djupgående muskelbehandling som riktar sig till alla oavsett ålder. Magicpot behandlar effektivt olika typer av problem med begränsad rörlighet, spända muskler, specifika problem och dålig cirkulation. Magicpot har ställbar värme och vakuumstyrka och det gör att behandlingen kan vara både avslappnande och riktigt djupgående.
RF (radiofrekvens) genererar värme som ökar syre- och näringstillförsel samt ämnesomsättning.
Vakuum ger en effektiv bindvävsmassage samt ökar lymfflödet. Vakuum går att likna med koppningsmassage.
LED ljus ökar cirkulation som leder till att näringsämnen och syre får lättare att nå ut till mjukdelarna vilket stimulerar läkeprocessen. Om du har muskulär problem så bör du känna ett resultat redan efter 1-2 behandlingar som dessutom är längre bestående.
Det är bra att dricka vatten innan behandlingen för att behandlingsresultatet ska blir så bra som möjligt.
En djupgående behandling med RF värme, vakkum och lymfmassage som jobbar med att lösa upp bindväv, fettväv och slaggprodukter. Behandlingen gör underverk med celluliter! Optimalt för bästa resultat är en kur på 6-10 ggr.
Kinesiology taping är ett enkelt sätt att behandla för att optimera kroppens funktion eller för att lindra smärta och optimera rörelsefunktionen. Den reducerar även ödem och inflammation. Tejpen skickar en ny information till hjärnan via receptorerna i huden och med hjälp av den nya informationen ändras signalen och kroppen tolkar den på ett annat sätt. Enkelt förklarat så talar tejpen om för hjärnan när rörelsen är rätt och när den är fel.

Terapeutisk massage - massageterapi

En djupgående klassisk massage av rygg, skuldror och nacke. Vid behov behandling av triggerpunker och terapeutisk stretch.
En djupgående klassisk massage av rygg, skuldror, nacke och säte/eller bröst. Vid behov använder jag magicpot för att få en extra djupgående behandling med vakuum och RF. Magicpot behandlar effektivt olika typer av problem med begränsad rörlighet, spända muskler, specifika problem och dålig cirkulation. Behandling av triggerpunker och terapeutisk töj.
En djupgående massage av hela kroppen med fokusering på dina problemområden. Vid behov använder jag magicpot för att få en extra djupgående behandling med vakuum och RF. Magicpot behandlar effektivt olika typer av problem med begränsad rörlighet, spända muskler, specifika problem och dålig cirkulation. Behandling av triggerpunker och terapeutisk töj.

Lymfmassage

Den här behandlingen passar dig som vill prova lymfmassage och inte har så stora problem med lymfsystemet. Lymfmassage passar även dig som har fibromyalgi eller reumatiska besvär. Lymfsystemet är ett av kroppens viktiga cirkulationssystem och med ett trögt system så kan lymfvätska och slaggprodukter ligga kvar i vävnaden och ge smärta och svullnader. Det optimala är att gå tre behandlingar med 1 veckas mellanrum. Boka gärna de tre tiderna på en gång. Efter de tre gångerna kan du med fördel gå underhållsbehandling med en månads mellanrum.
Lymfsystemet är en viktig del av kroppens cirkulationssystem tillsammans med hjärtat. Under ett dygn bildas 2-4 liter lymfa och ifall systemet inte fungerar som det ska blir den vätskan kvar i kroppen och ger värk och svullnad. Lymfsystemet stimuleras med djupandning och lätta tryck samt strykningar i lymfflödets riktning. Behandlingen är en blandning av muskelmassage, andning, tryck och ibland något djupare grepp för att lösa upp fibroser.
Lymfmassage är en behandling som passar alla, men speciellt personer med någon svullnad, smärta domningar eller trötthetssymptom. Lymfmassage passar även dig som har fibromyalgi eller reumatiska besvär. Lymfmassage brukar även kallas för bantningsmassage eftersom vi masserar bort fett och vätska. Du kommer att känna dig lätt i kroppen efter massagen och det är en väldigt lugn och avslappnande behandling. För dig som har problem med lymfsystemet är rekommendationen tre behandlingar med en veckas mellanrum för att sen underhålla med en behandling en gång i månaden. Boka gärna de tre första tiderna på en gång med ca en veckas mellanrum!

Andningsterpi

Djupgående massage av rygg, skuldror och nacke med fokus på andningsmuskulatur. Andningsövningar och andningsteknik.
Inledande samtal med anamnes. Djupgående massage av rygg, nacke med fokus på andningsmuskulatur. Andningsövningar och andningsteknik. När du bokar tid, boka även tid för den andra behandlingen. Det ska vara max 3 veckors mellanrum mellan behandlingarna.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Hälsans Tecken

Här hos oss står du i fokus. Jag tar hand om dig i en mysig miljö till ljudet av lugn musik. Du får en ordentlig massage med varma och lugna händer. Tiden du har används till max för att ge dig så mycket som möjligt under din behandling. Mitt mål är att du ska få en behandling som är anpassad efter dina önskemål, oavsett om det är en rejäl muskelmassage eller om du har några specifika problem du vill ha hjälp med. Allt anpassas för dina behov.
I vårt allt stressigare samhälle är det viktigt att hitta just din egen oas där du kan ladda dina batterier. Att må bra i själen är grunden för att vardagen ska fungera, för att livskvaliteten ska vara bra och för att det ska finnas en balans i livet.
Många människor går omkring med smärta och muskelproblem alldeles i onödan. Med massageterapi, träning och hemövningar kan de flesta problem bli väldigt mycket bättre. Att gå och ha ont tar mycket av din energi som du kan använda till något annat.

Telefon 070-332 55 35
Webbsida
E-post
Öppettider Måndag 10-19
Tisdag 9-17.30
Onsdag 9-17
Torsdag 9-17.30
Fredag 9-16
Adress
Floragatan 7
641 33 Katrineholm
Öster